Slika nije pronađena

Ima dana i razdoblja kada nam se čini kao da ništa ne ide kako želimo i kada kao da nas prati nesreća. Koga je najbolje okriviti u takvim slučajevima? Horoskop! Zvijezde su se krivo posložile, što ti tu možeš.

Jednako kako ima razdoblja kada nam se čini kao da je sve crno i da nema svijetla na kraju tunela, ima i razdoblja kada kao da se sve posložilo i toliko smo sretni da ne možemo vjerovati. Ako se pita astrologiju, svibanj će za tri znaka zodijaka biti upravo takav – idealan, sretan, najbolji ikada, ali isto tako, za jedna druga tri znaka će biti prava noćna mora i jedva će čekati da prođe. Koji su to znakovi sretnici, a koji nesretnici?

Znakovi koje očekuje najbolji svibanj:

BIK – bit će puni samopouzdanja

Ovo je mjesec u kojem će rođeni u znaku Bika uživati. Sve će ići baš onako kako žele! Kada se osjećamo dobro i pozitivni smo, onda se pozitivne stvari i događaju. Bikovi će ovaj mjesec biti puni samopouzdanja i sigurni u sebe, nitko i ništa to neće moći poljuljati i pokvariti im raspoloženje. Ignorirat će sve negativno i usredotočiti se samo na dobre stvari – odličan recept za sreću.

BLIZANCI – osjećat će se top i čeka ih ljubavno iznenađenje

Već početkom mjeseca ovaj će se znak osjećati kao da se probudio iz zimskog sna. Bit će puni energije i uzbuđenja, kao da su popili 10 kava. Svoju će pozitivnu vibru širiti dalje i u njihovom će društvu svima biti ugodno. Ali to nije sve! Ovaj im mjesec nosi i neka lijepa ljubavna iznenađenja koja će ih posebno razveseliti.

RIBE – otvaraju im se vrata

Sredinom mjeseca za Ribe će se otvoriti i pojaviti neke prilike za koje se nisu nikada niti nadali da su moguće. Trud i rad se isplate, a pogotovo će se ovog mjeseca isplatiti rođenima  u znaku Ribe. Trebaju samo biti otvorenog uma i ne bojati se kad im se pruži neka nova prilika – jer ako ju iskoriste, to bi mogao biti početak pravog uspjeha.

Znakovi koje očekuje najgori svibanj:
RAK – zatvorit će se u sebe

I dok se Ribama vrata otvaraju, Rakovi će svoja zatvoriti. Ovaj je znak toliko pun osjećaja da ga nekada preplave i treba mu trenutak da dođe k sebi. Uvijek se trude biti najbolje moguće osobe, čuvati tuđe tajne, biti uvijek tu za drage si osobe i stavljati sve druge na prvo mjesto... toliko da zaborave na sebe. Ovaj mjesec će ih emocije potopiti i trebat će im malo vremena da si sve poslože i da se vrate u svoje normalno stanje.

DJEVICA - čekaju ih promijene

Ovaj mjesec bi za Djevice mogao biti jako pun obaveza i nekih promjena na koje nisu spremne. Balansirati školu/fakultet i društveni život uglavnom ovom znaku ide jako dobro, ali ovaj mjesec će se na tom području pojaviti problemi. Neće moći sve održavati kao i prije i morat će odabrati jedno. To im neće biti nikako lagano i čekaju ih neke teške odluke koje ne žele donijeti, ali moraju.

STRIJELAC – pritisak sa svih strana

Ako se svibanj može sažeti u jednu riječ, za Strijelce će to biti: stres. Imat će osjećaj da moraju toliko toga što odraditi i toliko stvari s kojima se moraju nositi da će ih to baciti u opako stanje stresa. Neće znati kako pronaći vremena za to sve. Bit će to osjećaj kao da su u središtu uragana. Ni malo ugodno. Ali kako i sve druge loše stvari i loša razdoblja, tako će i ovo proći!

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji su znakovi zodijaka idealni jedno za drugo? Ovih 6 kombinacija su najbolje

[HOROSKOP] Koji je tvoj sretan dan u tjednu s obzirom na znak zodijaka?

[HOROSKOP] Kakva si u vezi s obzirom na svoj znak zodijaka?

Nesreća Horoskop svibanj sreća znakovi zodijaka

Još vijesti