Slika nije pronađena

Komplimenti su pohvale koje dijelimo drugima bez obzira na to radi li se o njihovom izgledu, pameti, uspjehu i drugim stvarima.

Netko ne može živjeti bez svakodnevnih komplimenata, a netko opet ne zna kako ih primiti – kako god bilo, svatko voli čuti pohvalu na svoj račun.

Kada smo u vezi ili imamo simpatiju, tu osobu rado obasipamo lijepim riječima, a ako nisi sigurna koji kompliment bi mogao upaliti, horoskop može pomoći:

Ovan

Neovisni ovnovi su uvijek u nekim avanturama i zato često budu impulzivni. Oni preferiraju situacije u kojima imaju kontrolu i zato svojim ovnovima recite koliko se divite njihovom slobodnom duhu.Bik

Najtvrdoglaviji od svih znakova je bik te on nikada neće pustiti da se situacija odvije onako kako ju on nije zamišljao. Uvijek im treba reći kako cijenimo to što nikada ne odustaju jer to znači da neće odustati ni od ljubavi.Blizanci

Impulzivni i spremni za avanturu, blizanci su ljubavni partneri koji očekuju da im se pridružimo u `vožnji` kroz život. Život bez blizanaca bi bio dosadan te im to stalno treba govoriti.


Rak

Oni su brižni, a nekada se znaju previše vezati za osobu. Rakovi uvijek rade nešto lijepo za svog partnera i zato im ne treba zaboraviti zahvaliti i to više puta jer je partnerova sreća ujedno i njihova.


Lav

Nekada znaju biti tašti, ali kada se o ljubavi radi, lavovi su odani i posvećeni. Oni bi učinili sve za svog partnera i zato im uvijek treba dati do znanja koliko smo im odani, posvećeni i koliko im se divimo.


Djevica

Analitične i praktične, djevice ljubavi pristupaju logički. Djevice su vrlo iskrene i ne žele povrijediti partnera te im zato treba često reći da vjerujemo svim njihovim prosudbama.


Vaga

Rođeni sanjari su vage te imaju sliku o ljubavi u glavi koja je idealistička. One će uvijek pokušati sve učiniti savršenim, a iako je to nemoguće, njihov partner s njima treba podijeliti svoja maštanja i snove, a to će im biti najveći kompliment.


Škorpion

Premda škorpioni znaju biti ljubomorni i sumnjičavi, oni su strastveni i odani partneri. Njima treba uvijek pokazati ljubav, odanost i zainteresiranost kako nikada ne bi sumnjali, a to je ujedno i kompliment.


Strijelac

Strijelci su jako neovisni i ne vole se osjećati zarobljeno. Svom strijelcu trebate pokazati da ćete uvijek dati prostor njegovoj snažnoj energiji i tako ćete mu komplimentirati.


Jarac

Ovaj znak često zna biti jako neovisan i sumnjičav te zato ne može ući u vezu. No, ako je u vezi to znači da mu je jako stalo do partnera, a partner mu stalno treba čestitati na uspjesima- o čemu god se radilo.


Vodenjak

Vodenjaci stalno dolaze s novim idejama i zamislima koje uzbuđeno dijele s partnerom. Ako mislite vodenjaku dati kompliment, onda ga trebate ohrabrivati u njegovim zamislima te ga podržati.Ribe

Ovo je najosjetljiviji i najemocionalniji znak u horoskopu te ga partner mora njegovati poput nježnog cvijeta. Njihovi partneri će im komplimentirati tako da im uvijek pruže ljubav što će plahe ribe učiniti jako sretnima.
šareni horoskop Horoskop komplimenti

Još vijesti