par se drži za ruke

Koliko god da veza imaš iza sebe i misliš da si naučila kako one funkcioniraju, kada uđeš u novu, činit će ti se da si opet na početku. Svaka je drugačija i ne vrijede ista pravila. Ali svaki znak zodijaka radi uvijek istu grešku.

Nekada smo sami sebi najveći neprijatelj. Ne radimo to namjerno, ali svojim ponašanjima kompliciramo stvari i malo po malo si uništavamo vezu. Kada jednom shvatimo koje je to ponašanje kojim se uvijek sabotiramo, možda ga sljedeći put uspijemo izbjeći. A možda i ne. Ali barem možemo pokušati. Koje je tvoje takvo ponašanje, najveća greška koju radiš u vezi i koja te može na kraju i dovesti do prekida? Svaki horoskopski znak ima jednu.

OVAN – uzima partnera zdravo za gotovo

Ponekad zaboravi da treba osobi s kojom su u vezi pokazati koliko im je stalo do nje ili koliko im znači. Naviknu se da je tu kraj njih i s vremenom se počnu prema njoj ponašati kao da nije nitko poseban. Uzimaju ju zdravo za gotovo, kao da će biti tu bez obzira kako se prema njoj ponašali. Uvijek su Ovnovi u fokusu, a partner im je tu da ispuni njihove želje. To ne može završiti dobro.

BIK – šuti kada ga nešto muči

Bikovi ne vole drame, vole kada je sve mirno i spokojno, kada nema svađa niti ničega loše na vidiku. Zato kada se i dogodi nešto ili partner napravi nešto što im nije sjelo, neće to na glas reći, već će samo svoje osjećaje i mišljenje ugurati negdje u kutak uma. Jer bolje tako nego da napravi potencijalnu svađu. I to je okej dok im se u jednom trenu sve ne skupi i onda eksplodiraju.

BLIZANCI – diže ruke od veze već kod prvog problema

Radije će pobjeći nego se suočiti sa svojim osjećajima i problemima. To su Blizanci. Kada se pojavi i najmanja prepreka u njihovoj vezi, oni u glavi otpišu tu osobu ili odmah i prekinu. Ali u oba slučaja, gotovi su i ništa im neće promijeniti mišljenje. Dok je sve divno i krasno, jesu za vezu, ali čim nešto nije kako su zamislili, predaju se.

RAK – postanu ovisni o dečku/curi

U nekom trenutku veze Rakovi postanu toliko zalijepljeni za curu ili dečka da to bude osobi teško izdržati. Toliko se prilagode partneru da izgube svoje 'ja'. Počnu se pretvarati u drugu osobu i gušiti partnera svojom ovisnošću. Svi vole u vezi provoditi vrijeme s curom/dečkom, ali ipak, trebaju postojati granice. Rak ih nema.

LAV – kada mu nešto u životu ne ide po planu, iživljava se na partneru

Kada Lavu nešto nije u životu dobro i kako treba biti, svi će oko njega patiti. Jer njegov će se bijes usmjeriti prema svakome tko mu se nađe u blizini. Iako ta osoba nije baš ništa kriva. Znaju se ponašati u vezi kao da im je partner otirač za noge. A to nitko ne želi biti.

DJEVICA – želi promijeniti partnera

Djevica ima problem s tim da želi da oko nje sve bude tip top. Što nije uvijek moguće. Pogotovo kada su u pitanju ljudi. Svatko ima mane i nedostatke, ali to ne znači da ih trebaš promijeniti, nego prigrliti te njihove mane. Za Djevicu to nije opcija. Tako uvijek pokušava promijeniti osobu s kojom je u vezi i to joj se obije o glavu.

VAGA – ima pasivno agresivne ispade

Kada Vagi nešto smeta, neće to otvoreno i direktno reći nego će se početi ponašati pasivno-agresivno. I tako njen partner mora pogađati što se to dogodilo ili što je to napravio, a da ju je uznemirilo. Jako brzo to postane naporno za raditi, ali za nositi se s tim. Vidi da se Vaga ljuti i da se nešto dogodilo, ali ne zna što.

ŠKORPION – ponaša se kao da nije u vezi

Škorpioni su su komplicirana bića, a veze s njima su još kompliciranije. Iako su dobrovoljno pristali biti u vezi, ponašaju se kao da nisu. Neće ići toliko daleko u ekstrem da će varati partnera bez imalo grižnje savjesti, ali neće se niti ponašati kao da su u timu s nekim. I dalje će na sebe gledati kao individualca i raditi što je najbolje za njih, a partnera neće uključiti u svoje odluke niti planove. Tko želi takvu vezu? Nitko.

STRIJELAC – ne može se suočiti s osjećajima

Kada je sve zabava i flertanje, može, ali kada veza postane ozbiljnija i pojave osjećaji, Strijelci tu krenu raditi probleme. Nisu osjećajni, pa čak i kada nekoga i vole, neće to vjerojatno osobi reći niti priznati. Za vezu to može biti potencijalno veliki problem. Doći do toga da Strijelac otkrije osjećaje je zadatak kojem je rijetko tko dorastao. Partner zbog toga može pomisliti da im nije dovoljno stalo.

JARAC – uvijek očekuje da će se nešto negativno i loše dogoditi

Ako je tjedan dana sve super i u vezi nisu imali nikakve probleme, Jarca počinje hvatati paranoja. I to paranoja do te mjere da si s njom može uništiti dobar odnos. Najveći su pesimisti. I tada, kada je sve idealno, oni u očekivanju nečeg lošeg, počnu stvarati probleme.

VODENJAK – uvijek on mora biti u pravu

Da Vodenjaci, super ste pametni i uvijek imate sve prave informacije o svemu, ali ne morate uvijek svima dokazivati da su u krivu, a da ste vi pametniji. U vezi ovo nikako nije dobra ideja. Partneri bi trebali biti upravo to – partneri, tim, a ne da je netko nadmoćniji od drugog. Nije lijep osjećaj kada te netko stalno ispravlja i kada se u nečijem društvu osjećaš glupim. A tako se puno puta osjećaju oni koji su u vezi s Vodenjacima. I zato ih radije ostave.

RIBE – ima nerealna očekivanja

Ribe bi htjele da im veza bude ljubavna priča kakvu vide na filmu ili o kakvoj čitaju u knjigama, ali u realnosti, malo koja veza je takva. Ako stvari nisu super romantične i nije ispao dejt ili poljubac kako su očekivali, otpisat će osobu. Nekada u vezama bude awkard situacija ili onih koje ne ispadnu kako smo zamislili, ali to nije razlog da se odustane ili znak da to nije tvoja bajkovita veza, samo zato jer se nije sve dogodilo kako su Ribe zamislile.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koja je najveća tajna svakog od znakova zodijaka?

[HOROSKOP] Svaki znak zodijaka će ove godine imati najgori dan – evo na koji datum pada tvoj

[HOROSKOP] Gdje trebaš otputovati ove godine s obzirom na svoj znak zodijaka?

veza greška u vezi Horoskop znakovi zodijaka

Još vijesti