zaljubljeni par

Koji god bio njihov razlog, rezultat je isti, neće u istoj vezi moći ostati dugo jer im nešto neće dati mira. Stabilna duga veza je za njih nemoguć koncept i oni su si okej s tim.

Neki jednostavno nisu za ulazak u ozbiljne veze, bilo zato što sada u životu nisu u fazi kada im to odgovara, ili jednostavno imaju takvu osobnost zbog koje im se tako nešto čini nemoguće. Svaki znak zodijaka ima neke osobine koje se vežu uz njegove pripadnike i po tim osobinama, posebno se izdvajaju tri horoskopska znaka kojima su duge veze prava tortura i nešto što im nikako ne sjeda. Evo o kojima se radi.

BLIZANCI – ne vole rutinu

Uvijek žele nešto novo, drugačije, bilo kakvu promjenu, samo da im svaki dan ne izgleda isto. Ne vole rutinu i kada se osjećaju kao da su zapeli i da im se ništa novo više ne događa u životu. Ljubitelji su avantura i ne mogu se skrasiti u vezi jer im prebrzo postane dosadno. Uvijek im je na početku upoznavanja sve uzbudljivo dok je još novo, ali nakon nekog vremena, svi im dosade. Ili barem tako bude dok ne nađu onu jednu osobu zbog koje će im se i rutina početi sviđati.

DJEVICA – traži savršenstvo kakvo ne postoji

Kod Djevica nema kompromisa, traže da sve bude savršeno na osobi s kojom će biti, onako kako su si one zamislile to u glavi. Što u realnosti gotovo uvijek propadne, jer svi imamo neke mane i potrebno je ponekad pristati na neki kompromis. Ali ne i Djevica. Čim primijeti na nekome sitnicu koja joj se ne sviđa, nastavit će dalje. Nitko nije toliki perfekcionist koliko to mogu biti rođeni u ovom znaku.

JARAC – želi vezu, ali kada uđe u nju, onda ju više ne želi

Jarac bi najradije bio u vezi gdje će imati osjećaj kao da nije u vezi. Iako bi htio curu/dečka, isto tako želi imati vremena za sebe, viđati se s prijateljima, da se ne mora stalno baš viđati s curom ili dečkom, ali i da ta osoba bude tu za njih kada oni to požele. Toliko toga želi odjednom da je nemoguće sve stići, a prva stvar koju će žrtvovati će biti veza. Osim toga, ljudi u ovom znaku nemaju baš najdivniju osobnost za vezu jer mogu početi previše kontrolirati partnera.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji bi znakovi zodijaka bili dobri u 'Squid Gameu', a koji bi brzo izgubili?

[HOROSKOP] 6 znakova zodijaka u kojima se rađaju dečki koji su najgori odabir za vezu

[HOROSKOP] Oni nikada neće imati puno novaca: 3 znaka zodijaka koji nemaju šanse postati bogati

Horoskop nisu za vezu znakovi zodijaka

Još vijesti