Slika nije pronađena

Štreber, emocionalan, zabavan – samo su neki od tipova momaka na koje nailaziš. Nekada sa stopostotnom sigurnošću ne možemo reći koji je idealan dečko za nas, ali zvijezde imaju odgovor.

Osobe koje oslanjaju na horoskop će mu vjerovati i kada je u pitanju pronalazak idealnog partnera. Trebaš li pasti na grubljeg tipa ili na `sramežljivka` više ne mora biti dvojba jer zvijezde otkrivaju kakvog dečka trebaš:

Ako si ovan: gejmer

Ovnovi u sebi imaju natjecateljskog duha pa pobjeđuju u svakoj društvenoj igri, ali i na igrama na konzoli ili računalu. Baš zato je za ovnice idealan dečko gejmer je on avanturistički tip i ima razvijenu maštu.


Ako si bik: štreber

Štreberi su tipovi koji vole ostati u kući i `chillati`, a to bikicama baš odgovara. `Nerdy` dečko može pameću parirati curi u znaku bika, a i držat će ju kao kap vode na dlanu jer su štreberi uglavnom malo sramežljivi i cijene ono što imaju.Ako si blizanci: mješavina zloćka i dobrice

Za cure koje su blizanci ljudi kažu da u sebi kao da kriju dvije ličnosti. Baš zato njima treba mješavina zloćka i dobrice jer on treba biti i arogantan, ali i sladak. Blizancima će se svidjeti dečko s kojim im nikada neće biti dosadno i baš je to idealna kombinacija.


Ako si rak: sladak lik

Račice su vrlo osjetljive i zato im treba dečko koji je brižan, osjećajan i senzibilan prema djevojčinim osjećajima. Takav dečko se neće igrati s curinim osjećajima, a kada kaže da ju nikada neće povrijediti – on to i misli.


Ako si lav: dečko koji će biti potpora

Djevojke rođene u znaku lava vole biti u centru pozornosti, a kada se povuku u svoja četiri zida one trebaju dečka koji će ih dalje ohrabrivati i biti im potpora. Većina veza ne može uspjeti ako obje osobe žele biti centar svijeta i zato lavicama treba tip koji će im biti potpora i koji joj u potpunosti dopušta da bude zvijezda.


Ako si djevica: dečko koji se ne srami svoje ženske strane

Djevice su uglavnom vrlo analitične, kritične i nekada malo uštogljene. Upravo zbog toga trebaju dečka koji je opušteniji i koji se ne srami samog sebe pa ni svoje ženske strane koja se treba kriti u svim dečkima. On je opušten i ne boji se isprobavati nove stvari te baš takav je potreban djevici.Ako si vaga: zabavan

Šarmantne i društvene je idealan opis za vage te zato trebaju dečka koji će ići u korak s njima. Zabavan dečko je idealan za vagu jer će vas svi smatrati `smiješnim parom` s kojim se svi vole družiti.


Ako si škorpion: zgodan

Budući da su škorpioni dosta strastveni, ali su i seksualne osobe i zato im treba dečko koji će biti skroz `hot`. Ovo se odnosi na nešto starije djevojke, ali u globalu, one traže nekoga tko će im uzdrmati tlo pod nogama.Ako si strijelac: spontan

Strijelci su vrlo avanturističke osobe koje vole putovati i upoznavati nove ljude i stvari. Upravo zato curama u znaku strijelca treba dečko koji je spontan i avanturističkog duha te koji neće misliti da je skakanje iz padobrana samoubojstvo nego zabavno iskustvo.


Ako si jarac: glazbenik

Dobro organizirane i praktične, djevojke u znaku jarca trebaju nekog zabavnog u svom životu. One će se odlično slagati s glazbenikom ili nekim drugim umjetnikom jer on im može pokazati kakav je život iz neke sasvim druge perspektive.Ako si vodenjak: emocionalan

Vodenjaci su pametni i uglavnom stvari promatraju s emocionalne distance. Upravo zato vodenjaci trebaju dečka koji će biti emocionalan jer će to unijeti ravnotežu u njihov život.


Ako si ribe: umjetnik

Ribe su prave umjetničke duše koje po cijele dane maštaju i zato trebaju nekog sličnog sebi jer vjerojatno s bilo kakvim drugim dečkom ne bi uspjele.

šareni horoskop Horoskop ljubav idealan dečko

Još vijesti