Slika nije pronađena
Bilo da vjeruješ u horoskop ili ne, sigurno te zanima koliko bi trebalo tvom/oj dragom/oj da te preboli. Možda par minuta, a možda čitava vječnost.

Saznaj kome treba najmanje vremena, a kome najviše, kako bi zaboravili na stare ljubavi!

1. Vodenjak

Njima ne da treba najkraće vremena da te prebole, već su te preboljeli i još dok ste bili skupa. Štoviše, lako je moguće da ste prekinuli upravo zato što je on/a bacio/la oko na nekog drugoga. Ipak, dok ste bili skupa, volio/voljela te najviše na svijetu, a što više i možemo tražiti?

via GIPHY


2. Blizanci

Jedan od znakova koji vole flertati su i  Blizanci. Bez obzira na to koliko vremena vi bili skupa, neće im dugo trebati da se vrate u igru i krenu zavoditi sve koje znaju i one koj ne znaju. Možda će im trebati kratko dok te prebole, ali vjeruj nam da će im u to kratko vrijeme biti zaista teško!

via GIPHY


3. Bik

Oni će te brzo preboljeti, jer nemaju vremena za plakanje i tugovanje. Ali doslovno, nemaju vremena. Njihov prekrcan raspored im ne dopušta da si dozvole više od dan-dva besposličarenja. Ili možeš doprinijeti njihovom punom životu, ili će oni pronaći drugi način da ispune prazan prostor koji si ostavio/la.

via GIPHY


4. Jarac

Kao i sve u njihovom životu, oni će i na ovo gledati objektivno, s dozom udaljenosti od cijele priče. Naravno, prije toga će određeno vrijeme (koje su sami odabrali) provesti tugujući, no nakon toga nema šale. Nakon analiziranja, zaključit će da te nikad nisu niti trebali, već su te samo htjeli!

via GIPHY


5. Rak

Velike šaljivdžije, i na ovu će situaciju gledati s dozom humora. Pravit će šale na vlastiti račun i praviti se da ih to ne dira, iako ih ustvari dira. Možda će im trebati dulje nego vodenjaku dok u potpunosti ne pređu preko cijele stvari, ali neće to potrajati predugo. Ubrzo će opet bacati fore kao prije.

via GIPHY


6. Ovan

Imaju zanimljiv način prebolijevanja ljudi: rade na sebi. Bilo da se radi o fizičkom ili psihološkom napretku, oni su si zacrtali ciljeve i ne planiraju odustati dok ih ne ostvare! Tako da im neće trebati dugo dok te prebole, ali će zato puno vremena provesti ostvarujući sve svoje ciljeve.

via GIPHY


7. Ribe

Ovaj horoskopski znak zna prepoznati kada su pretjerali i postali naporni svojem partneru. Uvijek daju stoposto sebe u vezu, zbog čega im je malo teže prihvatiti da ništa od te veze te da je sve otišlo niz rijeku. Ipak, kad napokon uspiju preboljeti cijelu situaciju, shvate da imaju toliko toga za ponuditi, samo moraju još pronaći nekoga tko će to znati cijeniti!

via GIPHY


8. Strijelac

Najgora stvar koju netko može napraviti jest živjeti u denialu i govoriti kako im nije ništa te da su skroz okej, dok nisu. Upravo je to ono što rade strijelci. Cijelo vrijeme se pitaju gdje su pogriješili, što su trebali drugačije napraviti. Trenutak kada ta pitanja zamijene ona poput 'Što mogu napraviti kako bi mi bilo bolje? Što mi može boje utjecati na budućnosti?', onda su napokon ušli u fazu prebolijevanja.

via GIPHY


9. Djevica

Trebat će im malo dulje dok te prebole, ali ne zbog tebe konkretno, već zato što se osjećaju ugroženima: kako si je netko mogao dopustiti da ih napusti?! No, kada te prebole, naravno pitat će se zašto im je tako dugo trebalo i kako nisu i prije vidjeli da nemaju zašto biti tužni.

via GIPHY


10. Lav

Kada dođe do prekida, pravi lavovi se bace na školu. Počnu puno učiti, dizati ocjene i ne treba im dugo da postanu najbolji učenici u generaciji. To sve rade samo kako bi izignorirali sve što trenutno osjećaju i kako bi čim dublje zakopali svoje osjećaje. Ljudima izvana djeluje kao da su brzo uspjeli prijeći preko nekoga, no istina je daleko od toga.

via GIPHY


11. Škorpion

Teško im je prijeći preko nekoga, ako je taj netko još uvijek u njihovoj blizini. Bilo da žive u istoj ulici ili idu u istu školu, dok god se u potpunosti ne ograde od te osobe, neće moći reći da su u potpunosti preboljeli nekoga. Drugima djeluje da jesu, ali to samo zato što kada su povrijeđeni, rijetko kada će komunicirati s osobom koja ih je povrijedila.

via GIPHY


12. Vaga

Čudi li te tko je posljednji na ovoj listi? Ne bi trebalo. Znak kojem se jako teško zaljubiti, teško podnosi prekid. Zato što vole jako i ozbiljno, odlični su kao partneri, no katastrofa su kada dođe do prekida. Ne mogu vjerovati da sada, kada im se netko napokon svidio, ipak neće ništa biti od toga.

via GIPHY


Foto: Giphy/Visual Hunt

A.Š.

Pročitaj još:

VELIKI (PRO)LJETNI HOROSKOP Otkrivamo što te čeka sljedećih nekoliko mjeseci na ljubavnom planu

HOROSKOP Rang lista znakova od onih u koje se najlakše zaljubiti do totalno teških – gdje si na listi?

HOROSKOP Kako natjerati dečka koji ti se sviđa da se zaljubi u tebe?

veza Prekid Horoskop horoskopski znakovi

Još vijesti