Slika nije pronađena

Svi imamo neke loše navike kada je u pitanju dejtanje, no neki znakovi zodijaka su ipak malo problematičniji od drugih. S nekima se stvarno nikako ne bi željeli naći na spoju.

Nismo ni svjesni nekada stvari koje radimo. Misliš da je sve na spoju prošlo super i odlično, a onda hladan tuš...osoba ti se više ne javlja ili kaže da misli kako to jednostavno neće ići. Počnemo se pitati gdje smo pogriješili i što smo napravili, a da je moglo utjecati na ovakav rasplet situacije. Najčešće konstantno ponavljamo iste greške, a koja je tvoja najveća i najgora navika kada je u pitanju dejtanje, a koje se pod hitno trebaš riješiti? Horoskop će ti otkriti.

OVAN – nestabilne emocije
Ovnovi su takva bića da s njima nikada nitko nije siguran kakvi će biti taj dan – hoće li biti mili i umiljati ili će bacati vatrene kugle na sve oko sebe. To nikako nije osobina koja privlači ljude. Na početku spoja će Ovan biti jedna osoba, na kraju druga. Zbog toga osoba s kojom si na spoju ne može biti sigurna kako se osjećaš i ne želi riskirati slomljeno srce pa se radije povuče.

BIK – flertanje s osobom s kojom nisu na dejtu
Bikovi vole zavoditi, i kada treba i kada ne treba. Čak i kada su na dejtu, ne mogu se suzdržati, a da ne razmjene poglede s osobom na drugom kraju bara ili da namignu dok idu na WC. Zbog toga ona osoba s kojom jeste na dejtu može pomisliti da vam se ne sviđa dovoljno i cijeli dejt propada.

BLIZANCI – poruka, za porukom, za porukom, za porukom...
Blizanci imaju toliko toga za reći. Toliko da se druga strana može utopiti u svim informacijama koje im šalju. Iako ćete se za sat vremena vidjeti, Blizanci će i dalje slati poruke kao manijaci. Non stop komunikacija može učiniti da se osoba koja vam se sviđa osjeća kao da ju gušite, pogotovo zato jer se još ne poznajete baš toliko dobro.

RAK – otkazivanje dejtova u zadnji tren
Nitko ne voli kada se u zadnji tren mijenjaju planovi, a Rakovi, vi baš to obožavate raditi. Ne zato što želite nekome napraviti kaos u planovima, već zato što se ipak u zadnji tren odlučite da bi radije ostali doma nego se išli socijalizirati. Uhvati vas vaš neki mood i nema šanse da se trgnete i izađete. Nemojte ostati iznenađeni kada vas druga strana otkanta za buduće druženje.

LAV – sve pretvara u natjecanje
Samo zato što ti je osoba s kojom si na dejtu ispričala neku ludu priču, to nije poziv da ti ispričaš neku još luđu. Lavovi imaju potrebu sve pretvoriti u natjecanje, a kada je u pitanju dejt, to nije nešto u čemu će ljudi uživati. Kada ti netko prepričava neku dogodovštinu ili se žali na nešto, ne želi da ti ispričaš nešto još bolje, nego da ih slušaš.

DJEVICA – pravi se pametna
Djevice su super intelektualne i to se ne boje podijeliti sa svijetom. Pa ipak, dejt možda nije vrijeme i mjesto kada bi to toliko trebali naglašavati. Dobro je pokazati da niste glupi, ali konstantno se praviti pametnima? To neće nikoga privući, dapače, dogodit će se sasvim suprotno. Ispast ćete kao da ste puni sebe.

VAGA – dajete do znanja da imate i plan B
Dejting problem koji ima Vaga je da uvijek ima plan B i to daje do znanja osobi s kojom je na dejtu. Naravno da netko s kime si sada ne želi slušati o tome kako ti netko drugi šalje poruke non stop ili kako ti je bilo super prije par dana na kavi s nekom trećom osobom. Ako već imaš potrebu imati plan B, nemoj o tome pričati na dejtu. Nitko se ne voli osjećati kao da je samo jedna od opcija.

ŠKORPION – pričanje o bivšima
Povremeno Škorpioni znaju biti mrviiicu opsjednuti svojim bivšima. Tako nekada sasvim nekontrolirano krenu na dejtu pričati o bivšoj vezi. Što je u redu, ako se ne radi o prvom dejtu, a ako to ne pretvore u monolog o bivšoj ljubavi od pola sata. Ovo će osobi koja je s tobom na dejtu postati iritantno i izgledati kao da niste preboljeli bivšu ljubav.

STRIJELAC – ne pridaješ dovoljno pažnje
Kada ti osoba s kojom si na dejtu nešto o sebi priča, nije loše slušati je, a ne onda za sat vremena pitati pitanje na koje ti je ranije odgovorila. Ako si na mobitelu dok ti netko nešto priča ili ti je mozak negdje odlutao, nemoj misliti da to neće ostati neprimijećeno. Osjećat će se kao da je na dejtu sam/a sa sobom.

JARAC – dejt s Jarcem je kao policijsko ispitivanje
Jarac želi biti u vezi s nekime tko je na njegovoj razini. Zato će dejtove pretvoriti u policijska ispitivanja. Dolaziš s mentalnim popisom svih mogućih pitanja i samo ih bacaš jedno za drugim. Umjesto da samo pitaš i pitaš, pokušaj se opustiti i zabaviti. S vremenom ćeš saznati sve što trebaš znati o toj osobi.

VODENJAK – i jedna je riječ pogrešna da samo ispari
Kada Vodenjak primijeti da nešto nije kako si je on to zamislio ili da osoba nije onakva kakva se činila, bez objašnjenja će se samo povući i ispariti. U sredini dejta će Vodenjaku energija splasnuti i bit će jasno da samo želi čim prije otići, ali neće to reći. Ovo ne bi bio problem da to nije nešto što radiš svaki put. Uvijek će se pojaviti nešto neočekivano i ne toliko savršeno, ali nije sve deal breaker.

RIBE – detaljno istraživanje prije dejta
Prije nego se uživo nađeš s nekime, ti ćeš napraviti dubinsko i detaljno istraživanje o toj osobi. Što znači da kada budete na dejtu, već ćeš sve znati i nećeš znati što pitati, niti će ti reakcije na njihove izjave biti prirodne. A još ako ti slučajno izleti nešto što si saznala stalkanjem... Nije loše malo istražiti nečiji profil na Instagramu, ali ne treba za to odvojiti sate i sate. Zato i jeste na dejtu!

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - CREATISTA

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Postoji jedan savršen hobi za svaki od znakova zodijaka – koji je tvoj?

Koji se znak zodijaka najteže nosi s prekidima, a koji najlakše? Jedan će plakati kao da je kraj svijeta

[HOROSKOP] O čemu razmišljaš? Zodijak otkriva što je svakom od znakova najčešće na pameti

Horoskop spoj Loša navika znakovi zodijaka

Još vijesti