Slika nije pronađena
Svaki horokopski znak stresira se oko drugih stvari – ovnovi uvijek moraju dobiti ono što žele, lavovi mrze kad se nekome moraju opravdavati, a vodenjaci se stresiraju zbog obaveza. Evo koje to stvari stresiraju svaki horoskopski znak...

via GIPHY


Ovan

Možda na prvu ostavljaju dojam simpatičnih ljudi, ali oni su ustvari jako umišljeni. Ovnove najviše stresira kad ne mogu dobiti ono što žele jer misle da zaslužuju baš sve. Poznati su po tome što nikad ne odustaju od svojih ideja i planova, i baš zato im je teško prihvatiti kad nešto nije onako kako su zamislili. Opušta ih tjelovježba i zato bi ju trebali prakticirati što češće.

Bik

Kad je riječ o njihovom razlogu stresiranja, bikovi se najviše nerviraju oko stvari koje ne znaju. U svojoj će glavi stvoriti tisuću različitih scenarija i zamišljati ono najgore – sve dok konačno ne saznaju što je prava istina. Njima je najveći stres biti u neznanju, a najviše ih opušta hrana.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak poznat je po svojoj neodlučnosti zato im najveći stres stvaraju situacije u kojima brzo i odmah moraju o nečemu odlučiti. Uvijek previše razmišljaju pa im je stresno kad se naglo trebaju odlučiti za neku određenu stvar. Puno im je lakše kad drugi donose odluke umjesto njih. Opušta ih razgovor s bliskim osobama.


via GIPHY


Rak

'Svugdje je lijepo, ali kod kuće je najljepše' moto je kojeg se drži ovaj znak. Rakovi ne vole biti odsutni jer im je najljepše kad su doma (to ih opušta). Svaki put kad se nađu na putu ili daleko od kuće, jako im je važno da se vrate na vrijeme i to baš onda kad su planirali. Užasno im je stresno kad kasne ili se izgube.

Lav

Iako su inače simpa i super u društvu, lavovi uvijek misle da su u pravu. Zato ih najviše stresira kad se nekome moraju dokazivati ili opravdavati. Ovaj horoskopski znak ne voli prigovaranje i najveći mu stres predstavljaju upravo situacije u kojima se mora nekome opravdavati – bili to frendovi, starci ili dečko/cura. Opuštaju se u svojim kreativnim fazama, bilo to crtanje, pjevanje ili pisanje.

Djevica

Ah, djevice! Uvijek ostavljaju dobar dojam u društvu, ali zapravo je s njima jako teško. Uvijek mora biti sve po njihovom zato je djevicama najveći stres kad se to ne dogodi. Ako su nešto naumili, pripadnici ovog horoskopskog znaka moraju to dobiti, inače pokažu svoju lošu stranu. Isto tako, ponekad zbog toga znaju biti agresivni. Opuštaju se čisteći bilošto.


via GIPHY


Vaga

Iako su u društvu glavne face, vage imaju jednu jako lošu stranu – vole lagati. Nađu li se u situaciji gdje ih ekipa može prokužiti ili im je teško popamtiti sve izgovorene laži, to im predstavlja veliki stres.  Najbolje se opuštaju plačući na ramenu sebi bliske osobe.

Škorpion

Ovaj horoskopski znak poznat je po svojoj samouvjerenosti, mogli bismo reći da je čak i malo umišljen. Ako ne dobije kompliment koji misli da zaslužuje, škorpion će se odmah stresirati zašto je to tako i je li u čemu pogriješio. Najlakše se stresa rješava ljubljenjem ili seksom.

Strijelac

Za razliku od škorpiona koji su totalno sigurni u sebe, strijelci su potpuna suprotnost. Oni sumnjaju u svoje mogućnosti i ne vjeruju da su dovoljno dobri. Ako slučajno i drugi posumnjaju u njih, to će im prouzročiti užasan stres i danima će se zbog toga nervirati. Za opuštanje im najbolje služi meditacija.


via GIPHY


Jarac

Jarac ima problema s povjerenjem pa skoro nikome u potpunosti ne vjeruje. Njegov najveći strah je da mu netko laže ili mu prešućuje stvari koje bi on želio znati. Najveći stres predstavlja mu upravo to – laganje. Opuštaju se pišući dnevnik ili planirajući daljnje aktivnosti.

Vodenjak

Ovaj horoskopski znak uživa u bezbrižnosti, dobroj zabavi i mogli bismo reći da je pomalo lijen. Svaki put kad vodenjaci moraju napraviti nešto što im se ne sviđa ili što u tom trenutku jednostavno ne žele, to im predstavlja određeni stres. Oni ne mogu razumijeti zašto sve uvijek mora biti na vrijeme, vole odgađati svoje zadatke, a u školi su često kampanjci. Opuštaju se radeći ništa.

Ribe

One su uvijek glavne u društvu, barem kad je riječ o donošenju odluka. Ribama je važno da baš sve bude savršeno i onako kakvim tu to one zamislile – bez obzira na to šro drugi misle o tome. Ako se slučajno dogodi nešto što im zezne njihove planove ili ih promijeni na bilo koji način, kod njih odmah nastupa stres i postaju nervozne. Ipak, najmanje se stresiraju od svih znakova. Opuštaju se radeći nešto kreativno.


via GIPHY


Foto: Giphy/Pixabay

M.Z.


HOROSKOP S njima je život kao u svinjcu – oni su najprljaviji znakovi u zodijaku

Provjeri još:

HOROSKOP Zvijezde otkrivaju što svaki znak mora čuti (i to će mu promijeniti život)

HOROSKOP Modni stil svakog znaka – jesmo li pogodili što se nalazi u tvom ormaru?

Horoskop rang lista stres znak

Još vijesti