Slika nije pronađena
Naime, tvoj horoskopski znak može ti dati odgovor na pitanje zašto uvijek završiš sa slomljenim srcem.

Ovan: previše si zauzeta drugim stvarima
Kad si solo, ali čak i onda kad si u vezi, druge stvari važnije su ti od dečka. Živiš uzbudljiv život i s obzirom na to što imaš mnogo obaveza, teško ti je dodatno se posvetiti drugoj osobi.

Bik: imaš previsoke standarde
Budimo realni, nitko nije savršen. Ipak, ti i dalje očekuješ da tvoj dečko ima sve - bude lijep, zgodan, pametan, bogat, romantičan, simpatičan... Jednostavno očekuješ previše i to je razlog zbog kojeg nijedan dečko ne može zadovoljiti tvoja očekivanja.

Blizanci: ni sama ne znaš što želiš
Kao što je to totalno normalno za blizance, i to često ne znaš što bi sa svojim emocijama. S obzirom na to, često ni sama ne znaš što želiš od dečka i ljubavi. Jedno vrijeme si ludo zagrijana za nekoga, a onda se odjednom ohladiš bez nekog posebnog razloga i tako stalno ispočetka. Prije nego sama sa sobom raščistiš što točno želiš - teško da ćeš pronaći ljubav.

via GIPHY


Rak: ne možeš se do kraja otvoriti
U prošlosti si bila povrijeđena u ljubavi i sad teško nekome možeš ponovno vjerovati. Zbog toga što se jako teško otvaraš ljudima oko sebe, ne možeš pronaći srodnu dušu - jer joj se jednostavno ne znaš kako približiti. Da bi riješila problem samoće, trebaš naučiti ponovno vjerovati drugoj osobi, samo ćeš tako uspjeti.

Lav: misliš da zaslužuješ mnogo više
Ti si samouvjerena, i to je super. Ipak, izgleda da ponekad znaš biti malo presigurna u sebe i zbog toga ne prihvaćati dečke koji bi bili sasvim okej za tebe. Dobro je znati koliko vrijediš, ali to ne znači da moraš odbijati baš svakoga. Inače ćeš ostati sama, a to sigurno ne želiš.

Djevica: previše si izbirljiva
Koji god dečko ti priđe, misliš da nije dovoljno dobar za tebe. Svakom dečku pronađeš neku manu, pa makar i najmanju sitnicu samo da ga odbiješ. Previše izbirljivosti jako je loši recept za ljubav, tako ćeš teško nekoga pronaći. Smanji kriterije i pruži priliku nekome tko možda nije dečko iz tvojih snova. Nikad ne znaš, možda je baš on pravi dečko za tebe.

Vaga: nisi dovoljno sigurna u sebe
Voliš se družiti, u društvu si jedna od najglasnijih i svi frendovi te opisuju kao super curu. Ipak, ti sama nisi dovoljno sigurna u sebe i to ti otežava da nađeš dečka. Ako sebi nisi dovoljno dobra, teško da ćeš biti nekome drugome, a pogotovo ne dečkima koji vole sigurne i samouvjerene cure.

Škorpion: sve moraš imati pod kontrolom
Ti si totalni kontrol-frik i to odbija sve dečke. Nitko se u vezi ne želi osjećati kao pod pritiskom ili na policijskom ispitivanju, a to je upravo ono što ti radiš svim svojim dečkima. Imaš problema s povjerenjem i takvo ponašanje upropaštava ti svaku vezu.

Strijelac: nikad nisi zadovoljna
Tebi u vezi uvijek nešto nedostaje i nikad nisi zadovoljna s onim što imaš. Uvijek želiš više, a tvoj dečko to jednstavno ne može pratiti. Moraš znati da nikad nećeš imati SVE što želiš, zato se zadovolji sitnicama i bit će ti lakše, kako u životu, tako i u ljubavi.

via GIPHY


Jarac: sama si sebi dovoljna
Jarac je jako nezavisan znak Zodijaka, ali to sigurno znaš i sama. Sa slomljenim srcem uvijek završiš jer si sama sebi dovoljna i vezi se jednostavno ne osjećaš dobro. Misliš da te dečko sputava i ometa tvoju slobodu koja ti je jako važna. 

Vodenjak: previše uživaš u solo životu
Da se tebe pita, nikad ne bi ni bila u vezi jer se s vremenom uvijek zasitiš biti 'vezana' za nekoga i njemu se prilagođavati. Voliš izlaziti, a svaki dečko koji te u tome ne može pratiti - bez njega ti je bolje. Radije živiš po svom, a flertanja i kratke veze jedini su izbor za tebe. I to ti je ttly okej.

Ribe: previše si zatvorena
Tebi je bed prilaziti drugima zato jako teško upoznaješ nove ljude, pogotovo dečke. Ne osjećaš se dobro kad flertaš zato izbjegavaš bilo kakve dejtove. Hmmm... Teško da ćeš pronaći ljubav ako se ne usudiš izaći s dečkom. Riješi se sramežljivosti i ljubav će doći sama od sebe.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

CREEPY HOROSKOP Saznaj koji lik iz horor filma je tvoj znak u Zodijaku

HOROSKOP Rang lista po stresiranju – što izluđuje, a što smiruje tvoj znak?

HOROSKOP Zvijezde otkrivaju što svaki znak mora čuti (i to će mu promijeniti život)

Horoskop tjedni horoskop single

Još vijesti