Slika nije pronađena

Opće je poznato koliko su horoskopski znakovi specifični sami za sebe. Tako je i u situacijama gdje žale za nekim stvarima koje jesu ili možda nisu napravili, a svatko od njih ima svoj razlog zašto nešto nije učinio onako kako je prvotno planirao.

Veze, ali i drugi odnosi općenito, nakon što završe, sa sobom nose gomilu razmišljanja i misli o tome kako je nešto trebalo napraviti ili kako se je nešto ipak trebalo drugačije odviti. Tako razmišljaju i horoskopski znakovi, odnosno žale za nekim situacijama i radnjama u svojim bivšim vezama, a mi smo izdvojili za čime najviše žali koji horoskopski znak iz nekih prethodnih ljubavnih odnosa.

1.Ovan

Ovan najviše žali što u svakoj vezi previše vremena posvećuju tuđim mišljenjima – ne bi trebali ni u kojem trenutku dopustiti da im se odnos vrti samo oko tuđih mišljenja, a ne i ponekih vlastitih.

2.Bik

Bik oduvijek žali što uloži puno više truda i rada u vezu nego druga strana. To je greška zbog koje se kaje nakon svakog odnosa jer utroši previše energije i vremena uzalud.

3.Blizanci

Bliznaci smatraju kako su zaista dobar ulov pa u većini slučajeva žale što ne podižu svoje standarde dovoljno visoko kako bi pronašli nekoga tko je u istoj razini s njima.


4.Rak

Rakovi su tihi – u većini slučajeva žale što su izrazito tihi i povučeni pa dopuštaju da se gazi po njima, i u društvu i u vezi, a da se u takvoj situaciji ne zauzmu za sebe.

5.Lav

Lavovi su lakovjerni jer i kada imaju predosjećaj da nešto nije dobro i da neće dobro završiti, oni svejedno nastavljaju dalje i na kraju se uvjere kako ih onaj osjećaj na početku nije prevario.

6.Djevica

Prioritet je glavna riječ djevice jer one su sebi uvijek na prvom mjestu, a kada nisu, onda izrazito žale, kao i kada se nisu stavile na prvo mjesto u vezi s nekime.

7.Vaga

Vaga je vrlo emotivna osoba koju je lako povrijediti, upravo zbog toga žale što su u prethodnim vezama dopustile da im druga strana utječe na mentalno zdravlje.


8.Škorpion

Škorpion uvijek sažali jer smatra kako je drugoj strani dao previše kontrole nad njihovim odnosom, dok je on bio samo pasivni akter u toj cjelokupnoj priči. Osim toga, žali jer smatra kako je njihovo mišljenje jednako važno kao mišljenje druge strane.


9.Strijelac

Kada se radi o emocijama u obliku suza, ovdje pobjeđuje definitivno strijelac. Strijelci su osobe koje većinom plaču iza zatvorenih vrata, nakon čega žale što su to radile potajice umjesto da su dali do znanja drugoj osobi da ih je to zaista povrijedilo.

10.Jarac

Jarci najčešće žale što nisu ispričali svoju stranu priče dok su još mogli i imali priliku – to je razlog zbog kojeg najviše žale nakon svakog ljubavnog odnosa ili veze.

11.Vodenjak

Vodenjak uvijek dobije puno manje nego što zaslužuje – žale jer shvaćaju da su trebali dobiti i da su zaslužili puuuno više od samo jedne polovice nečijeg srca.

12.Riba

Ribe se većinom pretvaraju da je sve u redu, naposljetku čega i požale. Svjesne su da bi trebale na vrijeme izraziti svoju nelagodu umjesto da se pretvaraju.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Tajna sitnica zbog koje će svaki od znakova pasti na nekoga – ali neće ti to nikad priznati

[HOROSKOP] S kojim poznatim osobama dijeliš horoskopski znak?

Najrjeđi horoskopski znak! U jednom se rađa najmanje ljudi – je li to možda baš tvoj?

veza Horoskop žaljenje Grižnja savjesti horoskopski znakovi

Još vijesti