Slika nije pronađena

Nova je godina i to znači samo jedno - novi vi. Nema ništa čarobnije od početka nove godine. Sigurno niste znali da se, svake godine na vaš rođendan, Sunce vraća na točno isto mjesto gdje je bilo na dan kad ste se rodili. Imajte na umu, Sunce je naš najveći izvor energije, pa to uvijek dolazi s novim svježim početkom.

Toliko je uzbudljivo vidjeti što vam je svemir spremio u novoj godini, a svaka godina dolazi s različitim iskustvom učenja. Na kraju, astrologija je alat, a na nama je da odredimo koje su poruke i njihovu simboliku. To je ono što horoskop čini toliko jedinstvenim i zanimljivim.


via GIPHY


Evo što zvijezde imaju za reći o vašim rođendanima 2019. godine, odnosno o načinima na koje biste ih trebali proslaviti...

1. OVAN: Otiđi na romantičnu večeru sa simpom

Bit će mnogo romantične i prijateljske energije kad dođe vrijeme tvog rođendana. Zvijezde će biti u svom najboljem izdanju, a ti ćeš se osjećati oboreno s nogu.

2. BIK: Odmori se, meditiraj i bavi se jogom

Bit ćeš usred snažne transformacije, koja dolazi sa značajnim promjenama. Na svoj rođendan trebao/la bi se baviti nečime što će ti donijeti mir i jasnoću. To nešto mogla bi biti upravo meditacija i/ili joga.


via GIPHY


3. BLIZANAC: Otiđi negdje gdje se možeš družiti

Žao nam je što te moramo obavijestiti, ali tvoje oči opet će često bježati tamo kamo ne bi smjele. Single Blizanci će uživati u flertanju, a Blizanci koji su u vezi patit će od sindroma 'što sve propuštam'.


4. RAK: Pleši cijelu noć

Tvoj rođendan u 2019. bit će nezaboravan. U to ćeš vrijeme biti uspješnija/i i samopouzdanija/i nego ikad prije. I ne, nije prerano početi razmišljati o tome što ćeš obući.


5. LAV: Otiđi na karaoke

Svemir u potpunosti radi u tvoju korist tijekom sezone rođendana ove godine. Imat ćeš očajničku potrebu za ljubavlju, pažnjom i svim vrstama nježnosti!


via GIPHY


6. DJEVICA: Povratak u divljinu

Zvijezde se slažu na tvoj rođendan ove godine i vrijeme je da se vratiš prirodi. Odbaci tehnologiju i sve prednosti modernog života na jedan dan i uživaj u prirodi.


7. VAGA: Otiđi na tulum pod maskama

Ti obožavaš takve tulume! Osim toga, uvijek je prisutan taj neki pomalo sablastan osjećaj oko tvog rođendana, a s tvojom vladajućom planetom u Škorpionu to će samo biti još više naglašeno. Bit će to savršeno vrijeme za napraviti jedan tulum pod maskama.


8. ŠKORPION: Gledaj horore s ekipom

Kao pravi škorpion, sigurno voliš sve što ima veze s nadnaravnim. Možeš se prestati praviti da nije tako, ali znamo da ćeš najviše uživati ako s društvom na rođendan pogledaš najdraže horore.


via GIPHY


9. STRIJELAC: Otiđi na putovanje

Nije bitno je li proljetni praznik ili tvoj rođendan, ne možeš podnijeti pomisao na to da si negdje predugo. Spakiraj torbe i otiđi s ekipom na nečiju vikendicu. Tamo ćeš se najbolje provesti.

10. JARAC: Otiđi na koncert

Ne možeš poreći činjenicu da je glazba sve što si ti. S obzirom na to da Sunce putuje kroz tvoje razdoblje i da si znak koji voli tradiciju, ovu godinu napravi izvanrednom i ludo se provedi na koncertu omiljenog izvođača.

11. VODENJAK: Otiđi u escape room

Obožavaš zagonetke, a escape room je idealan način za pokazati ekipi koliko si dobar/a u tome. Čim prije odgonetnete zagonetke, tim prije ćete biti na slobodi. Tvoj rođendan prepričavat će se još tjednima poslije.


via GIPHY


12. RIBE: Nauči roniti

Mala Sirena tko? Voda je tvoje sretno mjesto, a Neptun ti donosi čarobne vibracije svake godine oko rođendana. Nemoj previše razmišljati o tome i nauči roniti. Ipak si najsretniji/a pod vodom, poput prave ribice.


Foto: Imdb/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Omiljena hrana svakog znaka – saznaj čemu ne može odoljeti tvoja ekipa

[HOROSKOP] Zvijezde otkrivaju – najgori mjesec u 2019. godini za svaki znak

[HOROSKOP] DO & DON'T – saznajte koje cure i dečki su najbolji u vezama, a koji najlošiji

Horoskop zodijak zanimljivosti rođendan zabava što raditi

Još vijesti