Slika nije pronađena

Ako razmislimo o tome kakvi momci nam se sviđaju vjerojatno ćemo reći ovako nešto: plav/crn, visok, zgodan. No, zapravo s kakvim god tipom bile – sve ih veže jedno: mi smo ih izabrale.

Izabrale smo ih jer je sve zapisano u zvijezdama pa tako i naš odabir dečki. Vjerovale ili ne, horoskopski znak određuje naš ukus kada je riječ o suprotnom spolu, a to ćemo shvatiti ako samo usporedimo bivše simpatije i ljubavi.

Bez brige, ukus se uvijek može promijeniti, ali je zanimljivo vidjeti na kakve dečke padaju cure sudeći po horoskopu:

Ovan

Energične ovnice se nalaze uglavnom u društvu šarmantnih i pažljivih momaka, ali nažalost tu dolazi do komplikacija. Takvi dečki zahtijevaju puno pažnje od cura rođenih u znaku ovna, a one im to ne mogu uvijek udovoljiti, a niti žele. U slučaju da ti dečki ne odustaju treba im otvoreno reći da neki ljudi cijene svoj prostor i vrijeme ili ih jednostavno blokirati.

Bik

Bikicama je uvijek oko zapelo na strastvenim dečkima koji žele imati svrhu u ovom svijetu jer su se uvijek divile momcima s čvrstim stavom. S druge strane, ove cure su poznate da se drže svog stava do zadnjeg pa ako je dečko tvrdoglav kao i ona to nikako neće dobro završiti.Blizanci

Cure u znaku blizanaca su vrlo uzbudljive i zabavne, a vole karizmatične i avanturističke dečke. Momak koji će riskirati u svom životu i na kraju uspjeti je onaj na kojeg će `blizanke` pasti. Čak i kada im se takav dečko sviđa on će morati stalno ići u korak s njenim brzim umom jer će inače biti zamijenjen u kratkom roku.

Rak

Zbog dubokih emocija koje stalno kolaju njihovim tijelom, račice vole karizmatične dečke koji će im omogućiti emocionalnu stabilnost. Baš zato što ove cure radije vole ostati kući i gledati film nego ići navečer u klub, će se prije zaljubiti u kolegu s posla ili iz razreda s kojim provodi dosta vremena te mu vjeruje.


Lav

Lavice vole inteligentne i kreativne likove koji će ju nadahnuti svojom unikatnošću i odlučnošću. Djevojke u znaku lava su rođeni vođe i jako se vole pokazivati pa bi njihova idealna veza bila baš kao ona sa crvenog tepiha – puna pompe, glamura i romantike.

Djevica

Pedantne djevice uglavnom padaju na umjetničke i emocionalne tipove koje će one ohrabrivati i brinuti se o njima. Upravo takav `ukus` može biti opasan jer često završe s kretenima koje djevice previše vole i rade dosta za njega, a zauzvrat dobivaju mrvice.


Vaga

Energičnost i samopouzdanje je ono na što padaju vagice, a sve to zato što ih njihov vlastiti energični duh može iscrpiti pa se trebaju osloniti na nekog drugog. Vage instantno padaju na likove koji su dovoljno hrabri i odvažni da im priđu te im se čini da su brojni dečki dosadni.

Škorpion

Škorpionke vole praktične i strpljive dečke koji će se brinuti za njih. Osim toga one će s dečkima biti u dugoj vezi te davati im svu pažnju ovog svijeta, ali često imaju promjene raspoloženja pa je za njih idealan netko tko to može `muški` podnijeti.


Strijelac

Cure u znaku strijelca vole inteligentne i dečke otvorenog uma koji su spremni biti uz njih u svakoj avanturi. Budući da su ove cure ljudska verzija ljetnih praznika, njihov momak mora imati veliku izdržljivost, ali i hrabrost.

Jarac

Djevojke koje su rođene u znaku jarca su uvijek zauzete i stalno u nekom poslu, ali zato vole odane, osjećajne i nježne dečke. Njihov natrpan raspored im ne dopušta imati dečke koji će se stalno pitati želi li ih ona ili ne nego netko siguran i vrlo strpljiv.


Vodenjak

Sanjiva narav ženskih vodenjaka ih privlači prema umjetničkim, hrabrim i dečkima svjesnima sebe. Uvijek će ih osvojiti dečko koji ima neobičan stav ili kut gledanja na svijet koji neće promijeniti ni zbog koga, a istovremeno će ju učiniti sigurnom.

Ribe

Ribice vole dosljedne, korisne i educirane dečke koji će podupirati njihov kaotičan, ali sanjiv svijet. Zauzvrat, ti dečki dobivaju najromantičniju curu ikad, a nekada će se osjećati kao u filmu Bilježnica, ali bez tužnog dijela.

šareni horoskop kakve dečke cure vole Dečki