Slika nije pronađena

Koliko god imali godina, neke su tu osobine s nama i s 20 godina, a ostat će tu i kasnije. Iako znamo da su djetinjaste i nezrele i da se tako ne ponašaju odrasli ljudi, to je jače od nas. Evo koja je nezrela osobina svakog od znakova zodijaka.

Nitko ne može biti ozbiljan i pristojan baš cijelo vrijeme. Kada smo samo s BFF ili nekom drugom osobom s kojom smo si jako bliski, pokazat ćemo svoje pravo lice, kako lijepe i dobre stvari, tako i one karakteristike koje nisu najprivlačnije i najljepše. No, i to je dio nas. Nitko nije savršen. Svi imamo neke nezrele osobine za koje znamo da nisu dobre, ali su dio nas. Pogledaj koja je nezrela osobina koja je specifična za ljude rođene u svakom od znakova zodijaka.

OVAN – Razmaženo derište
Nema lijepo načina za ovo reći, ali Ovnovi su razmažena derišta. Naviknuti su dobiti ono što žele, kada to žele. Zbog njihove vatrene naravi drugima je teško odbiti ih ili im reći 'ne'. Ako nekome to i uspije, brzo će požaliti jer tada se Ovan pretvara u pravo razmaženo dijete. Ovaj se znak ne nosi dobro s odbijanjem, bilo da se radi o nečemu velikom ili nekoj skroz nebitnoj sitnici.

BIK – Malo zlo
Bikovi imaju zanimljivu osobnost. Iako su jedan od znakova zodijaka koji objema nogama stoje na zemlji, imaju i intenzivan dio osobnosti kada su određene stvari u pitanju. Bit će prvi kada se procjenjuje i sudi ljude po tome kako izgledaju ili koliko novaca imaju. Bikovi imaju materijalističku stranu koja nekada izlazi na svjetlo.

BLIZANCI - Tračerica
Ovaj je znak uvijek u centru zbivanja, društveni znak s kojim je uvijek zabavno. Nikada Blizance nećete vidjeti na tulumu kako stoje u kutu. Uvijek imaju nešto za reći i zbog svoje otvorenosti, i drugi se osjećaju ugodno s njima i sve će im reći – i što trebaju i što ne trebaju. Tako Blizanci uvijek saznaju sve najnovije i najzanimljivije tračeve, koje već sljedeće sekunde šire dalje – jer kako smo rekli, uvijek moraju pričati.

RAK – Ubija dobro raspoloženje
Rakovi su dobrice pune ljubavi i empatije. Kada se osjećaš depresivno i tužno, ovo je znak kojeg želiš u svom društvu. ALI ponekad im se u glavi okrene cijeli film i postanu totalna suprotnost – ubijači dobrog raspoloženja. I najmanja sitnica je dovoljna da im promijeni raspoloženje. Kada se osjećaju loše, Rakovi će povući i sve ostale za sobom u provaliju tuge. Ne mogu fejkati osmjeh i dobro raspoloženje i nije ih briga kako će to utjecati na druge, u tom su trenutku orijentirani samo na sebe.

LAV – Centar svijeta
Lavovi su zabavni, šarmantni i atraktivni i toga su itekako svjesni. Znaju da su omiljeni gdje god se pojave i da će sve očarati i zato očekuju da su svi okej s tim da samo oni budu u centru pažnje. Uvijek se sve vrti oko njih. Razgovori trebaju biti o njima, njihovi su problemi ti koji su najbitniji, njihovo je mišljenje najbolje...ne žele da fokus bude na nikome drugome.

DJEVICA – Uvijek moraju biti u pravu
Perfekcionisti Djevice znaju da su oni uvijek u pravu (ili barem to oni tako samo misle). Samo im pokušajte reći da su u krivu...posljedice će biti katastrofalne. Oni znaju da ne griješe NIKADA i da znaju sve o svemu. Kada pogriješe neće to htjeti prihvatiti ni pod koju cijenu, a isprika od njih je jednaka čudu.

VAGA – Ispričavaju se cijeli dan, za sve, i ono što nisu krivi
Iako su u ovom znaku najbolji ljudi, oni koji su stvarno dobrice, izbjegavaju drame i druge će staviti prije sebe, ipak, dogodi se i njima koja greška. U svojem ludom cilju da zadovolje sve i učine sve sretnima, nekada malo pretjeraju. Toliko ne žele da se bilo tko naljuti na njih da će se ispričavati čak iako znaju da su oni u pravu, a druga osoba u krivu. Zato se nekada čini kao da nemaju svoje mišljenje i da su povodljivi. Činjenica je ipak da se samo boje da će biti manje dragi nekome.

ŠKORPION – Zlopamtilo
Škorpioni su znak kojem je povjerenje najbitnije zato kada ga netko povrijedi ili uvrijedi, to će shvatiti jako ozbiljno i neće baš tako lako zaboraviti. Sve pamte, a pogotovo one lošije stvari. Povrijedi Škorpiona, i imaš neprijatelja do kraja života. Nema isprike koju će prihvatiti, dapače, nije neobično da se počnu praviti kao da ne postojite više.

STRIJELAC – Ne razmisli prije nego nešto kaže
Ovaj znak ima u glavi sve i svašta, kaos blago rečeno. Uvijek im se neke misli motaju po glavi, vrte kotačići... i ne mogu šutjeti i zadržati to za sebe, već imaju potrebu to podijeliti s cijelim svijetom. Reći će sve što im je na pameti bez da razmisle, što i nije loše, ali nekada ipak treba neke stvari prešutjeti. Strijelcu taj koncept nije poznat pa se dogodi da povrijedi ljude oko sebe, iako mu to nije bila namjera.

JARAC – Ili će biti kako Jarac želi ili ajd bok
Ovaj je znak sličan Djevici. Želi biti u pravu na neki način. Vide stvari na određeni način i ne žele prihvatiti niti ni razmisliti o alternativama. Ili je tako kako su oni zamislili ili nikako. Za njih postoji za svaki problem samo jedno rješenje, jedan način da se nešto napravi... Kompromisu su im najgora stvar na svijetu.

VODENJAK – Ponižava ljude
Ovaj znak uživa u razgovorima kada može nekoga poniziti, a sebe uzdignuti. Osjeća se dobro jer tako samog sebe uvjerava i pokazuje da je bolji od nekoga. Zna i Vodenjak da to nije lijepo i da je nekada površan, ali nije ga briga, jer ako se osjeća bolje zbog nečega, toga će se držati u životu. Ljudi se nekada zato u njihovom društvu osjećaju uplašeno jer nikada ne znaju što mogu očekivati.

RIBE – Odustaje od dogovora u zadnjoj minuti
Karakteristika ovog znaka koju drugi ne vole je njihovo odustajanje od dogovora u zadnji čas. Sve se čini super i onda 5 do 12 Riba javlja da ipak ništa od dogovora. Glava im je u oblacima 90% vremena i ne doživljavaju što se dogovaraju s nekime. Zato kada dođe trenutak kada dogovor treba ispuniti, shvate da to ipak ne žele i odustanu. Ne rade to iz zlobe ili jer žele nekoga zeznuti, samo će radije ostati kod kuće i chillati nego negdje ići ili nešto raditi.

Foto: Shutterstock.com - file404/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Najgore ljubavne kombinacije ikada: Koji se znak zodijaka baš NIKAKO ne slaže s tvojim?

[HOROSKOP] Koji se znakovi zodijaka ne mogu nositi s istinom, a koji žele brutalnu iskrenost?

[HOROSKOP] Koji je modni brand odjeće savršen za tebe s obzirom na znak zodijaka?

Horoskop nezrele osobine znakovi zodijaka