Slika nije pronađena
Biti ljubomoran/na je nešto što svima dolazi prirodno, no neki su jednostavni skloniji tom osjećaju od drugih. Puno stvari utječe na to, no jedna od njih je i naš horoskopski znak. Osim toga, svaki horoskopski znak ima neku stvar zbog koje posebno lagano pozeleni od ljubomore! LOL!

Čitaj dalje i saznaj pokreće ljubomoru kod kojeg znaka!

Ovan

Ovnovi su takvi da možda nisu ljubomorni u vezama, ali su ljubomorni na tuđi uspjeh. To ne znači da zamjeraju drugima što su uspješni, ali kako su po prirodi jako kompetitivni, teško im je kada ih netko pobijedi. Budu jako ljubomorni na njihov uspjeh! Također ih zna zasmetati kada netko bude uspješan koliko oni (ili uspješniji) u nečemu čime su se oni prije bavili.

Bik

Kada bismo morali odabrati jedan horoskopski znak koji voli uživati u životu, onda bi to svakako bio bik. Oni vole kada je sve po njihovom i kada ih svi paze i maze, vole lagodan život. Koliko god njihov život bio dobar, uvijek će biti ljubomorni na one kojima je bolje nego njima! Ako sami nemaju život kakav priželjkuju, naći će nekoga tko ima te im se prikrpati.


via GIPHY


Blizanci

Svi znamo da savršena veza ne postoji, i blizanci nisu iznimka. Ipak, kada vide da netko ipak ima savršenu vezu (makar samo izvana), nastanu problemi. Jednostavno si ne mogu pomoći, savršena veza koja se sastoji od dobre komunikacije i uzajamnog poštovanja je nešto što žele više od svega na svijetu. Iako znaju da stvari vjerojatno nisu bajne koliko se čine, i dalje su pomalo ljubomorni na taj sretan par!

Rak

Svi smo ponekad ljubomorni na one kul osobe koje totalno boli briga za sve. Uvijek super izgledaju, bilo da su u pidžami ili skroz sređeni. Kako je to moguće? Zato što im je sve skroz ravno, ništa ih ne može dodirnuti. Gotovo pa nemaju emocije...

Rakovi vole svoju emotivnu stranu, no ponekad zaista požele biti jedna od tih kul osoba koje nemaju osjećaje (ili se barem tako čini).

Lav

Nije tajna da lavovi vole biti u centru pažnje, gdje god se pojavili. Sa svojom otvorenošću im to u većini slučajeva polazi za rukom, no tu i tamo se dogodi da se nađu negdje gdje sva pozornost nije usmjerena na njih. To im može zaista jako zasmetati! No, lavovi su takvi da će i taj osjećaj ljubomore okrenuti u svoju korist, pa koliko god im smetala ta druga osoba, pokušat će nešto naučiti od nje.


via GIPHY


Djevica

Preciznost im je definitivno jedna od najvećih vrlina, ali i mana. Svi smo barem jednom doživjeli da nas djevica terorizira zbog svoje opsjednosti za savršenstvom! Možda to smeta svima oko njih, no i samim djevicama teško pada. Njihova je najveća želja da im sve polazi za rukom iz prve, te da sve uvijek bude savršeno. Kada vide da nekome to uspijeva, samo žele saznati njihovu tajnu! I naravno, to ih duboko smeta...

Vaga

Po prirodi oni koji donose balans i imaju dobar osjećaj za pravdu, prirodno je da će biti ljubomorni kada netko drugi bude nagrađen za istu stvar koju su napravili i oni sami, ali oni nisu nagrađeni. Teško im  to pada, jer zašto život mora biti toliko ne fer?! Očekuju da će njihov trud uvijek biti nagrađen i teško im pada kada to nije slučaj!

Škorpion

Škorpioni su strastveni u svemu što rade, a pogotovo na ljubavnom planu! Kada se tek upuste u neke nove ljubavne odnose, užasno su ljubomorni na bivšeg/u od te osobe. Koliko god oni ne imali povoda za to, i dalje će biti ljubomorni do te mjere da će biti smiješno... I sami su svjesni da je njihova ljubomora u potpunosti nepotrebna i iracionalna, no to ne znači da će prestati biti ljubomorni.


via GIPHY


Strijelac

Slična priča kao i s vagom, samo što se strijelci uvrijede kada nisu odabrani za zadatak za koji su se prijavili. Bilo da se radi o poslu koji su željeli ili školi koju su htjeli upisati. Kako se netko samo usuđuje odabrati bilo koga osim njih? Iako su ljubomorni na osobu koja je bila bolja od njih i zavide joj, neće to nikada priznati. Radije će se duriti i biti uvrijeđeni!

Jarac

Uvijek zauzeti u nekoj žurbi, koliko god obožavali svoj uspješan život, ustvari su ljubomorni na osobe koje mogu samo sjediti u miru na kauču i ne micati se. To je točno ono što bi i oni htjeli, ali si ne mogu dozvoliti: malo vremena za sebe. Samo zamisle kako bi bilo lijepo probuditi se ujutro i ne morati napraviti tisuću stvari taj dan...

Vodenjak

Vrlo inteligentni, vole biti najpametnija osoba u prostoriji. Štoviše, zasmeta ih kada nisu najpametniji, a najveći strah im je da jednog dana neće imati odgovor na postavljeno im pitanje. Vole taj osjećaj 'nadmoći', kada znaju više od ostalih. Kada netko zna odgovor, a oni ne, odmah postanu ljubomorni na tu osobu. Vjerojatno zato, kako bi izbjegli taj osjećaj, se toliko i trude učiti razne stvari.


via GIPHY


Ribe

Emotivne ribe su svjesne toga da je ljubomora jedan od negativnih osjećaja, stoga se i sami osjećaju loše kada osjete ljubomoru sa svoje strane. Kada vide da nekome ide bolje nego njima, u isto vrijeme budu ljubomorni, ali im bude i predrago što nekome uspijeva, i sami znaju kako je teško! Ribe su u isto vrijeme tvoj najveći fan i podrška, ali i najveća konkurencija...

Je li istina što piše za tebe?


Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

VELIKI (PRO)LJETNI HOROSKOP Otkrivamo što te čeka sljedećih nekoliko mjeseci na ljubavnom planu

Pročitaj još:

HOROSKOP Rang lista znakova od onih koji lako prebolijevaju prekid do onih koji se nikad ne oporavljaju – gdje si ti?

HOROSKOP Rang lista znakova od onih u koje se najlakše zaljubiti do totalno teških – gdje si na listi?

Horoskop zavidnost ljubomora