Slika nije pronađena

Iako su zimski praznici pri kraju, to nikoga neće spriječiti da prestane gledati serije, samo se možda smanji broj odgledanih epizoda u danu. Uvijek smo za nove serije, a ovo je ona koju ti horoskop preporučuje.

Kad dođemo do kraja serije koju gledamo već neko vrijeme, čini nam se kao da nam život nakon nje više nema smisla i da nijedna serija neće biti toliko dobra. Pronaći neku novu kojoj ćemo se posvetiti nije uvijek najlakše, pogotovo ako ti je gledanje serija hobi i imaš iza sebe već veliku listu pogledanih. Koja bi ti mogla biti zanimljiva sljedeća? Horoskop ima prijedlog za svaki od znakova.

OVAN – Gossip Girl

Ovnovima treba serija koja će ih cijelo vrijeme držati 'na prstima' i koja će imati dobru misteriju koju ni najbolji mozgovi neće moći skužiti. Ima li bolje od 'Gossip Girl'? Sigurno nitko nije mogao ni slutiti tko je zapravo tračerica koja je otkrivala tajne.

BIK – Bridgerton

Bikovi gledaju serije srcem i zato su im najzanimljivije one koje u središtu radnje imaju neku romansu. Nova serija koja je sve zaludila baš je idealna za ovaj horoskopski znak. Zašto? Pogledaj i saznat ćeš.

BLIZANCI – Hannah Montana

Za Blizance je idealna serija koju mogu početi gledati (opet) 'Hannah Montana'. Zabavna je, ne moraju se previše skoncentrirati dok ju gledaju – znamo da ćete uzeti mobitel i krenuti odgovarati na poruke ili škicnuti što ima novo na Instagramu, a i vratit će te u mlađe dane.

RAK – Gilmore Girls

Tople serije koje se bave međuljudskim odnosima su baš ono što Rakovi vole, još ako imaju puno sezona i epoizoda, nema bolje kombinacije. Jedna serija koja ima sve to je i 'Gilmore Girls', sigurno će ti postati omiljena.

LAV – Glee

Ljubitelj showbiza, Lav, dok sanja o svom velikom uspjehu, može škicnuti i ovu seriju. Puna je drame, teatralnosti i super glazbe. Sigurno će te zabaviti, a i radnja je smještena u srednjoj školi, zbog čega ćeš se i lakše poistovjetiti s likovima.

DJEVICA – Full House

Djevicama treba serija koja će ih nasmijati, a jedna koje se možda inače ne biste sjetili, a koju možete pogledati je 'Full House'. Nema veze koliko si ju već puta do sada pogledala, uvijek će biti zabavna i smiješna.

VAGA – Skins

Kada su u pitanju serije, ovaj znak želi neku koja će mu tematski biti bliska, a 'Skins' možda nije jedna s čijim ćeš se likovima poistovjetiti, ali radi se o super seriji za mlade koju obavezno trebaš staviti na svoju listu.

ŠKORPION – Vikings

Iako vole pogledati i dobru komičnu seriju, Škorpioni će uvijek radije preferirati neku čija tematika nije toliko sretna i prpošna. Jedna koja bi se ovom znaku mogla svidjeti je 'Vikings'. Ima dobrih borbi, ljubavnih zavrzlama i puno vikinga, Škorpionima i više nego dovoljno.

STRIJELAC – Tiny Pretty Things

Strijelci vole biti u korak s novim serijama, a jedna nova koja im je možda promaknula je i ova. Radi se u baletnoj školi, gdje ne nedostaje drame, misterije, natjecanja, ali i dobrog plesa.

JARAC – Riverdale

Prava teen serija koja neće nikoga razočarati, a posebno Jarčeve je 'Riverdale'. Kombinacija avanture i romanse je recept za super seriju po Jarčevim zahtjevima, a ova ima sve to u velikim količinama.

VODENJAK – Queen's Gambit

Vodenjaci vole razmišljati izvan okvira i osobe su koje cijene kvalitetu. Radije će pogledati neku kraću, ali wow seriju, nego neku koja ima puno sezona, ali nije toliko dobra da će ih oduševiti. Jedna koja će sigurno biti po ukusu vodenjaka je 'Queen's Gambit', odlična u svakom pogledu.


RIBE – Once Upon A Time

Sanjari Ribe vole kada ih serije i filmovi odvedu u neko drugo vrijeme i prostor. Ovaj je znak veliki ljubitelj bajki, a jedna serija koja će zadovoljiti tu njihovu sanjarsku stranu je 'Once Upon A Time', odlična kombinacija svih poznatih bajki iz djetinjstva, smještena u realan svijet.

Pogledajte još:

Sretni znakovi zodijaka: Kakva god bila, za ova će tri horoskopska znaka 2021. biti posebno odlična!

[HOROSKOP] Najružnija osobina svakog od znakova zodijaka – nekada stvarno pretjeraju

[HOROSKOP] Koja je karijera idealna za tebe s obzirom na tvoj znak zodijaka?

Horoskop serija znakovi zodijaka

Još vijesti