Slika nije pronađena

Lagati, i to dobro lagati, nije tako lako kako se čini. Treba osmisliti pravu laž, prezentirati ju što bolje i onda paziti da te kasnije nitko ne uhvati. Nekima to ide, ali rođenima u ova 4 znaka zodijaka baš i ne.

Njima uvijek možeš vjerovati beskrajno jer znaš da te ne lažu, a čak i da te lažu, znaš da te lažu jer su toliko loši u tome. Laganje im nije jedan od talenata. Kada krenu lagati počnu se preznojavati, postanu nervozni, zamuckuju...i svima je jasno da tu nema ni I od istine. Uvijek će ih nešto otkriti. Iako je laganje nekada korisno jer ti može pomoći da se izvučeš iz nevolje, ova 4 znaka će samo uvaliti u dodatne nevolje.

1.OVAN – previše su impulzivni da bi uspjeli provesti pravu laž

Ne razmišljaju previše kada nešto pričaju, pogotovo kada je u pitanju laž. Riječi samo izlaze iz njih. I zato su loši lažljivci. Da bi bili dobri u laganju treba dobro razmisliti što ćete sljedeće reći i kako, a Ovnovi to nikada ne rade. Nemaju strpljenja niti živaca raditi na kreiranju dobre laži, pokušaju s lošom, pa ako prođe, prođe, a ako ne, nema veze.

2.RAK – sami sebe zakopaju

Za dobro laganje nije samo bitno što ćeš reći, već i kako ćeš se ponašati. Kada idu reći neku laž, Rakovi će to sve izrecitirati, ali će odbijati bilo što dalje pričati o toj temi i počet će na svaki spomen te teme, jednostavno pričati o nečemu drugom. To je itekako sumnjivo ponašanje. Kada ih netko počne ispitivati sve više i više i kada se stvori pritisak, neće znati što sada i počet će preuveličavati stvari i time jasno dati svima do znanja da lažu.


3.DJEVICA – previše razrade laž, toliko da postane očito da je laž

S lažima treba biti oprezan, treba reći dovoljno da nitko ne posumnja, ali ne i previše, jer i to može biti razlog za sumnju. Treba znati kada stati, a Djevica to ne zna. Djevice ne vjeruju u laganje i misle da je to najgluplja stvar koju netko može raditi, jer nema smisla. Zato kada lažu, previše se zaigraju i zato što ih nije briga hoće li biti otkriveni ili ne, lažu i lažu i lažu, dok ih netko ne uhvati.

4.STRIJELAC – istina im uvijek nekako izleti

Osobe kojima uvijek možeš vjerovati da ti neće lagati su one rođene u znaku Strijelca. Njima laganje jednostavno nije u krvi. Kada čak i pokušaju lagati, to traje jako kratko jer se počnu osjećati grozno i priznaju istinu. Dobrice su u potpunosti.

Pogledajte još:

Njima će ići u životu: Tri horoskopska znaka kojima će ova godina biti godina iz snova

[HOROSKOP] Što najviše usrećuje svakog od znakova zodijaka?

[HOROSKOP] Koji fakultet trebaš upisati s obzirom na svoj znak zodijaka?

Horoskop loši u laganju Lažljivci znakovi zodijaka

Još vijesti