Slika nije pronađena

U astrologiji postoji nekoliko kombinacija astroloških znakova za koje astrolozi tvrde da su primjer veza u kojima su strasti i emocije ogromne i gotovo je nemoguće da ovi znakovi međusobno ne osjete snažnu kemiju.

Evo o kojim se kombinacijama radi:

Ovan i Vaga

Već pri prvom susretu javljaju se iskrice. Energija i seksualnost Ovna, te suptilan šarm i profinjenost Vage stvaraju snažnu privlačnost. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov,kojem je teško odoljeti. Problemi u odnosu mogu nastati kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu nervirati Ovna. S druge strane, Vaga će pokušati 'upristojiti' svog partnera. Da bi veza uspjela, potrebno je da ova dva znaka suprotstavljene prirode spoje u zajedničke aktivnosti.

Bik i Škorpion

Kada se nježni Bik otvori pred Škorpionom i vidi njegovu strast za životom, dolazi do velike seksualne želje. U vezi se ne mogu zasititi jedno drugog, ali sukobi su  neizbježni. Bika umara tempo Škorpiona, dok Škorpionu smeta pasivnost Bika. Ako se strast iz spavaće sobe usmjeri u zajednička druženja s prijateljima, stvari se mogu popraviti.

Blizanci i Strijelac

Privlačnost između ova dva znaka nije samo fizička, već se onda odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanci i filozof Strijelac obožavaju međusobne razgovore. Blizance ipak može iznervirati stav Strijelca da on sve najbolje zna, dok Strijelac partneru može zamjeriti povremenu nonšalantnost i sklonost tračanju.. Rješenje je u zajedničkim putovanjima.

Rak i Jarac

Osjećajnost Raka i snaga Jarca predstavljaju pravi spoj. Strast može pokvariti osjećaj Raka da ga Jarac povremeno ignorira, dok Jarcu može biti neprivlačna nesamostalnost druge strane. Moraju se stalno podsjećati  da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

Lav i Vodenjak

Kralj svog svemira Lav, ne može odoljeti slobodnom Vodenjaku koji priznaje samo svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodenjaku je privlačna karizma Lava. Prevelika potreba Lava za pažnjom i protivljenje Vodenjaka svim društvenim konvencijama mogu dovesti do problema. Spas leži u strasti koju međusobno osjećaju.

Djevica i Ribe

Djevica voli red, Riba odbija rutinu, ovo je dovoljno da se suprotnosti privuku. Vezu oboje promatraju kao način da preokrenu život onog drugog; Djevica kao priliku da nauči Ribu organizaciji, a Riba kao šansu da Djevici pokaže kako da se opusti. Nepouzdana Riba može u jednom trenutku dosaditi Djevici, a želja za kontrolom Djevice može biti prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis spašavaju vezu.

Foto: Shutterstock
Izvor: malihoroskop.com
I.N.

Pročitajte još:

Horoskop i ljubomora: Škorpioni isijavaju ljubomoru, a Vodenjaci ne znaju da postoji

Najbolje ljubilice zodijaka: Lavovi obaraju s nogu, a za pusu Jarca ćete se načekati!

Najzločestiji horoskop ikad: imaš li ga hrabrosti pročitati?

Horoskop parovi fatalno

Još vijesti