Slika nije pronađena

Horoskopski znakovi se međusobno razlikuju po svojim osobinama i svakodnevnim aktivnostima. Ovaj puta smo horoskopskim znakovima dodijelili uloge u nekom horor filmu koje se temelje upravo na njihovim osobinama i stvarima koje ih opisuju u životu!

Svaka od ovih uloga, koje su dodijeljene horoskopskim znakovima, potječu od njihovih najpopularnijih osobina, a svaki od njih ima neku specifičnu za sebe. Neki od njih su hrabriji, dok se drugi boje izazova i jednostavno odustanu. Horor filmovi znaju biti dosta jezivi, pa pogledaj kakvu ulogu je dobio tvoj horoskopski znak – hoćeš li u opasnoj situaciji pomoći drugima ili ćeš ti biti taj koji je glavna ubojica u filmu?


1.Ovan
Ovni imaju odlične organizacijske sposobnosti tako da bi ovan u horor filmu bio mozak operacije. Napravio bi kompletan plan o tome kako riješiti nastali problem i svakome bi dodijelio barem jedan zadatak kojeg se svatko od njih mora držati.


2.Bik
Bik uvijek voli više sebe nego druge i sebe uvijek stavlja na prvo mjesto. Zato bi on u horor filmu pobjegao te ostavio svu svoju ekipu kako bi spasio živu glavu – ne možemo mu zamjeriti!


3.Blizanci
Bliznaci bi u horor filmu bili desna ruka djevici, odnosno glavnom ubojici. S obzirom na sličnost karaktera ovih dvaju horoskopskih znakova, njihove snage bi se udružile u obliku moćnog neprijatelja prema svim drugim znakovima.


4.Rak
Rak je sličan kao i lav – bori se do samog kraja, bez obzira na to koliko teška ta borba bila. Ne odustaje i ne bježi kao bik, već se bori za sebe i za sve druge u horor filmu koji je prepun nepredvidljivih situacija.

5.Lav
Lav je jedan od onih hrabrijih koji će na sve moguće načine spasiti sebe, ali i druge. Njegova uloga u horor filmu je inspirirajuća zbog snage i hrabrosti koju posjeduje da spasi sebe i sve druge oko sebe.


6.Djevica
Djevice su u stvarnom životu temperamente, pa će tako biti i u ulogama koje im se dodijeljuju za film. Ne samo da će se voditi svojim zamislima, već dobivaju ulogu glavnog ubojice u horor filmu! Malo jezivo…


7.Vaga
Vaga je jedna od rijetkih koja bi preživjela u horor filmu. Nitko ne zna kako je to uspjela i kako je ona jedina koja naposljetku uspijeva preživjeti, ali tu skrivenu moć i tajnu zna samo ona.


8.Škorpion
Jedan od onih koji će prvi umrijeti u horor filmu je definitivno škorpion. Oni jesu hrabri, no ipak će prvi umrijeti od svih drugih horoskopskih znakova.


9.Strijelac
Strijelac bi u horor filmu imao ulogu glavnog protivnika neprijateljima. Inače su poznati kao horoskopski znak koji teži prema istini i rješavanju situacije tako da bi se strijelac postavio kao glavni protivnik djevici (ubojici) i blizancima koji pomažu glavnoj ubojici.


10.Jarac
Jarac ima odlične sposobnosti skrivanja. Horor film bi gledao kao na igru skrivača tako da bi se odlično sakrivao od svojih neprijatelja. No, ne bi se sakrivao sam, već bi sakrio i sve druge samo da ih se neprijatelj ne dočepa.
11.Vodenjak

Vodenjak je onaj tip prijatelja kojeg svi želimo. On će žrtvovati sebe i svoj život za druge, tako da je to njegova glavna glavna uloga u horor filmu - da se žrtvuje. Nekada bi dao i svoj život, samo kako bi njegovi bližnji preživjeli.

12.Ribe
Ribe imaju najbolju i najjednostavniju ulogu u horor filmu – njihov lik se nikada ne bi pojavio, jer bi one bile u ulozi pripovjedača, odnosno naratora! Njihov zadatak bi bio objašnjavati i prikazati situaciju koja se događa u horor filmu tako da bi čuli samo njihov glas, ali ih nikada ne bismo vidjeli.

Pogledajte još:

Horoskopski znakovi koji više vole biti slobodni nego u vezi – ova 4 su uvijek za solo život!

[HOROSKOP] Za čime žali svaki od horoskopskih znakova iz prošle veze?

[HOROSKOP] Tajna sitnica zbog koje će svaki od znakova pasti na nekoga – ali neće ti to nikad priznati

Horoskop uloge u horor filmu zanimljivosti horoskopski znakovi

Još vijesti