Slika nije pronađena

Nismo svi jednaki kada je u pitanju zaljubljivanje, a ulogu u tome koliko se lako ili teško zaljubljuješ može imati i horoskop. Neki su znakovi pravi romantičari koji se zaljube u 5 minuta, a drugi su skeptični i ne vjeruju nikome dovoljno da ga puste blizu.

Dozvoliti si da se zaljubiš u nekoga za neke ljude zvuči jako strašno, a za druge je to nešto divno što jedva čekaju da im se dogodi. Ovisno o tome što je svatko već iskusio kada je u pitanju ljubav i kakve ima osobine, to može utjecati na njegov stav prema zaljubljivanju. Tako ima znakova zodijaka koji nakon tjedan dana poznanstva s nekime već zamišljaju njihov zajednički život, s druge strane su pak oni koji svoje osjećaje neće pokazati za ništa na svijetu jer se boje da će biti povrijeđeni. Gdje je na toj ljestvici tvoj horoskopski znak ili znak tvoje simpe? Lista znakova od onih koji se lako zaljubljuju do onih kojih se najteže, izgleda ovako.

RIBE

Najveći romantičari zodijaka i onaj znak koji se najlakše zaljubljuje su Ribe. Zaljube se najbrže i najjače. Imaju ogromno srce i sanjare o ljubavi i zato je objeručke prihvaćaju kada im se pojavi u životu. Ne boje se otkriti nekome svoje osjećaje, idu na sve ili ništa. Koliko ih god puta ljubav razočarala, uvijek će joj dati još jednu šansu. Sanjaju o svom bajkovitom happy endingu i nema šanse da dignu ruke od njega.

ŠKORPION

Škorpioni se daju u veze srcem i dušom. Kada im se netko sviđa, onda će za tu osobu biti spremni napraviti sve samo kako bi ju usrećili. Ne mogu te svoje osjećaje držati pod kontrolom i kad tad će ili riječima ili djelima pokazati koliko su ludi za nekime. S druge strane, ako im netko ne klikne na prvu, teško da će se to promijeniti kasnije. Kod njih je prvi dojam jako bitan.

RAK

Još jedan romantičar u horoskopu koji se vrlo lako zaljubi je i Rak. Imaju toliko dobro srce koje uvijek traži samo najbolje u svima. Spremni su dati se u vezu 110% i neće ni pokušavati skrivati što osjećaju. Lako daju svoje srce zbog čega nekada ostanu povrijeđeni, ali nikada ne odustaju od ljubavi. Vjeruju u ljubav na prvi pogled više nego bilo koji drugi znak.

STRIJELAC

Iako to možda neće svima priznati, ali Strijelci obožavaju ljubav i sanjaju o romantičnoj ljubavnoj priči kakve se događaju u knjigama i filmovima. Treba im malo vremena da se zaljube, ali nije teško osvojiti njihove srce. Jednom kada se uvjere da osoba koja im se sviđa ima dobre namjere, sve će karte staviti na stol.

VAGA

Još jedan romantičar koji će ti relativno brzo dati svoje srce su Vage. Ovaj je znak otvoren i neće skrivati ako se zaljubi, ali neće se zaljubiti baš u svakoga. Imaju svoje kriterije kojih se drže, ali kada ih netko osvoji, bit će savršeni partneri u vezi. Međutim, kriterije neće spuštati. Znaju što žele i dok se ta osoba ne pojavi, drže svoje srce podalje.

BLIZANCI

Na sredini između onih koji se lakše zaljubljuju i onih koji se teže zaljubljuju su Blizanci. S njima je situacija malo kompliciranija. Mogu se zaljubiti i vrlo lako, a mogu biti i neosvojivi. Kada primijete da se nekome sviđaju, ako im ta teorija bude potvrđena i znaju da će im ljubav biti uzvraćena, opustit će se i pokazati svoje osjećaje, ali ako nisu sigurni da će biti uzvraćeni i imaju sumnje – neće ti dati da im se približiš.

LAV

Lavovi će se zaljubiti dosta brzo, ali ne onako zapravo i ozbiljno. Zaljube se svaki dan u nekoga drugoga, ali u samo će se jako malo ljudi zaljubiti baš skroz i u potpunosti. Sve su to površna zaljubljivanja. Međutim, kada im se u odnosu s nekime pojave iskrice i kada im postane jasno da je to prava osoba za njih, dopustit će si i da se zaljube preko svake granice.

OVAN

Ovnovi se zaljube brzo, ali se odljube još brže. U jednom su trenu toliko ludi za tom osobom i vide budućnost s njima, a za par dana se već dopisuju s nekim drugim. Ovaj je znak intenzivan u svemu što radi pa tako i u zaljubljivanju.

JARAC

Jarčevi se čine kao tajnoviti i daleki, osobe do kojih je teško doprijeti i s kojima nisi nikad siguran na čemu si. Ne mogu si pomoći, skrivaju se iza visokih zidova koje su sagradili i boje se otvoriti baš svakome. Međutim, kada pronađu pravu osobu, voljet će ju jako i svim srcem.

VODENJAK

Vodenjaci dopuštaju prošlim lošim iskustvima da utječu na odluke koje donose u budućnosti. Ne mogu si pomoći, loše stvari koje su im se dogodile uvijek im sjede u podsvijesti. Boje se da će ih netko povrijediti i zato je ovo jedan od znakova do čijeg je srca jako teško doći. Veze i otvaranje drugima su za Vodenjake pravi izazovi. Pošteno ćeš se morati namučiti da osvojiš pripadnika ovog znaka.

BIK

Ništa bolji od Vodenjaka nisu niti Bikovi. Ovo je najtvrdoglaviji znak zodijaka i nema šanse da će on ikada napraviti prvi potez kada je ljubav u pitanju. Može im se netko sviđati najviše na svijetu, ali riskirati i priznati svoje osjećaje prvi – nema šanse. Ne sviđa im se ideja da budu oni ti koji će prvi drugima otkriti što osjećaju jer ih to čini ranjivima, što ih jako plaši.

DJEVICA

Znak zodijaka koji ima najveće zidove oko srca je Djevica. Nije to zato što se boje odbijanja ili zato što pamte prošla negativna iskustva, jednostavno ne stavljaju ljubav kao prioritet. Radije će učiti ili tražiti posao nego trošiti vrijeme na romansu. Ne vode se u život srcem, više razumom i logikom.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Za 3 znaka zodijaka svibanj će biti super mjesec, ali i za 3 će biti pregrozan

[HOROSKOP] Koji su znakovi zodijaka idealni jedno za drugo? Ovih 6 kombinacija su najbolje

[HOROSKOP] Kakva si u vezi s obzirom na svoj znak zodijaka?

ljubav Horoskop zaljubljivanje znakovi zodijaka

Još vijesti