Slika nije pronađena

Svaki horoskopski znak očekuje nešto dobro tijekom godine, a ovo su 4 znaka koja ovo proljeće očekuje posebno romantično razdoblje.

Odjednom će im sve izgledati bolje, ljepše i šarenije. Bit će dobre volje, a na ljubavnom će im planu sve ići baš onako kako treba, čak i bolje nego što bi se nadali ili što bi uopće ikada mogli i zamisliti. Čak iako se sada čini kao da nema šanse za tako nešto, proljeće je tek krenulo! Ljubav i romansa će im obilježiti ovo doba godine, a koja su to 4 znaka i što ih to lijepo čeka ovog proljeća?

OVAN – ljubav prema samima sebi

Kako bi naši odnosi s drugima, pogotovo oni ljubavni, bili uspješni, prvo trebamo naučiti voljeti sebe, a Ovnovi će ovog proljeća pronaći upravo takvu ljubav, onu sa samima sobom. Kada volimo sami sebe i puni smo samopouzdanja, to će se vidjeti na van i privlačit ćeš više pozitivne stvari. Osim ljubavi prema samima sebi, Ovnovi bi ovog proljeća mogli i otkriti koji su to odnosi u njihovom životu, prijateljski i ljubavni, tu na dulje staze. Neće svi preživjeti, ali oni koji hoće, to su i jedini koji su bitni.

BIK – privlače nekoga tko nogama čvrsto stoji na zemlji i baš je za njih

Bikovi su romantični iako to neće priznati. Vole se prikazivati kao da su kamenog srca i da ih nije briga za nikoga, ali ispod tog eksterijera skrivaju se pravi ljubitelji ljubavi. Ovog proljeća Bikove očekuju obožavatelji(ce) sa svih strana. Odjednom kao da će ih svi htjeti i svi će biti zainteresirani za njih, ali ona jedna osoba koja im posebno padne u oko je prava i s njom ih očekuju pravi romantični trenuci. Prepoznat će ju odmah jer će im biti jasno da je baš za njih.

BLIZANCI – njihovom šarmu bit će nemoguće odoljeti

Još jedan znak koji će ovog proljeća imati razloga za sreću su Blizanci. Nemojte biti lijeni i uložite malo vremena ovog proljeća u svoj izgled jer bit ćete itekako primijećeni. Kombinaciji dobrog izgleda i neodoljivog šarma bit će nemoguće odoljeti i sada je prilika da osvojite onu osobu koja vam je non stop u mislima. Planeti i njihova kretanja u svibnju će se posložiti toliko idealno za vaš ljubavni plan – do tada ga razradite i ima dobre šanse za uspjeh.

RAK – počet će nova romansa koja će se kasnije pretvoriti i u nešto više

Koliko god da ste sami, bilo to mjesec dana ili godinu dana, ovog proljeća čeka vas početak nove ljubavi! Leptirići u trbuhu se vraćaju u vaš život i što je najbolje od svega – bit će obostrani. Zaljubit ćete se preko ušiju i sve će ići baš kako treba. Ali to je samo početak, romantična atmosfera neće tu prestati, tek započinje. Ne može bolje od toga.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji si lik iz serije 'Bridgerton' s obzirom na svoj znak zodijaka?

[HOROSKOP] Ljubavni savjet koji trebaš čuti s obzirom na svoj znak zodijaka

[HOROSKOP] Najveće svađalice zodijaka – ova se 4 znaka obožavaju svađati i samo traže razlog

Horoskop proljeće romantika znakovi zodijaka

Još vijesti