Slika nije pronađena

U prosjeku, osoba se tijekom života baš pravo zaljubi 4 puta. Koliko takvih zaljubljenosti čeka tebe? Svaki je horoskopski znak drugačiji, a neki će imati itekako buran ljubavni život ako je vjerovati horoskopu.

Postoje dvije vrste zaljubljenost. Ona lagana kada ti se netko svidi i želiš ga bolje upoznati i ona zaljubljenost koja te preuzme u cijelosti, kada ne možeš tu jednu osobu nikako izbaciti iz glave i kada imaš osjećaj da ti po trbuhu leti 100 leptirića. Koliko će ti se puta u životu dogoditi ova druga vrsta zaljubljenosti? Horoskop ima odgovor...

OVAN – jednom
Kada je ovaj znak u vezi, daje se u cijelosti u to. Za njih je ljubav i zaljubljenost velika stvar i sve što žele je naći tu jednu osobu s kojom će provesti cijeli život. Ne zaljubljuju se olako i u ništa ne žuri, ali zato kada se zaljube baš zapravo, to će biti to. Ovaj romantičan znak možda sanja o svim slatkim situacijama u kojima će se naći kada se jednom zaljubi, ali to ne znači da će svoje srce dati bilo kome.

BIK – dva puta
Bez pretjerivanja, ovaj znak se toliko često zaljubljuje da je to teško i pratiti – ali to nisu one prave zaljubljenosti. Bikovi znaju razliku između prolaznog sviđanja i duboke zaljubljenosti, a dok im se u onako malo sviđa svaki dan druga osoba, samo će dva puta u životu osjećati onu pravu ludu zaljubljenost. Jednom će se u teen godinama zaljubiti preko svih granica, ali to neće biti to i završit će sa slomljenim srcem. Ali nema mjesta očaju, jer čeka ih još jedna velika ljubav.

BLIZANCI – četiri puta
Kada se priča o ljubavi, Blizanci su kao malo dijete u dućanu sa slatkišima. Postanu toliko uzbuđeni i žele sve. Imaju veliko srce i žele nekoga voljeti, ali nekada u tome odu malo predaleko i brzo splasne uzbuđenje. Ovaj će se znak tijekom života baš pravo zaljubiti čak 4 puta. Za njih kada kažu 'zauvijek' to najčešće znači dok im ne postane dosadno.

RAK – dva puta
Ovaj znak jako želi čim prije upoznati ljubav svog života i zato je nekada malo previše naporan. Stavlja previše pritiska i prevelika očekivanja na nove veze. Tako često samog sebe uvjeri da je zaljubljen i da je to to, ali ubrzo onda shvati da ipak nije i da treba nastaviti potragu za svojom velikom ljubavi. Ludo će se zaljubiti tijekom života dva puta. Zato Rakovi, nastavite sanjati, jer život vam sprema nešto lijepo.

LAV – dva puta
Iako je u životu ovog znaka sve zabava i luda avantura, zna da ga prava ljubav čeka. Mladost želi iskoristiti na dobre provode i stvaranje uspomena, a za ljubav ima vremena. U moru dejtova na koje će otići, samo će oni s dvije osobe posebno iskočiti. Prva ljubav u životu ovog znaka neće dugo potrajati, ali će ga naučiti sve što treba znati o vezama da bude spreman za drugu zaljubljenost.

DJEVICA – jednom
Djevice znaju bolje od ikoga koliko je ljubav teška i komplicirana. Imat će tijekom života puno lijepih trenutaka u vezi, ali i puno tužnih. Najbolje im je da se fokusiraju na sebe i druge stvari u životu, jer prava ljubav će im doći. Možda ne odmah i kada to žele, ali čeka iza ugla. Ovaj je znak vrlo uporan i zato kada se zaljube preko glave, neće dopustiti ničemu ni nikomu da im stane na put.

VAGA – od jednog do tri puta
Vage imaju veliko srce i puno ljubavi za dati, ali imaju i puno toga još za naučiti o ljubavi. Tijekom života zaljubit ćeš se do tri puta. Hoće li to biti jednom, dva puta ili tri, saznat ćeš. Kada se ovaj znak zaljubi, svu svoju ljubav daje toj jednoj osobi, toliko da nekada zaboravi i na samog sebe. Iako želiš usrećiti osobu koja ti se sviđa, nemoj zaboraviti na sebe i svoju sreću!

ŠKORPION – nijednom
Škorpioni imaju srce puno ljubavi i strasti, ali boje se to drugima pokazati. Drže ga zaključanog i odbijaju ikome pokazati gdje su sakrili ključić. Žele ljubav, ali se boje da će im netko slomiti srce. Uvijek će uspjeti sami sebe uvjeriti da nema smisla prepustiti se emocijama jer će im tako i tako ta osoba najvjerojatnije slomiti srce. Ukoliko ne promijene ovo razmišljanje, Škorpion nikada neće upoznati onu ludu zaljubljenost.

STRIJELAC – najmanje pet puta
Možda Strijelci ovo ne žele priznati, ali boje se vezivanja za nekoga. Kada im veza postane malo preozbiljna, oni će radije pobjeći jer ne znaju što i kako dalje. Kada krenu razmišljati o tome da će provesti život s osobom s kojom su trenutno u vezi – kreće panika. Zato se drže casual odnosa, a kroz život tako će se zaljubiti najmanje 5 puta. Kada se zaljube, zaljube se jako, ali zbog paničarenja o budućnosti, uvjerit će sami sebe da ipak to nije to. Nažalost, svaki put će prekasno skužiti da nisu trebali pobjeći.

JARAC – jednom
Još jedan znak kojeg čeka prava ljubavna priča u životu je Jarac. Ovaj znak zodijaka ne doživljava male zaljubljenosti i usputna sviđanja, već uvijek ima u fokusu nešto veće. U ovom se znaku rađaju ljudi koji točno znaju što žele i nema šanse da će pristati na išta drugo. Tijekom života samo će se jednom zaljubiti u potpunosti i to će biti to, njihov sretni završetak.

VODENJAK – dva puta
Iako Vodenjaci žele biti u vezi i žele iskusiti sve one romantične situacije koje gledamo u ljubavnim filmovima, kada u realnosti nekoga upoznaju, preplaše se i ni ne daju priliku ljubavi. Previše im je draga njihova sloboda i samostalnost, zbog čega nikako da daju priliku ljubavi. Tijekom života ih tako čekaju dvije velike zaljubljenosti, a kada će se one dogoditi? Kada napokon ovaj znak shvati da biti u vezi ne znači da će izgubiti sebe i svoju samostalnost.

RIBE - jednom
Ribe sanjaju o ljubavi od kad znaju za sebe. To je onaj znak koji će isplanirati svoje vjenčanje već s 12 godina i koji na sve gleda kao na bajku. Kao da imaju tajnu moć koja će im pomoći da detektiraju i pronađu pravu ljubav. Baš kao i u bajkama, i ovaj znak čeka njegova jedna i jedina ljubav. Iako se boje da će ju zeznuti i ostati sami do kraja života, trebaju samo vjerovati u sebe.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Dragana Gordic

M.T.

Pogledajte još:

Uvijek su sarkastični i nitko ne zna kada ih shvatiti ozbiljno – pripadaš li ti nekom od ova 4 horoskopska znaka?

[HOROSKOP] Zbog čega su drugi najviše ljubomorni na tebe s obzirom na tvoj znak zodijaka?

[HOROSKOP] Najgora stvar koju svaki od znakova zodijaka radi na spojevima

ljubav Horoskop zaljubljenost prava ljubav znakovi zodijaka

Još vijesti