Slika nije pronađena

Preko nekih stvari možemo proći, čak iako nisu idealne ili onakve kako smo zamišljali da će biti, ali svatko ima onu jednu stvar zbog koje će mu veza propasti ako ju primijeti. Koja je to stvar za svaki horoskopski znak?

Kada bi te netko pitao zašto ti se sviđa netko s kime si sada u vezi ili netko s kime si bila u vezi, sigurno bi ti odmah na pamet palo nekoliko karakteristika. Isto tako, kada bi te netko pitao zašto ti je puknula prijašnja veza, bilo bi ti par glavnih razloga na pameti. Svi imaju jedan veliki razlog zbog kojeg će se odljubiti. Ako ga otkriju, sve će pasti u vodu i izgubit će zanimanje za osobu. Koji je to razlog zbog kojeg se odljubljuje svaki od horoskopskih znakova?

OVAN – nedostatak izazova

Ovnovi žive za izazove i avanture. Kada jednom sve postane dosadno, izgube zanimanje. Zato su počeci veza za njih jedan od najboljih dijelova veze, kada je sve još novo i treba se potruditi i očarati tu osobu. To može biti pravi izazov, baš ono što Ovan voli. Kada shvati da veza više nema izazova i da ste upali u rutinu, malo po malo će gubiti zanimanje, dok se u potpunosti ne odljubi.

BIK – izgubljeno povjerenje

Za Bikove je jedan od najvećih deal breakera ako ne mogu nekome vjerovati i osloniti se na tu osobu. Kada ih netko uzastopno iznevjeri, čak iako su bili ludi za tom osobom, počet će se hladiti i odljubiti. Žele se osjećati ugodno u vezi, a to ne mogu ako netko govori jedno, a radi drugo. Kada jednom izgubiš Bikovo povjerenje, nema povratka na staro.

BLIZANCI – ako netko nije na njihovom nivou

Blizance nije teško zabaviti, uvijek će pristati na sve i biti u potpunosti u tome, ali isto tako, brzo im može postati i dosadno. To se događa kada shvate da osoba s kojom se druže nije na njihovom nivou, bilo da se radi o intelektualnom nivou ili nivou izvođenja ludosti. Osjećaji će im tada postajati sve slabiji i slabiji dok potpuno ne nestanu.

RAK – laži

Kada Rak jednom uhvati osobu u laži, možeš očekivati da će to biti početak kraja. Ovaj je znak vrlo emotivan i laganja shvaća jako osobno i to ga itekako povrijedi. Kada se zaljube u nekoga, zaljube se jako i preko svih granica, a ako uhvate tu osobu u laži, to dožive kao izdaju. Ako ne mogu vjerovati nekome, neće više ni htjeti biti s tom osobom.

LAV – ne dobiva dovoljno pažnje

Lavovi znaju koliko vrijede i da je njihovo društvo poklon koji daju svijetu. Zato ako od nekoga ne dobivaju dovoljno pažnje, tu će osobu prekrižiti. Ovaj je znak velikodušan i brižan prema ljudima koji su mu bitni i očekuje isti tretman i od njih. Ako mu se netko ne javlja koliko on smatra da mu se treba javljati ili se svako malo nema vremena vidjeti, Lav će postati nezadovoljan i zanimanje za tu osobu će mu brzo pasti.

DJEVICA – uzimanje zdravo za gotovo

Samo zato što je Djevica toliko draga, puna ljubavi i uvijek tu, ne znači da će trpjeti ako primijeti da ju netko uzima zdravo za gotovo. Kada shvati da ju netko iskorištava i da ne dobiva natrag ni dio svega što daje toj osobi, interes će joj sve više slabjeti dok jednog dana u potpunosti ne nestane.

VAGA – svađe

Sa svađama se Vage jednostavno ne mogu i ne žele nositi. Kada se s nekime zakače to ih toliko muči da neće moći zaspati dok se problem do kraja ne riješi. Isto je tako i kada su u vezi. Biti s nekime tko će se stalno svađati i prigovarati im zbog svake sitnice kod Vage neće biti dobro prihvaćeno. Njihova im je sreća uvijek na prvom mjestu, a u vezi s puno razmirica sigurno neće biti sretni.

ŠKORPION – ljubomora

Ljubomorni ispadi su za Škorpione nešto što posebno ne mogu trpjeti. Bilo da osoba s kojom su u vezi ima česte ljubomorne ispade ili njih stalno pravi ljubomornima, obje su verzija za Škorpiona veliko NE. Ljubomora znači da nema povjerenja, a što je veza bez povjerenja? Izgubit će zanimanje za tu osobu samo tako.

STRIJELAC – osjećaj da su u klopci

Strijelci vole slobodu, čak i kada su u vezi. To ne znači da će ići okolo i praviti se da nisu u vezi, već samo da žele nekada i disati, a ne da ih se gnjavi da se moraju viđati svaki dan, ići na svako druženje zajedno ili upoznati roditelje nakon mjesec dana veze. Od takvog će pritiska poludjeti i sva će početna zaljubljenost ispariti.


JARAC – previše zahtjevne osobe

Ambiciozni Jarčevi vole uvijek imati negdje pri vrhu ljestvice prioriteta svoje snove i ciljeve. Čak i kada su u vezi, neće s njih maknuti fokus. Kada je netko zahtjevan i stalno nešto hoće te im na taj način non stop odvlači fokus s drugih stvari, to neće dobro završiti. Ako u nekom trenu shvate da se osoba s kojom se viđaju ne uklapa dobro u njihov život, neće ga promijeniti, nego će promijeniti osobu.

VODENJAK – previše drame

Drama queen osobe nisu idealni partneri za Vodenjake. Ne žive za dramu, ne vole dramu i ne žele dramu u svom životu. Nemaju strpljenja niti živaca za takve gluposti, vole kada su stvari jednostavne i mirne. Zato kada osoba s kojom su u vezi počne bez razloga dramiti, zna se što će im biti sljedeći potez.

RIBE – iskorištavanje

Ribe su slatkice i dušice koje će napraviti baš sve za osobu koja im se sviđa i koju vole. Ali neće trpjeti iskorištavanja niti ako primijete da ih netko ne cijeni. U veze se uvijek daju u potpunosti i očekuju isto i od svog partnera, u suprotnom će se ohladiti i odljubiti prije nego kažeš keks.

P.S. Kao i svaki drugi, i ovaj je horoskop samo za zabavu, nemoj shvaćati previše ozbiljno i kao ultimativnu istinu sve što se navodi u njemu. Za neke će se pogoditi baš ono što je istina, a za druge će se totalno fulati. Nije nešto što trebaš shvatiti najozbiljnije i time se voditi u životu.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koliko si divlja i luda osoba s obzirom na svoj znak zodijaka?

[HOROSKOP] Koju sljedeću seriju trebaš pogledati jer je idealna za tvoj znak zodijaka

[HOROSKOP] Najružnija osobina svakog od znakova zodijaka – nekada stvarno pretjeraju

veza Horoskop znakovi zodijaka odljubljivanje

Još vijesti