Slika nije pronađena

Svađe su sastavni dio naših života – ne možemo ih izbjeći, no ipak postoje ljudi koji uživaju u raspravama i nadmetanjima i oni kojima to baš i nije cool.

>> Provjeri još... Horoskop – što nas očekuje ovog tjedna?

Psiholozi kažu da nije važno izbjeći svađu, nego znati dobro se posvađati. A kako ti reagiraš u takvim situacijama? Možda ti ovaj horoskop 'otvori oči'; evo kako se svađaju pojedini znakovi zodijaka!

Ovan

Oni imaju snažan temperament, njihovu nervozu mogu potaknuti i najmanje sitnice. Njih najviše smeta neodgovornost, vole da sve ide kako treba, a može ih uznemiriti i nedostatak odanosti. Za njih je važno da druga strana u svađi bude smirena jer će njima biti lakše prijeći preko nekih stvari. Što se same svađe tiče, mogu reći stvari koje ne misle. U većini slučajeva, Ovnovi prvi nude ispriku.


Bik

On čeka svoju priliku da izravna račune, pa premda to trajalo danima, mjesecima. Inače su Bikovi mirni, oni imaju visoki prag tolerancije, ali kada se prelije ona zadnja kap, onda se čuvajte jer će reći i ono što su htjeli prešutjeti.

Blizanci

Oni također imaju dosta visoki prag tolerancije, ali kada im je dosta onda će upotrijebiti niske uvrede i služiti se onim stvarima koje mogu povrijediti osobu. Biti će im jako teško saslušati drugu stranu jer će tjerati samo svoje. Oni se neće dugo ljutiti, to je ona pozitivna stvar kod Blizanaca.

Rak

Kako bi izbjegli sukobe, Rakovi će dosta toga držati u sebi. Oni se ne vole svađati i vrlo često će napraviti sve da izbjegnu taj sukob. Oni će rijetko izgubiti svoje živce jer se znaju jako dobro kontrolirati. Imaju visoki prag tolerancije.

Lav

Njima nije teško priznati krivnju, ali u svađi su dosta proračunati i služit će se svakakvim kritikama. U svađama mogu biti dosta hladni, često će i vikati jer moraju nekako izbaciti svoju nervozu. Dosta su temperamentni.

Djevica

Ovaj znak može čekati pravo vrijeme za svađu. Ako ga nešto isprovocira neće se baciti na prepirke i svađu ako je u javnosti, čekat će svoj red, a do tada će smišljati svoje poteze. Oni mogu dosta kontrolirati svoje emocije, ali kada ih to obuzme skloni su raditi scene.


Vaga

Njih može dosta toga uvrijediti, a kada se to dogodi Vage mogu provesti dosta vremena u ljutnji. Skloni su naglim odlascima usred svađe, neće pokazati svoje prave emocije u svađi baš svakome, to je samo za one najbliže osobe dok će s drugima biti smireni. Teško popuštaju, te očekuju od drugoga da napravi prvi potez pomirenja.

Škorpion

Mogu se posvađati zbog bilo čega, tek toliko da nešto dokažu. Vole provocirati, gledati do kuda ide granica drugih ali i njihova granica. Dramatiziraju više nego je potrebno, a najčešće će započeti svađu ako misle kako su nekome na drugome mjestu što njima nikako nije prihvatljivo.

Strijelac

Oni će svađu započeti odmah, najčešće viču, a potom prelaze u plač. Neće imati milosti, reći će što im padne na pamet pa je za njih najbolje zapravo da se prvo ohlade i da raspravu ostave za drugi puta. Njima se treba puno više ispričavati i dati im do znanja da ih niste htjeli uvrijediti.

Jarac

Njima treba vremena da se situacija ohladi i to nakon svađe. Tijekom svađe će pokušati ostati što smireniji, uvijek će htjeti naći pravi uzrok neslaganja, paze kako ne bi nekoga uvrijedili ili povrijedili. Dosta su emotivni i to će tijekom svađe ili rasprave na kraju i pokazati jer se ne mogu baš kontrolirati na tom području. Napravit će sve kako bi se stvari riješile.

Vodenjak

Brzo će planuti, za to nemaju samokontrole, a to im može donijeti samo probleme. Neće popuštati, ali bi mogli shvatiti da su krivi ili djelomično krivi za svađu tek nekoliko dana poslije. Mogu se naljutiti u kratkom roku, ali isto tako i prijeći preko svega i zaboraviti u kratkom roku.


Ribe

Mogu priznati da su krivi pa onda kada i nisu samo da pokušaju izgladiti situaciju. Vole se odvojiti od drugih kako bi razmislili o svemu, ne vole dugo biti u svađi. Vrlo su emotivni, uvijek paze što će reći kako ne bi povrijedili sugovornika.

Izvor: 24sata
Foto: Shutterstock
I.N.

Pročitaj još...


Jesi li pravi frend: koji horoskopski znakovi su najbolji prijatelji?

Horoskop zna: ovo su najgore ljubavne kombinacije!

Što tvoj horoskopski znak govori o tvojoj kosi?

Horoskop svađanje

Još vijesti