Slika nije pronađena

Na Netflixu ih ima pregršt i ponekad je teško samo proskrolati da bismo pronašli koju ćemo idući pogledati. Možda će vam upravo ovaj naš popis serija pomoći da pronađete svoju iduću na 'to-watch' listi.


OVAN – 'Riverdale'


Ova serija je kao stvorena za njihovu mračnu prirodu. Ovnovi obožavaju misteriju i kada se tinejdžeri ponašaju sukladno svojim godinama. Silni zapleti će ih oduševiti, baš kao i lica glavnih glumaca.


BIK – 'Gossip Girl'

Oni vole klasike – 'oldie, but a goodie' Gossip Girl je njihov savršen izbor jer vole dinamičnu radnju, estetiku i besprijekoran stil.


BLIZANCI – 'Black Mirror'

Ova serija je idealan spoj svega onoga što blizanci stvarno vole: tehnologiju i perfekcionizam. Opuštajuća je i fascinantna u isto vrijeme i s puno specijalnih efekata.


RAK – 'U uredu'

Rak se uz televizor sjeda samo kako bi se opustio i nasmijao, pa je njegov izbor uvijek komedija. Ova serija dokumentarnog stila može opustiti i zabaviti rakove. P.S. Rijetko koja to može.



LAV – 'Prijatelji'

Lavovi se vole vratiti u prošlost – njihov odabir će biti klasik, slično kao i bikovima. Cijene dobar smisao za humor i karakterne likove pa je njihov izbor serija 'Prijatelji'.


DJEVICA – 'Unbreakable Kimmy Schmidt'

Djevice su čudne, jedinstvene i istovremeno zabavne. I Kimmy je potpuno neshvaćena u New Yorku, ali se polako prilagođava, baš kao i djevice pa će se pripadnici ovog horoskopskog znaka lako moći poistovjetiti s glavnim likom.


VAGA – 'Gilmoreice'

Ova serija ima sve što jednoj vagi treba: sjetnu notu, slatka je, neopterećujuća i iz nje mogu učiti o međuljudskim odnosima. Idealna je za 'binge watching' tijekom vikenda.


ŠKORPION – 'Mindhunter'

Oni fkt vole kriminalnu psihologiju – proučavati umove serijskih ubojica za njih će biti 'san snova' i ništa ih neće moći zabaviti kao creepy stvari.


STRIJELAC – 'Sense8'

Za njih je ovo najbolja serija jer strijelci najviše vole putovati. U ovo seriji, ništa nije onako kako se čini na prvi pogled. Nadnaravno ih fascinira – a radnja ove serije govori o grupi stranaca koji su rođeni isti dan i mentalno su povezani, a žive na različitim lokacijama.



JARAC – 'Uvod u anatomiju'

Budući da su jarci silni karijeristi, željni uspjeha, ova drama koja se odvija u Seattle Grace Hospital, savršeno će ih zabaviti.


VODENJAK – 'Stranger Things'

Klasična priča o prijateljstvu i o požrtvovnosti za višu silu bit će izbor vodenjaka. Vjerujemo da već znate sve o ovoj seriji, a ako ne znate, upotrijebite našu tražilicu na Teen385 – već je hrpa članaka objavljena o njoj.


RIBE – 'Crazy Ex-Girlfriend'

Ribama za sreću treba samo glazba i romantika – zato je ovo njihov 'must-watch'. Na njihovu sreću, snimljene su tri sezone pa će biti dovoljno za neko vrijeme...


Foto: Arhiva/Netflix/YouTube

M.Z.

Provjeri još...

'Like', remake ultrapopularne serije 'Rebelde' uskoro na malim ekranima – hoćete li ju gledati?

Mračna serija o kojoj svi pričaju dobiva drugu sezonu – nakon prve epizode zarazit ćeš se totalno!

Nova serija o dvoje tinejdžera oduševila – nećeš je moći prestati gledati

TV Horoskop serije Netflix horoskopski znakovi

Još vijesti