Slika nije pronađena

Iako ne određuju u potpunosti naš karakter ili osobnost, horoskopski znakovi mogu otkriti neke crtice o nama. Za bikove se zna da su tvrdoglavi, vage su neodlučne, škorpioni tjeraju uvijek svoje, a ribe su veliki kreativci.

Naravno, postoje i ljubavne cake kako osvojiti koji znak. Pošalji mu pravu poruku i osvoji ga digitalnim putem.

Ovan

Ovnovi ne vole okolišanja i više će cijeniti ako ga direktno pitaš želi li na spoj. Tvoja direktnost totalno će ga osvojiti zato samo hrabro. No, umjesto da ga pitaš želi li se naći s tobom, odmah predloži i vrijeme i mjesto.


Bik

Bikovi su tvrdoglavi i zato ti možda on neće prvi poslati poruku. Iako se na prvu čine možda nedostižni, u dubini duše oni su pravi dobrice. Također, vole dugo dopisivanje, smajliće i ako im se sviđaš pisat će ti jako slatke poruke.


Blizanci


Slatkorječivi blizanci vole dopisivanje, ali vole dopisivanje o pametnim stvarima. Ako ti se sviđa blizanac, možeš dopisivanje početi tako da ga zamoliš za savjet oko zadaće. Zatim ga počneš ispitivati o njemu, trenira li nešto, ima li kućne ljubimce - zavedi ga tako što ćeš mu pokazati da ti je stalo do njega i toga čime se bavi.


Rak

Rakovi su ponekad sramežljivi uživo, ali im dopisivanje ide savršeno. Njihove poruke nisu prepisane već smišljeno i pomno birane samo za određenu osobu. Također, oni često ne žele avanturu nego vezu pa ukoliko ti se svidi rak budi spremna na lijepe i romantične poruke.


Lav

Lavovi bi radije izgovorili i pokazali nego napisali. Ne vole baš dopisivanje i šalju kratke poruke. Možda je najbolje da mu pošalješ naslov filma i samo napišeš 'Jesi li za kino?'. Kratko i jasno, a onda uživo možete pričati o svemu.

Djevice

Djevice ne vole baš dugo dopisivanje, odgovaraju jako kratko. Ipak, vole izraziti svoje mišljenje pa ga možeš pitati što misli o novom filmu koji je sad u kinima ili kako mu se sviđa neki bend.


Vaga

Vage vole osmišljavati i slati poruke, no istovremeno su malo sramežljivi. Ako mu pošalješ poruku 'Bok, kaj radiš?' možda nećeš dobiti odgovor jer neće znati što dati točno napiše. Možda bolje da kreneš raspravu o nečemu što se dogodilo u školi ili ga pitaš konkretno o nečemu čime se on bavi.

Škorpion

Intrige su njihova strast što znači da ih dopisivanje itekako privlači. Tajanstveni su i vole slati škakljive poruke. S njima možeš flertati jer to vole – reci mu da ti se jako sviđa njegova majica koju je nosio danas ili da ga obožavaš gledati dok igra nogomet na tjelesnom.


Strijelac

Duhoviti Strijelci vole filozofirati, a uz to su i inteligentni. Da nekom drugom horoskopskom znaku pošalješ samo 'bok' možda ni ne bi dobila odgovor natrag. No, strijelci će prihvatiti igru i odgovoriti ti.

Jarac

Iako ponekad znaju biti tvrdoglavi, jarci su romantični i nježni. Također, vole laskanje i vole kad netko primijeti da su pametni. Zato ga pitaj što je bilo za zadaću ili može li ti pomoći oko kemije.Vodenjak

Vodenjaci su umjetnici moderne tehnologije i modernog zavođenja. Njemu možeš zato poslati neku fotku ili gif i reći da te evo baš sad nešto podsjetilo na njega.

Ribe

Ribe obožavaju poruke i dopisivanje i upravo je to način na koji žele zavoditi i biti zavedene. Ribe vole osjetiti povezanost pa mu možeš poslati neku internu šalu koju kužite samo vas dvoje. Podsjeti ga na nešto što ste skupa doživjeli i nastavi dopisivanje.


Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

6 znakova da mu ne trebaš slati poruke

Najgore sms poruke koje možeš poslati simpi

Probij led: SMS poruke kojima možeš 'uletjeti' simpatiji

Horoskop poruka pravila

Još vijesti