Slika nije pronađena

Znaš kako se zovu, koliko imaju godina i gdje žive, sve ostalo – velika nepoznanica. Skrivaju svoje pravo lice ispod različitih maski, a daju samo rijetkima da ih upoznaju u pravom svjetlu.

Riječ je o Škorpionu. Osobe rođene u ovom znaku vrlo se često kriju ispod maske humora i ambicioznosti, no u dubini duše su vrlo mračni i samozatajni. Kada je riječ o ljubavi, Škorpioni su izuzetno ljubomorni i osvetoljubivi, a zbog nagle naravi, često se ponašaju vrlo destruktivno. Ako su strastveni oko nečega, spremni su se boriti doslovce do krvi, a kada je riječ o vodstvu, osobe rođene u znaku Škorpiona bolji su vođe čak i od Ovnova i Lavova jer im je proučavanje ljudske psihologije omiljena zanimacija.

Škorpion će u vašem životu ostaviti dubok trag i sigurno ga nećete zaboraviti. Vrlo su dominantni i sposobni su zaluditi vas do te mjere da postanete ovisni o njima. A ako ih prevarite, računajte na to da će vam se višestruko osvetiti. Škorpioni uglavnom ne pokazuju svoju patnju i pokušavaju što prije zaboraviti prošlost kako bi neometano kontrolirali sadašnjost. Ako ste u vezi sa Škorpionom, znajte da vas on smatra slabijima u svakom slučaju, a ako mu pokušate utjecati na ego, to će vam itekako dati do znanja, piše Index.hr.

Foto:Giphy/ Shutterstock.com - Anna Om

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Postoji jedan savršen hobi za svaki od znakova zodijaka – koji je tvoj?

Koji se znak zodijaka najteže nosi s prekidima, a koji najlakše? Jedan će plakati kao da je kraj svijeta

[HOROSKOP] O čemu razmišljaš? Zodijak otkriva što je svakom od znakova najčešće na pameti

Horoskop misterozni zagonetka znakovi zodijaka