Slika nije pronađena

Neki potiču takvu raspravu dok neki samo uživaju u njoj. Tri su horoskopska znaka koji ttly uživaju u toj aktivnosti.

Naime, kod nekih horoskopskih znakova taj je poriv izraženiji i teže im je zadržati neku informaciju za sebe pa pred njima trebate posebno pažljivo birati riječi, a evo i o kojim se znakovima radi:


via GIPHY


Vodenjak

Kao izrazito društveni znak, Vodenjaci obožavaju s prijateljima dijeliti informacije iz svog života, ali i iz tuđeg. Rado će prokomentirati sve teme, bez iznimke, a otvorenost im dozvoljava da olako govore i o intimnim stvarima. Iako su im ipak najdraže intelektualne teme, u nedostatku istih podložni su i tračanju, piše Index.hr.


Strijelac

Pripadnici ovog znaka jako su komunikativni, a slobodno vrijeme najviše vole provoditi u razgovoru s društvom. Strijelce pokreće ljubav pa su im takve teme omiljene, a na tapeti se često nađu i bivši partneri i simpatije te ljubavni problemi drugih.


via GIPHY


Ovan

Ovnovi jednostavno obožavaju tračati pa uvijek rado sudjeluju u takvoj aktivnosti te je često i potiču. U stanju su i preuveličati priču samo kako bi trač bio što sočniji. No Ovnovi se često i jako trude sakriti tu svoju stranu od ljudi koji ih dobro ne poznaju pa ih se treba posebno paziti i ne iznositi im nikakve sočne detalje iz osobnog života, piše Index.hr.


Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Ovih pet znakova zodijaka će vam bez problema zabiti nož u leđa – čuvajte se!

Ovih pet znakova zodijaka će se zaljubiti u pogrešnu osobu - iako su svi znakovi upozorenja tu

Nema iznenađenja ako oni otkažu planove – rođeni u ova 4 horoskopska znaka to rade stalno

Horoskop zodijak tračevi trač astrologija zabava znak u zodijaku

Još vijesti