Slika nije pronađena

Neodgovornost je jedna od onih osobina koju nitko ne voli, međutim postoje osobe koje su više neodgovorne od drugih i jednostavno to ne mogu promijeniti.

Na tu negativnu osobinu dosta utječe i horoskop, a titulu najneodgovornijeg znaka zodijaka zaslužuje Strijelac, poznat po tome da radi ono što želi jer se uvijek uzda u sreću, piše Index.hr. Većina Strijelaca je dobronamjerna i prijateljski nastrojena, no njihov ih slobodarski duh tjera u suprotnom smjeru od obaveza i odgovornosti. Oni se prije svega žele dobro zabavljati, a njihov vladar Jupiter u astrologiji je poznat kao planet sretnih okolnosti.

Njegovo pozitivno djelovanje Strijelci osjećaju još od malih nogu pa oduvijek imaju osjećaj da ih štiti nešto moćno. Iz tog razloga najmanje se trude oko postizanja uspjeha, izvršavanja obaveza i planiranja poslovne strategije jer su uvjereni da će im se sve posložiti onako kako žele. Tako najčešće i bude. Jupiterovo djelovanje, koliko god povoljno bilo, u ovom se slučaju može pokazati preprekom jer Strijelci prestanu ispunjavati obećanja i dužnosti, očekujući da će se na kraju ionako sve okrenuti u njihovu korist.

S njima je zabavno, ali ljudi se često umore prateći ih, pa ih mogu jedno vrijeme i izbjegavati.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Nestor Rizhniak

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji je brend šminke idealan za tebe s obzirom na tvoj znak u zodijaku?

[HOROSKOP] Što svaki od horoskopskih znakova misli o drugim znakovima, ali nikad ne bi rekao na glas?

[HOROSKOP] Koji je najatraktivniji dio tijela na tebi s obzirom na to koji si znak zodijaka?

Horoskop neodgovornost znakovi zodijaka

Još vijesti