Slika nije pronađena

Pa krenimo...

Ovan

Obožavaš modu i voliš nositi odjeću u kroju, boji i materijalima koji su po posljednjem trendu. Sve novo iz svijeta mode pomno pratiš i uklapaš u svoj stil. Za ozbiljnu prigodu ne libiš se obući prekrasno odijelo ili klasičnu crnu haljinicu. Smatraš da odijelo čini čovjeka i zato mnogo vremena provodiš u izboru prave odjeće za sebe.

Bik

Za tebe su, kada je o modi riječ, dvije najvažnije stavke – udobnost i kvaliteta. Dakle, ne pratiš slijepo modne trendove već ti je najbitniji vlastiti gušt. Voliš prirodne materijale poput lana, svile i mekog, organskog pamuka. Također, voliš marke i to jednostavno zato jer smatraš da su kvalitetnije, ali ne voliš platiti previše za njih pa ih obično kupuješ na godišnjim rasprodajama. Konzervativan/na si i trendi u isto vrijeme.

Blizanci

Voliš odjeću koja će te istaknuti iz gomile. Voliš veselo, lepršavo i šareno, jednom riječju mladenačku odjeću. Nije ti bitna marka odjeće ili cijena već samo da te na neki način istakne iz gomile, bilo da se radi o bojama, kroju ili materijalu. No, u isto vrijeme voliš udobnost prije svega pa ti je to glavni vodič pri izboru odjeće. Voliš i onu obleku koja je nosiva u svakoj prigodi, dakle da pristaje i za odlazak u školu, ali i za večernji izlazak. Na kraju obavezno izabireš i opako dobre modne detalje – nakit, torbicu i slično.

Rak

Ti voliš klasiku i pri oblačenju uvijek se vodiš njome. Ti si osoba za koju će mnogi reći da ima stila. Voliš klasične krojeve i meke i blage boje, najviše bijelu, krem i slične. Zanimljivo je da čuvaš staru odjeću koju trenutno ne nosiš ukoliko ima određenu sentimentalnu vrijednost za tebe. Ne voliš usku odjeću već više komotnu i udobnu.

Lav

Za tebe je glavna stvar kada se radi o modi  - marka. Općenito voliš lusksuz, slavu i blještavilo te smatraš da si toliko vrijedan/na da nosiš samo odjeću s potpisom. Voliš se isticati u gomili, ali upravo cijenom koju plaćaš za svoje traperice ili jaknu, iako to većina rulje neće ni primijetiti. Voliš jarke boje, voliš zlato i životinjske printove na odjeći.

Djevica

Ti si uredna osoba koja mnogo pažnje pridaje detaljima. Ne zanimaju te previše posljednji modni krikovi već imaš svoj stil koji vjerno pratiš i koji je za tebe najbolji. Ne voliš jarke boje, ali draga ti je odjeća u blagim nijansama plave i ljubičaste. Bitni su ti modni dodaci pa ih uvijek pomno biraš s obzirom na to što si navukao/la na sebe.

Vaga

Veoma si modno osviješten/a i pokušavaš izgledati najbolje što možeš u svakom trenutku. Ne voliš šarolike i jeftine stvari i uvijek si u potrazi za kvalitetnom oblekom. Odjeća za izlaske je nešto što ti najbolje odgovara i u čemu se najbolje osjećaš. Obožavaš eksperimentirati s parfemima.

Škorpion

Ti si osoba izražene seksualnosti koju se ne sramiš pokazati svijetu oko sebe. Odjećom želiš istaknuti svoju zavodljivost i prije svega tajanstvenost kojom zračiš. Kod odjeće ti je jedna od najbitnijih stavki njezina boja, a gotovo uvijek ćeš se odlučiti za nešto tamnocrvene ili crne boje. Odjeća je tvoje sredstvo zavođenja, a ono na čemu si slab/a su sunčane naočale s kojima voliš eksperimentirati.

Strijelac

Voliš bezbrižan, sportski i udoban izgled. Nije ti bitna cijena ni gdje je roba kupljena već samo da je u njoj ugodno biti. Voliš žive boje poput zelene, ljubičaste i crvene. Veći dio života oblačiš se ležerno, a jedini komad odjeće na kojeg si slab/a su traperice s kojima voliš eksperimentirati.

Jarac

Tebi je elegancija zakon i kada god možeš (ako možeš) kupit ćeš dizajnersku odjeću. Moda te ne zanima previše jer si uvjeren/a da sam/a najbolje znaš što je za tebe najbolje. Marke su za tebe statusni simbol i zato želiš biti pripadnik više klase, barem kada se radi o odjeći. Voliš modne dodatke, a boje koje ti najbolje odgovaraju su krem, siva, smeđa, plava.

Vodenjak

Tebi ne pada na pamet pratiti posljednje modne trendove, ustvari ti si osoba koja ih svojom osebujnošću stvara! Oblačiš se prema svom raspoloženju i po tome kako se osjećaš i nije te briga što drugi misle o krpicama koje si danas navukao/la. Miješaš i prerađuješ do mile volje, a jedina granica tvoja je mašta. Nosiš ono što ti se sviđa i kada modni stilisti kažu da je takvo što totalni promašaj ove sezone.

Ribe

Tvoja su slabost cipele i kupuješ nove kad god to možeš. Oblačiš se s obzirom na svoje raspoloženje, a voliš i robu s potpisom te, ako ti se svidi određena marka, sigurno je da ćeš kupovati još odjevnih predmeta od istog proizvođača. Boje koje ti odgovaraju su zelenoplava, morsko plava, morsko zelena.

Još zanimljivih stvari potražite u našoj rubrici HOROSKOP

Foto: Shutterstock

Moda Horoskop

Još vijesti