Slika nije pronađena

Svakome je nešto drugo najviše na pameti. Neki ne mogu prestati razmišljati o budućnosti i slagati planove, a drugi samo razmišljaju kada će na sljedeće druženje sa svojom ekipom. Horoskop otkriva što je svakome od znakova ipak najčešće na pameti.

Može li datum kada smo rođeni utjecati na to kako gledamo na svijet oko nas? Oni koji vjeruju da svaki od znakova ima određene karakteristike koje dijeli s ostalim pripadnicima tog znaka, sigurno će se složiti da je tako nešto moguće. Zbog toga što svatko ima drugačiju osobnost, imat će i drugačiji pogled na svijet oko sebe. Ako vjeruješ da planeti i zvijezde imaju utjecaj na to kakva će biti nečija osobnost, nije toliko nemoguće povjerovati ni u to da imaju utjecaj i na to o čemu svaki znak zodijaka najviše razmišlja. Što je tebi najviše na pameti po ovome? Pronađi svoj znak i provjeri.

OVAN – kako biti sretniji?
Ovan je znak koji će vidjeti čašu kao napola punu, a ne napola praznu. On je pozitivac i uvijek će mu na pameti biti misao što raditi i kako biti još sretniji, što ga čini sretnim...nekada neće ni primijetiti da razmišlja o tome. Iako je uvijek aktivan i u pokretu, kada ništa ne radi i misli mu odlutaju, možete biti sigurni da Ovan razmišlja kako si večer ili sutrašnji dan učiniti što zabavnijim i ljepšim.

BIK – uspješnost
Glavna stvar koja je Bikovima na pameti većinu vremena je uspješnost. Ovaj znak stoji objema nogama čvrsto na zemlji, ali to ne znači da s vremena na vrijeme ne odluta malo u svoje snove. Na pameti mu je kako se obogatiti i biti što uspješnija verzija sebe. Vole i žele ekstravagantan život, a u slobodnim trenucima odlutat će u takve verzije svog života.

BLIZANCI – druženje s prijateljima
Blizanci na prvo mjesto stavljaju svoje najbolje prijatelje, a cijeli svijet i sve drugo poslije. Vjeruju da nismo ništa bez bliskih ljudi i zato se uvijek trude usrećiti, iznenaditi i biti uvijek tu za svoje prijatelje. Nekada će im na pameti biti kako razveseliti frendicu koju je dečko ostavio, što nekome kupiti za rođendan ili gdje da izađete u petak navečer, što im god bilo u glavi, najčešće su prijatelji uključeni.

RAK – njihovi osjećaji
Ovaj se znak u životu uvijek vodi svojim srcem. Nekada će se uhvatiti kako donose odluke i reagiraju i prije nego su razmislili je li ta odluka stvarno pametna i prije nego su uopće dobro procesuirali situaciju. Vode se intuicijom, a ne svojim mozgom. U fokusu i na pameti su im tako uvijek njihovi osjećaji i razmišljanja o tome kako se osjećaju zbog neke situacije u kojoj su se našli ili što osjećaju prema nekome. Naravno, o svemu će tome razmišljati tek nakon što su donijeli neku važnu odluku, nikada prije. To su rakovi.

LAV – o sebi
Ovo je bilo za očekivati, zar ne? Kako ih drugi vide i što drugi misle o njima je Lavovima važnije gotovo od bilo čega drugog. Žele da im se svi dive i nije neobično da onda upravo o tome i razmišljaju najčešće. Uspjeh, talent ili nešto lijepo što su napravili im ne znače previše ako i drugi to nisu doživjeli i krenuli ih hvaliti ili pričati o tome. Zato je Lavu uvijek u glavi samo – on.

DJEVICA – budućnost
Djevice ne žele pogriješiti, a posebno ne žele donijeti pogrešnu odluku u životu koja će ih odnijeti na krivi put. Kada su na raskrižju, bilo da se radi o manjoj ili većoj odluci, Djevica će napraviti planove, rasporede, 'za i protiv' tablice.... Najčešće im je u glavi razmišljanje o tome što i kako napraviti sljedeće.

VAGA – veza
Vage uvijek žele da im svi odnosi koje imaju budu što bolji i da nemaju konflikta ni s kime. No, najbitnija im je uvijek veza i dečko/cura s kojim su tada. Neće moći prestati razmišljati o njima. Bilo da su s nekime mjesec dana ili tri godine, Vage će u glavi imati samo svog dečka/curu.

ŠKORPION – svoje potrebe
Još jedan znak koji je sam sebi najbitniji i najčešće na pameti je i Škorpion. Sebični su, ali to nekada i nije loša stvar. Trebamo sebe stavljati prvima, a Škorpioni to znaju. Zato će često nesvjesno krenuti razmišljati o tome gdje su sada u životu, što žele i kako postići to što žele.

STRIJELAC – sljedeća avantura
Optimisti koji ne može mirovati uvijek će razmišljati o svojoj sljedećoj avanturi. Strijelac obožava putovanja i otkrivanje te isprobavanje novih stvari. Na život gledaju kao na jednu veliku avanturu i žele sakupiti što je više lijepih uspomena. Zbog svega toga ne čudi da će često razmišljati o planovima što bi ludo sljedeće mogli raditi i slagati planove kako to ostvariti.

JARAC – što će biti za 10 godina
Jedan od najmarljivijih znakova u zodijaku želi znati gdje će biti za 10 godina ili 20 godina. Pošto je to nemoguće znati i predvidjeti, često će u mislima odlutati u budućnost i zamišljati se u različitim scenarijima. Nema straha da će Jarčevi stvarno i ostvariti ono što zamisle jer kada se fokusiraju na neki cilj, nitko ih neće smesti.

VODENJAK – o kritici koju su dobili
Nema znaka koji će toliko duboko razmišljati o tome što im je netko rekao koliko će to raditi Vodenjak. Svaku sitnicu koju im netko kaže ili kritiku koju im se uputi, oni će 'pospremiti' i kada će imati vremena, baciti se na razmišljanje. Zašto im je to netko rekao? Je li to stvarno istina? Kako da to promijene? Kod Vodenjaka je u glavi uvijek puno pitanja.

RIBE – sanjare o paralelnom životu koji su mogli imati
Sanjari nad sanjarima, Ribe, uvijek su negdje u mislima. Dok zamišljeno gledaju kroz prozor i ne reagiraju kada ih netko zove zapravo najčešće ne razmišljaju o ničemu korisnom. Odlutaju u neki svoj imaginarni svijet i provode vrijeme u njemu, jer nekada je bolji i zanimljiviji od onog realnog.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Boiko Olha

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Kako svaki od znakova zodijaka sabotira svoje šanse za pronaći ljubav?

Noah Centineo je opet solo: Ova su 3 znaka zodijaka najkompatibilnija s njim i svim drugim dečkima Bikovima

[HOROSKOP] Tko je tračerica, a tko snob? Evo koja je nezrela osobina svakog od znakova zodijaka

Horoskop razmišljanje sanjarenje znakovi zodijaka

Još vijesti