Slika nije pronađena

Ako se ti i tvoja bff jako dobro slažete moguće je da tu ulogu igra i horoskop. Naravno da to ne mora biti jedini razlog, ali skroz je fora vidjeti da ste i vas dvoje ili dvoje na ovoj listi.

Dakle, ovo su horoskopski znakovi koji su najbolji prijatelji – jeste li i vi među njima?


Ovan i Djevica

Vaga i Škorpion

Bik i Vodenjak

Riba i Blizanci

Rak i Strijelac

Jarac i Lav


A tko su inače najbolji prijatelji prema horoskopskom znaku:

BIK
– njima su prijateljstva jako važna i bik vas nikad neće ostaviti na cjedilu. Znaju što njihovi prijatelji vole, a što ne i trude se to poštovati, a čak i kad ste u gužvi, podsjetit će vas da je vrijeme za malo prijateljskog druženja koje će vas opustiti.OVAN
– oni znaju biti arogantni i tvrdoglavi, ali bit će vam najbolji prijatelji jer kod njih nema muljaže. Iskreno će vam reći sve što misle i kako stvari stoje, a čak i ako vas to na prvu povrijedi, pomoći će vam da sagledate situaciju na realan način. Onima koje vole jako su privrženi i na njihovu ćete pomoć uvijek moći računati.

DJEVICA – iako su ponekad stvarno iritantni, njihova tvrdoglavost je ponekad odlika pravog prijateljstva. Uvijek će vas braniti i čuvati vam leđa, a njima možete povjeriti svoje najmračnije tajne i biti sigurni da će ih čuvati.


ŠKORPIONI
– oni kad nešto odluče to tako mora biti. Sve rade s puno strasti, a prijateljski odnosi nisu iznimka. Škorpioni će s vama proći i dobro i loše, i nikad od vas neće odustati. Razumjet će vaše crne faze, jer zna da smo svi samo ljudi, i oprostiti vam sve što ste skrivili, ako smatra da ste dobra osoba i još bolji prijatelj.

JARAC – osim što su odgovorni i organizirani, oni su tu kad god ih trebaš. Jako su privrženi i odani ljudima koje vole pa će doslovce skinuti košulju s leđa kako bi vam priskočili u pomoć. Oni su onaj prijatelj koji će vas voljeti bez obzira na sve i čuvati vas od donošenja loših odluka.


Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Nježna, strastvena ili energična - horoskop otkriva kakav je tvoj stil ljubljenja

[LJETNI HOROSKOP] Otkij kakvo te ljeto čeka – hoćeš li flertati, dožvjeti ljetnu avanturu ili pravu ljubav?

Tri najsramotnije karakteristike vašeg horoskopskog znaka


prijatelji Horoskop bff

Još vijesti