Slika nije pronađena
Postoje ljudi koji vole dijeliti drugima savjete, a neki su od njih u tome i zaista dobri. No ako su rođeni u jednom od ovih pet horoskopskih znakova, vjerojatno nisu.

Iako su ima namjere obično dobre, od svih 12 znakova zodijaka, oni su najgori u davanju savjeta:

Ribe
Razlog zbog kojeg su Ribe loše u davanju savjeta ima isključivo veze s njima i njihovim karakterom, a ne s osobom koja ih je zamolila za pomoć. Savjete koje daju temelje na vlastitom iskustvu i problemima, a ne na zdravom razumu jer se u životu najviše vode osjećajima i misle da su i svi ostali takvi. Ipak, ponekad im se omakne i neki jako dobar i koristan savjet, ali potrebno ga je prepoznati, kako piše Index.hr.

via GIPHY


Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna obično nemaju dovoljno strpljenja za promišljanje o tuđim problemima kako bi im dali savršen savjet. Oni najčešće kažu prvo što im padne na pamet i vole sve riješiti na brzinu pa njihove savjete ne biste trebali uzimati zdravo za gotovo.

Škorpion

Razlog zašto su Škorpioni obično loši u davanju savjeta je njihova privrženost. Osobe rođene u ovom znaku teško mogu ostati objektivne kada od njih savjet zatraži bliska osoba i ne vode se logikom, već emocijama. Njihove namjere su dobre, ali njihovi savjeti često su posve beskorisni i loši.

via GIPHY


Strijelac
Osobe rođene u ovom znaku obično znaju svašta o svemu, što je dobra stvar, dok s druge strane ni za što nisu stručnjaci. Usto, nisu indiferentni ni oko čega i imaju mišljenje o svemu, od mode do politike. Zato su i njihovi savjeti najčešće utemeljeni na njihovim čvrstim stajalištima i vjerovanjima te samim time nisu ni dobri. Zanimljivo je i da vjerojatno nijedan Strijelac ne bi poslušao vaš savjet, piše Index.hr.

Vodenjak

Vodenjaci se osjećaju neugodno pored emotivnih osoba zbog čega su skloni davanju nasumičnih savjeta samo kako bi poboljšali atmosferu. Iako su jako strpljivi i spremni su pomoći, kada su dovedeni u neugodnu situaciju, napravit će sve samo da se izvuku iz nje i definitivno nisu osobe od kojih želite tražiti savjet.

Foto: Freepik/ Giphy

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Saznaj što trebaš odjenuti za prvi dan škole s obzirom na svoj znak u zodijaku

[WOW] Ovo su najgenijalniji znakovi zodijaka s natprosječnim sposobnostima

Najtajanstveniji znakovi zodijaka: Rođene u ovim znakovima nikada nećeš u potpunosti upoznati

Horoskop loši savjetodavci znakovi zodijaka davanje savjeta

Još vijesti