Slika nije pronađena

Nekim znakovima zaista možeš vjerovati i nema šanse da otkriju vašu tajnu ikome, ali postoje i oni znakovi koji ne razumiju važnost čuvanja tajne. Ponekad više nije lako popraviti štetu koju ti nanesu takve osobe koje odaju tvoje tajne, stoga bi bilo pametno otkriti na koga možeš računati, na koga ne...

Kada se nekome povjerite, želite se uvjeriti da su pouzdani i da čuvaju vašu tajnu. Nisu svi diskretni ili ne znaju svi čuvati povjerljive informacije. Dakle, kada je riječ o tome kako znakovi zodijaka čuvaju tajnu, na astrologiji je red da odredi kome zapravo možemo vjerovati. Ponekad nam treba više od instinkta kako bismo znali je li netko nadaren za čuvanje tajni. Zahvaljujući zvijezdama, možemo bolje shvatiti znakove zodijaka koji su odlični čuvari tajni, kao i one koji ne znaju držati jezik za zubima.

OVAN

Kako Ovan čuva tajnu? Tako da niti jednu nikad ni ne sazna. Ne radi se o tome da je Ovan zloban i da želi razotkriti svačije tajne, nego imaju vrlo malo kontrole nad svojim impulsima i  moguće je da im tajna napusti usne prije nego što uopće postanu svjesni onoga što rade. Općenito, Ovan nema toliko svojih tajni i smatra da je mnogo bolje kad nitko ništa ne skriva. Oni nemaju mnogo empatije i razumijevanja za one s mnogo tajni.

via GIPHY


BIK

Bik je dobar u čuvanju tajni, vjerojatno zato što postoji neizgovoreni kodeks časti kada je riječ o čuvanju tajni, a tajne shvaćaju vrlo ozbiljno. Kao i sve ostalo, kad Bik odluči zadržati tajnu, tvrdoglavo će o tome šutjeti. Njihova odlučnost u tome da ne dijele ni vlastite tajne je neraskidiva i ne slabi tijekom vremena. Bik će biti jednako zatvoren oko tajne godinama nakon što ju je čuo kao i prvog dana.

BLIZANAC

Blizanci ne misle ništa loše kad se radi o čuvanje tajne. Iako mogu imati svaku namjeru čuvati tajnu, obično će ju odati. Blizanci vole odličan razgovor i vole ispričati sočan trač ili odličnu priču, tako da bi se mogli zanijeti i pričati stvari koje su im bile rečene u povjerenju. Oni su iskreni vezano uz svoj nedostatak vještina čuvanja tajni i reći će ljudima da oni nisu sposobni zadržati nikakve povjerljive informacije za sebe.


via GIPHY


RAK

Rakovi su osjetljivi i uvijek će pokušati pružiti rame kome god je ono potrebno za plakanje, ali čuvanje tajni za njih može biti izazov kada su u klimavom emocionalnom stanju. Ako dijele s nekim svoje osjećaje, druge stvari koje bi trebali zadržati za sebe - kao što su vlastite tajne i tajne drugih ljudi - mogu biti izrečene. Istina je da oni radije ne bi bili pod pritiskom čuvanja tajni jer ih to stresira.

LAV

Lavovi shvaćaju važnost čuvanja tajni. Oni ne žele biti u iskušenju da podijele tajnu, pa će promijeniti temu razgovora ako bude potrebno. Lav je častan i osjeća da je ogovaranje ili dijeljenje onoga što im je netko treći rekao u povjerenju neetično i neodgovorno, a takvo ponašanje je neprihvatljivo. Ne pitaj jer Lav neće reći.


via GIPHY


DJEVICA

Djevice čuvaju tajne, osobito vlastite. Međutim, iako će Djevica čuvati tajnu, također će iskoristiti priliku da vidi može li nešto učiniti kako bi pomogla riješiti problem ili olakšati situaciju. Kada otkrijete tajnu Djevici, vaša tajna bi mogla postati njihov projekt. Ako ste prevarili svoju bolju polovicu, očekujte savjet od Djevice i popis stvari koje možete učiniti kako biste poboljšali vaš odnos. Djevice bi opterećivalo da barem ne pokušaju učiniti stvari boljima za vas.

VAGA

Najbolji način za Vagu da čuva tajnu je taj da joj dozvolite da kaže tu tajnu barem jednoj osobi. Ako može reći jednoj osobi to pomaže Vagi da sama sebi ublaži teret čuvanja tajne. Ako to ne uspije, možda bi Vaga mogla dobiti neki datum isteka, nakon prihvatljivog vremenskog razdoblja, kada bi bilo u redu reći tu tajnu naglas. Ako te stvari nisu moguće, sve će ovisiti o ozbiljnosti te tajne. Ako ona može preokrenuti živote naglavačke i može uzrokovati bol, Vaga će ostati tiha, ali ako to nije velika stvar, nema jamstva da ju Vaga neće dijeliti.


via GIPHY


ŠKORPION

Škorpioni su majstori čuvanja tajni, osobito svojih. Zapravo, Škorpioni nikada nisu imali veliku potrebu da otkriju svoje tajne ili tajne drugih. To ne znači da manipulativni Škorpion možda neće koristiti nečije tajne kao način da kontrolira tog nekog, ali oni nisu tračeri i nije im zabavno otkrivati tuđe tajne.


STRIJELAC

Strijelci nisu najbolji čuvari tajni. Oni mogu imati dobre namjere, ali imaju tendenciju da nehajno 'ispljunu' informacije - neke od tih stvari koje su bile rečene u strogom povjerenju. Strijelci nemaju previše takta ili diskrecije. Možda čak ni ne shvaćaju da pričaju o nečemu što ne bi smjeli, a kada počnu, nema zaustavljanja onoga što izlazi iz njihovih usta. Osjećat će se loše zbog toga što govore tajnu, ali to vam ništa previše ne znači ako je vaša tajna izašla na vidjelo.


via GIPHY


JARAC

Jarac svima može biti uzor. On je pouzdan i diskretan. Ako kažete tajnu Jarcu, možete se kladiti da će ostati zauvijek zaključana. Vrlo su disciplinirani tako da imaju vještinu da šute o pitanjima o kojima nemaju pravo razgovarati. Oni ne namjeravaju ogovarati niti otkrivati tajne kako bi mogli djelovati zanimljivije na nekoj zabavi ili kako bi se uklopili. Jarac je mudar i ne želi se nositi s neugodnim osjećajima i svađama koje nastanu kao posljedica otkrivanja nečijih tajni.

VODENJAK

Nije da su Vodenjaci zlonamjerni i da vole širiti tračeve i otkrivati tajne, nego su vjerojatno propustili dio kada im je rečeno da je nešto povjerljivo i da se ne smije prepričavati dalje. U nekom trenutku, vaša tajna im može pasti na pamet i bez razmatranja posljedica Vodenjak će ispričati tajnu ili dvije. Kad ih se prozove za otkrivanje tajni, kreativno će okrenuti situaciju i reći kako je ta tajna morala biti izrečena, što može ili ne mora biti istina, ali će zvučati dobro.


via GIPHY


RIBA

Ribe imaju dar za prepoznavanje toga koje su vaše tajne prije nego im ih uopće kažete - one su toliko intuitivne. Ribe su vrlo ljubazne i nikada ne bi htjele nekoga povrijediti otkrivanjem njihovih tajni. One imaju tendenciju usmjeravati svoje tajne u svoju umjetnost. Online stranice na kojima možete otkriti tajnu i još uvijek biti anonimni također su dobra opcija za jednu Ribu. Ako ih se direktno pita nešto vezano uz tajnu, one će se praviti glupima i djelovati kao da nemaju pojma o bilo kakvoj tajni.


Foto: Freepik / Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Otkrij koja je savršena romantična komedija prema tvom znaku u zodijaku

[HOROSKOP] Otkrij koja je tvoja najiritantnija osobina! Temeljeno na tvom znaku zodijaka

[HOROSKOP] Neki su nevolje, a neki top društvo - saznaj kako se svaki od znakova ponaša u kinu!

Horoskop čuvar tajni zodijak tajne

Još vijesti