Slika nije pronađena

Neke osobe je lakše iznervirati, dok druge je teže, no svi se isto možemo složiti da su neki bolji u dizanju živaca od ostalih.

Puno stvari utječe na to koliko je netko iritantan, a jedna od njih je i naš horoskopski znak. Poredali smo znakove od najmanje iritantnog do najviše iritantnog.  Pogledaj gdje se ti nalaziš!
Jarac

Iako vrlo često nemaju filtar i zbog toga ispadaju bezobrazni i zli, rijetko kada imaju zaista zle namjere. Samo žele što efikasnije i brže riješiti problem, pa im je najjednostavnije da budu direktni. To doduše ne ispadne tako, ali eto... Znaj da ne misle loše!

Lav

Svi znamo da lavovi vole biti u središtu pozornosti i da im nije problem raditi razne gluposti, samo kako bi privukli pažnju svih prisutnih. Često ispadnu kao da ne žele dijeliti pozornosti s ostalima, no ustvari to nije istina. Jedino im je bitno da prvo zadovolje svoju potrebu za pažnjom, a nakon toga će se pobrinuti da i ostali dobiju svojih pet minuta slave.


via GIPHY


Vaga

Vage se uvijek trude biti na neutralnom teritoriju, zbog čega vrlo često znaju ispasti pomalo 'fejk'. Sva prijateljstva drže više na površnim razinama nego išta, što im se lako da zamjeriti. Ipak, s jedne strane, ne možemo ih kriviti za to. Jednostavno se ne žele nalaziti u neugodnim situacijama, pa upravo zbog toga daju sve od sebe da bi i ostalima bilo ugodno u njihovoj blizini.

Rak

Možda rakove ponekad emocije ponesu previše, no to je odlika svih vodenih znakova. Ipak, njima je užasno puno stalo do obitelji i bliskih prijatelja, te im neće biti problem pomaknuti brda i doline kako bi im udovoljili ili ih barem nakratko usrećili.

Bik

Slično kao i rakovi, bikovi također znaju biti teritorijalni oko ljudi i stvari koje imaju. Ipak, njihova najveća mana jest to što su užasno tvrdoglavi. Jednom kada se nešto odluče, teško da ćeš im uspjeti promijeniti mišljenje. Na svu sreću, vrlo često su ipak u pravu i rijetko kada se inate oko gluposti!


via GIPHY


Vodenjak

Ako netko ima želju za mirom u svijetu, onda su to vodenjaci. Uvijek se trude poboljšati svijet i učiniti ga boljim mjestom za život. Ono što im s druge strane ne ide, jest povezivanje s pojedincima. Uvijek su distancirani i hladni, pa ako ti to ne odgovara, najbolje bi bilo da se samo udaljiš od njih. Oni se neće promijenit, ali neće ti niti zamjeriti tvoj odlazak...

Strijelac

Uvijek puni energije, traže društvo koje ima jednaku količinu energije kao i oni. Trudit će se da te uključe u sve svoje aktivnosti, no ako ne možeš izdržati njihov tempo, bolje da odustaneš odmah. Trude se koliko mogu, no nemaju vremena (a ni želje) za druženjem s nekime tko ih samo usporava. I također su brutalno iskreni, pripremi se na to!

Škorpion

Iako su na lošem glasu zbog posesivnosti, potrebe za manipuliranjem, tajnovitošću i i dramatičnosti, škorpioni nisu toliko loši. Trebat će ti dulje vremena kako bi im se približio/la, no kada to uspiješ, naići ćeš na odličnu osobu vrijednu tvojeg vremena!


via GIPHY


Djevica

Čim vide i najmanju grešku, ne znaju kako dalje. U svemu vide najgore i uvijek vide polu praznu čašu. Teško im je kada vide da stvari ne idu po njihovom planu, no samo zato što žele da sve bude savršeno. Kada su besposleni, tada su najgori. Samo im daj dovoljno posla da imaju o čemu razmišljati i što raditi i sve će biti okej!

Ovan

Stvar koja najviše smeta kod ovnova jest njihova potreba za šefovanjem. Možda to ne rade namjerno, no neće im biti problem posvađati se s tobom oko toga. Nikada neće pratiti nekoga, već će uvijek oni biti ti koji su vođe i koji predvode ostale!

Blizanci

Ako tražiš nekoga tko će ti reći sve u facu točno onako kako misli, nemoj se obraćati blizancima. Nije da te oni lažu, već ni sami ne znaju što misle. Teško im je posložiti s vlastitim mislima, pogotovo ako dodaš u priču činjenicu da se vole prilagođavati društvu. Ipak im je najbitnije da se uklope u društvo, koje god ono bilo!


via GIPHY


Ribe

Uvijek senzitivni i prepuni osjećaja, u svemu traže dublje značenje i neko veliko značenje, no ne mora sve imati veliku priču iza sebe. Vrlo često zaborave na to da svi ne razmišljaju na način na koji oni razmišljaju, pa često zbog toga budu povrijeđeni. To je ipak na kraju više do njih samih nego do okoline. Svoj svijet grade na vlastitim emocijama i razmišljanjima, što ih vrlo često odvede u nekom krivom smjeru...

Na kojem je mjestu tvoj znak?

Foto: Giphy/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

Horoskop - ovi znakovi moraju pod hitno naučiti kako odmarati

HOROSKOP Tvoj najjači tajni adut – evo zašto tvojem znaku ekipa ne može odoljeti

HOROSKOP Opis savršenog prijatelja svakog znaka – je li tvoja BFF upravo takva?

Horoskop iritantan

Još vijesti