Slika nije pronađena

Bitan je dakako i fizički izgled, nećemo se praviti da nije. Ako ti se ne sviđa kako netko izgleda, teško da će osobine biti te koje će te toliko osvojiti da ćeš završiti s tom osobom. Pa ipak, osobine su vrlo bitne. Netko može biti i najzgodniji na svijetu, ali ako nema prave osobine, ništa od toga.

Koje se osobine nalaze na tvojoj listi onih koje mora imati tvoj savršeni dečko ili cura? Svi imaju tu listu i neke osobine smatraju bitnijima od drugih. Koje će se osobine naći na listi ovisi o tome i kakva si ti osoba i što ti je bitno u životu. A kakva si osoba i kakav je tvoj karakter može pretpostaviti i horoskop. S obzirom na to koji je netko znak, ovo je osobina koju treba imati savršeni partner za tu osobu.

OVAN – ludost

Tko ima vremena za običan i dosadan život? Ovnovi sigurno ne. Ne prate tradiciju i ne zanimaju ih takve stvari, radije će živjeti po svom. Netko tko će biti spreman na totalno ludu i ne tipičnu vezu, to je osoba kakvu Ovan želi. Avantura je njihovo drugo ime i ne žele se mijenjati zbog nikoga.

BIK – dobre živce

Bikovi su tvrdoglavi, do te mjere da su sposobni svakoga izluditi. Ne mogu si pomoći. Idealna osoba za njih je neka koja ima itekako dobre živce i koja će znati kada odustati u raspravi s njima, netko tko će prihvatiti njihovu tvrdoglavost i pustiti ih da misle da su u pravu, čak i kada nisu.

BLIZANCI – osjećajnost

Preko svega drugoga mogu prijeći, ali Blizanci jednu osobinu stavljaju uvijek na prvo mjesto i traže ju u drugima, a to je osjećajnost. Pokazivati emocije nije svima baš najlakše, ali upravo je to najbolji recept za uspješnu vezu. Ovaj znak može pričati o svojim osjećajima beskonačno i žele nekoga kome isto neće biti bed reći kako se osjećaju.

RAK – brižnost

Rakovi su jedan od najosjetljivijih znakova u horoskopu i zato im treba neka osoba koja će imati osjećaja za njihove osjećaje. Obožavaju kada im drugi malim gestama pokažu koliko ih vole. Znaju se zaglaviti u negativnom raspoloženju, a osoba s kojom će biti u vezi treba biti netko tko će im tada kupiti čokoladu, a ne im reći da izmišljaju probleme.

LAV – otvorena osoba

Lavovi su uvijek u centru pažnje i zato žele osobu koja se neće bojati ili sramiti biti s njima pod svjetlima reflektora. Znaju da to nije za svakoga, ali njihova osobnost i želja za pažnjom uvijek ih nekako stave u centar svega. Netko tko je otvoren, ima puno energije i društvena je osoba za njih je idealan partner.

DJEVICA – mirna osoba

Za razliku od Lava koji uvijek želi biti u centru pažnje, Djevica radije uživa u mirnom i tihom životu. Izlasci do zore i luda putovanja u zadnji tren nisu scenariji u kojima će se ovaj znak osjećati ugodno. Osoba koja to ne shvaća, nije za njih. Idealna osoba će im biti netko kome ne smeta provesti subotu navečer kod kuće ili ne stavljati cijeli svoj život na društvene mreže. Ovaj znak jako cijeni svoju privatnost.

VAGA – inteligencija

Iako su im bitne i druge osobine, Vage će u ljudima uvijek tražiti znakove inteligencije. Ne žele biti u vezi s nekime kome će trebati sve crtati ili tko apsolutno ništa ne shvaća i treba mu 100 godina objašnjavati. Treba im netko tko je na istom nivou kao i oni i tko će htjeti nekada pričati i o full ozbiljnim temama.

ŠKORPION – ozbiljnost

Sa Škorpionom nema zezanja kada su veze u pitanju. Ili žele nekoga ili ne žele, nema neodlučnosti i natezanja koje će trajati mjesecima. Zato žele osobu koja isto tako razmišlja. To ne znači da se ne žele zabavljati, ali  kada su u pitanju osjećaji i veza, nema zezanja, žele znati točno na čemu su.

STRIJELAC – avanturizam

Strijelac nije tip koji će sjediti kod kuće i gledati serije. Ovaj je znak tip koji će raditi sve ono o čemu drugi ljudi samo razmišljaju. Ideje pretvara u akcije i leti iz jedne avanture u druge. S njime nikada nije dosadno, a zato je i glavna osobina koju traži u curi/dečku avanturizam, da to bude netko tko će uvijek reći 'da' svakoj njegovoj ludoj ideji.

JARAC – posvećenost

Idealna osoba za Jarca je ona koja će se dati u vezu 110%. Ništa manje od toga Jarčevima neće biti prihvatljivo jer su i oni sami takvi, zato očekuju isti tretman i od svog partnera. Čuti se svaki dan, viđati se redovito, imati slatke izljeve ljubavi na objavama na Instagramu, upoznati roditelje... tko nije spreman staviti vezu kao prioritet broj 1, nije idealna osoba za Jarca.

VODENJAK – ambicioznost

Od svih osobina,Vodenjacima je izuzetno bitna ambicioznost. Uživaju u uspjehu i netko tko je neambiciozan i tko će ih samo povlačiti u smjeru pasivnosti nije netko uz koga će Vodenjak biti sretan. Žele osobu koja zna što želi u životu i koja će i njima samima onda biti inspiracija da naprave sve kako bi ostvarili svoje snove. Zajedno.

RIBE – pozitivnost

Osoba koja zrači pozitivom je prava osoba za Ribe. Ovaj znak nema mjesta u svom životu za bilo kakve negativnosti. Uvijek na svijet gledaju kroz ružičaste naočale i žele nekoga tko će dijeliti tu njihovu strast. Tko ima vremena hejtati bilo što oko sebe kada ima toliko dobrih i lijepih stvari?

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji je desert idealan za tebe s obzirom na tvoj znak zodijaka?

[HOROSKOP] Ovo je razlog zbog kojeg će se svaki od znakova zodijaka odljubiti

[HOROSKOP] Koliko si divlja i luda osoba s obzirom na svoj znak zodijaka?

veza idealan dečko Horoskop idealna cura znakovi zodijaka

Još vijesti