Slika nije pronađena

Za neke će znakove ožujak biti itekako dobar mjesec, barem na ljubavnom planu. Ako je jedan od ovih znakova zodijaka tvoj, sprema ti se nešto lijepo.

Dan zaljubljenih je prošao, ali mjesec ljubavi definitivno je ispred nas. Kada Venera, planet ljubavi, ljepote i zadovoljstva, uđe u znak Bika, četiri horoskopska znaka osjetit će poboljšanje na području ljubavi, piše Index.hr. U prijevodu - ove horoskopske znakove u ožujku očekuje puno romantike:

Bik

Venera osobama u znaku Bika donosi senzualni šarm kojem će drugi teško odoljeti. Također, i Bikovi bi mogli osjetiti iznenadnu privlačnost prema nekome, a za one koji su već u vezi, ova je energija savršena za eksperimentiranje i uživanje u odnosu s partnerom.

Djevica

Djevice bi se u ovom razdoblju mogle prepustiti divljim strastima. One ne vole biti na nepoznatom teritoriju, ali Venera im ukazuje da i u riziku ima ljepote. Pred njima je zabavan mjesec pun romantike i kreativnosti. Djevice koje nisu u vezi imaju velike šanse da sretnu nekog tko će ih konačno zaintrigirati u romantičnom smislu.Škorpion

Ako ste u vezi, mogli biste ponovno proživjeti fazu medenog mjeseca sa svojim partnerom. Venera vam pojačava šarm i gracioznost, a oni koji nisu u vezi imaju iznenadnu pojačanu potrebu povezati se s nekim. Kakav god da je vaš romantični status, ako ste Škorpion, ožujak će za vas biti strastven mjesec.

Jarac

Zbog kreativnosti i romantičnosti koja vam dolazi od utjecaja Venere osjećate se samouvjerenije nego ikad. Više ćete voljeti i sebe i druge, zbog čega bi se i oni slobodni ovog mjeseca mogli napokon zaljubiti. Ako vidite nešto što želite, pravo je vrijeme da to ugrabite.


Foto: Giphy/ Shutterstock.com - dekazigzag

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

[HOROSKOP] U koju boju trebaš obojati kosu ove godine s obzirom na znak zodijaka

Vjernost u vezi im nije vrlina: Ova tri horoskopska znaka se doživljavaju kao najmanje vjerni od svih

[HOROSKOP] Gdje ćeš upoznati srodnu dušu? Svaki znak zodijaka pronaći će ju na drugom mjestu

ljubav Horoskop ožujak znakovi zodijaka

Još vijesti