Slika nije pronađena

Svi želimo da se ovaj horoskop odnosi baš na naš znak, a koja su to 4 znaka na koja se odnosi? Pogledaj u nastavku.

Prosinac možda je najhladniji mjesec kada se gledaju temperature zraka, ali nam je u ovo doba godine nekako najtoplije oko srca. Božić samo što nije tu, sve je šareno, veselo, puno lampica, fine hrane...čak i ove godine kada je tu korona. Možda nema adventskih događanja po gradu, ali svejedno možemo svoje domove okititi preko svake granice i uživati u atmosferi. Za 4 horoskopska znaka ovaj će mjesec biti i izuzetno dobar na ljubavnom planu, njih čeka najromantičniji mjesec. Evo koji su to znakovi.

RAK – čeka te nezaboravan poljubac
Rakovima će mjesec od početka do kraja biti toliko lijep i romantičan da neće moći vjerovati da se to stvarno njima događa. Samo se trebaju opustiti i ne skrivati svoje osjećaje. Nekada ovaj mjesec čeka ih poljubac koji nikada neće zaboraviti i koji će im se utisnuti u pamćenje, zbog osobe s kojom će biti. Rakovi su romantičari i ovaj mjesec događat će im se sve one lijepe stvari o kojima maštaju.

LAV – ovaj mjesec počinje tvoja ljubavna priča
Ali ne odmah. Lavovi će morati pričekati do druge polovice prosinca jer tek tada počinje njihov romantični dio mjeseca. Nemoj se suzdržavati i bojati napraviti nešto što želiš ili reći nekome ono što želiš, ovaj mjesec to može samo otići na dobro. Ako već dugo vremena želiš nekoga pozvati na dejt, sada je pravo vrijeme da to učiniš. Romantična šetnja gradom može biti početak tvoje ljubavne priče koja će ti uljepšati kraj ove godine.

ŠKORPION – nitko im neće moći odoljeti
Škorpioni će ovaj mjesec imati neku magiju u sebi i bit će nemoguće drugima odoljeti njihovom šarmu. Svemir kao da će sve zalihe romantike koje je do sada sakupljao, poslati u tvom smjeru. Osjećat ćeš se samopouzdano i zbog toga ćeš i drugima biti privlačniji/a. Ljudi će se boriti za tvoju pažnju, a poruke će ti stizati kao lude.

STRIJELAC – zavodnik na desetu
Strijelci su previše za zabavu i lude avanture da bi ih netko mogao uhvatiti u vezu, ali ovaj mjesec bi se to moglo promijeniti. Nemoj se iznenaditi ako ti odjednom netko toliko zapne za oko da više tu osobu nećeš moći izbaciti iz glave danima. Iskoristi sve svoje zavodničke sposobnosti i osvoji tu osobu – vrijedit će jer te s njom očekuju brojni romantični trenuci ovaj mjesec.

Foto: Freepik - master1305

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Idealan božićni poklon za svaki od znakova zodijaka – za nju i njega

[HOROSKOP] Što svaki od znakova zodijaka traži u prijatelju? Ovako izgleda idealni BFF svakog od njih

Njihovi su prekidi veza uvijek krš i lom: 5 znakova zodijaka koji imaju najviše kaotične prekide

ljubav Horoskop prosinac romantika znakovi zodijaka

Još vijesti