Slika nije pronađena

Hobiji su odličan način za upoznati nove ljude, zabaviti se, razviti vještine, ali i utrošiti slobodno vrijeme na nešto aktivnije od gledanja serija. Koji bi hobi bio kao stvoren za tebe s obzirom na to kojem znaku zodijaka pripadaš?

Svi imamo neki talent, pitanje je samo jesi li ti svoj već otkrila ili još uvijek stoji neistražen. Možda ne možeš pretvoriti nešto u čemu si dobra u posao ili kao glavni izvor zarade u životu, ali ti može poslužiti kao odlična aktivnost za slobodno vrijeme. Imati hobije je bitno jer oni smanjuju stres i stvaraju pozitivne osjećaje u tebi naspram života i povećavaju sreću. Kroz bavljenje nekim hobijem možeš puno naučiti o sebi, ali i imati neko mjesto ili aktivnost koji će te uvijek podignuti kada se osjećaš loše i neraspoloženo. A koji hobi bi bio baš za tebe? Horoskop ima prijedlog.

OVAN - sport
Najbolji tip hobija za rođene u znaku Ovna je bavljenje nekim sportom. Ovaj je znak aktivan i stalno traži gdje i kako da potroši svu silnu energiju koju ima. Osim toga, vrlo su samostalni i vole izazove. Bavljenje nekim sportom bio bi super izbor za Ovna jer bi imao gdje potrošiti višak energije, njegov bi natjecateljski duh bio zadovoljen, a i imao bi priliku uvijek učiti nešto novo od trenera.

BIK – ples na svili
Bikovi se žele uvijek osjećati ugodno i ne izlaziti iz svoje sigurne zone, ali kako bi se malo zabavili i pronašli neku novu aktivnost kojom mogu obogatiti svoj život, neki hobi kao ples na svili je baš ono što im treba. Ovo će ih natjerati da se malo mrdnu, ali i bit će im primamljivo jer nije neka uobičajena tjelesna aktivnost.

BLIZANCI – škola stranih jezika
Za znak koji brzo uči, koji voli druženja i koji kada krene pričati ne zna stati, idealan hobi je upisati školu stranih jezika. Odaberi jezik koji imaš najveću želju naučiti i već se na jesen upiši, sigurno nećeš požaliti.

RAK – kuhanje
Rakovi su tipovi osoba koji ne vole previše izlaziti i koji će uvijek radije preferirati da ostanu kod kuće, zato je jedan od hobija s kojim se mogu baviti – kuhanje. To je između ostalog i znak koji voli brinuti za druge, a kuhanjem će to moći lako pokazati. Opustit će se, naučiti korisne vještine i razveseliti neku im dragu osobu.

LAV – gluma
Umjetničke duše kakve su Lavovi najbolje će se osjećati kada rade nešto gdje mogu spojiti tu svoju karakternu crtu sa svjetlima reflektora. Gluma je idealna za to. Pogledaj kako se možeš priključiti amaterskim predstavama i na bilo koji način sudjelovati u izradi predstava. Kreni od jednostavnijih zadataka, a jednog ćemo te dana možda gledati na kazališnim daskama.

DJEVICA – šah
Djevicama je na pameti samo rad, rad i rad. Bilo da se radi o učenju za školu ili pomaganju mami kod kuće, ovaj će znak uvijek imati krcat raspored. Šah je hobi koji bi im se mogao svidjeti jer uključuje vještine kao što su planiranje ili bavljenje detaljima, a to je ono što Djevice vole.

VAGA – fotografija
Vage imaju umjetničku crtu,a  jedan od načina na koji je mogu dodatno istražiti i usput se dobro zabaviti je fotografiranje. Imaju oko za detalje, a to im ovdje može jako dobro doći. Možeš se baciti na fotkanje ljudi, prirode, grada, što god voliš.

ŠKORPION – meditacija
Škorpione često drugi vide kao jako napetima, a to ni nije daleko od istine. Ovaj se znak pretvara u pravi mali kaos kada mu se u životu počne događati više stvari odjednom i kada ne zna gdje da se prvo okrene. Zato je meditacija idealan hobi za njega, da malo stane i pokuša izaći na kraj s kaosom i stvarima koje im dižu tlak.

STRIJELAC – plivanje
Putovanja su sasvim sigurno Strijelčeva prva ljubav, ali to nije hobi koji si većina može priuštiti. Onaj hobi koji je svima dostupan, a koji će super sjesti ovom znaku je plivanje. Bit će u pokretu, a i naučit će nove stvari, dvije aktivnosti koje Strijelci vole.

JARAC – pisanje priča
Umjesto da uvijek radiš nešto što znaš da ti ide i u čemu rasturaš, okušaj se u nečemu  novom, nečemu kao primjerice pisanju priča. Osjećat ćeš se ispunjeno jer ćeš svaki put nakon nekoliko sati pisanja vidjeti rezultate svog rada. Piši o čemu god želiš, a ako se osjećaš dovoljno hrabro, možeš na nekoj od stranica i objaviti svoj rad.

VODENJAK – slaganje puzzli
Ovaj znak uvijek privlače neke grupne aktivnosti, a možda je sada pravo vrijeme da pronađe neki hobi koji uključuje samo njega. Slaganje puzzli može biti jedna od tih stvari. Uzmi one s 3000 ili 5000 komada i baci se na slaganje. Opusti se i pusti misli da idu gdje god žele. Osjećat ćeš se bolje nakon provođenja ponekad i vremena sa samim sobom, a kada ti bude dosta samoće, uvijek možeš i pozvati nekoga da ti se pridruži.

RIBE – sviranje gitare
Ribe su umjetnički znak, a hobi u kojem će to doći do izražaja je učenje sviranja nekog instrumenta. Hoće li to biti gitara, klavir ili nešto skroz deseto, ovisi isključivo o tebi i tvojim interesima. Nema boljeg izbora hobija za najveću umjetničku dušu zodijaka.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com -Dean Drobot/ Shutterstock.com - Studio 72

M.T.

Pogledajte još:

Koji se znak zodijaka najteže nosi s prekidima, a koji najlakše? Jedan će plakati kao da je kraj svijeta

[HOROSKOP] O čemu razmišljaš? Zodijak otkriva što je svakom od znakova najčešće na pameti

[HOROSKOP] Kako svaki od znakova zodijaka sabotira svoje šanse za pronaći ljubav?

Horoskop hobi znakovi zodijaka

Još vijesti