Slika nije pronađena

Svaki teen film ili serija imaju onog jednog dečka, bilo da je glavni lik ili glavni negativac, ali za njim će svim gledateljicama curiti sline. Nekada čak iako nije tvoj tip, osvojit će te svojim ponašanjem. A evo koji bi od njih bio idealan baš za tebe s obzirom na tvoj horoskopski znak.

Koja je filmska slatkica tvoja srodna duša? Nekada je u redu malo sanjariti i nadati se da će se u tvom životu pojaviti neki Peter Kavinsky ili Hardin Scott. A kada bi snovi bili stvarnost, koji bi lik iz serije ili filma bio idealan dečko za tebe? S obzirom na to što smo iz serija i filmova mogli saznati o njima, njihovom karakteru i ponašanju, jedan je tvoj savršeni par, pogledaj koji.

OVAN – Patrick Verona (10 Things I Hate About You)

Ovnovi nisu tipovi osobe kojima treba netko tko će biti ultra romantičan, već će uvijek prije pasti na nekog bad boya kojeg prati loša reputacija, ali tko će uz njih ipak moći pokazati nekada i svoju nježnu stranu.

BIK - Peter Kavinsky (To All The Boys I’ve Loved Before)

Za Bikove je po pitanju veze bitno da znaju na čemu su i što da očekuju. Vole da se definira odnos, kakav god da on je. Znaju da je za vezu bitan obostrani trud i svoj će dio tog truda odraditi sa zadovoljstvom, ali očekuju isto i od dečka.

BLIZANCI – Hardin Scott (After)

Blizanci jako vole pričati. Komunikacija i razgovori su im na vrhu ljestvice prioriteta i zato im treba za vezu netko tko je na njihovom nivou inteligencije. Žele s tom osobom pričati o novoj knjizi koju su pročitali ili o aktualnim događanjima u svijetu, a ne se samo ljubiti.

RAK - Noah Flynn (Kissing Booth)

Iako su Rakovi prave dobrice i slatkice, kada traže nekoga za vezu, onda neće pasti na osobu koja je ista kao oni, već netko drugačiji. Stariji dečki su im uvijek privlačni, kao i oni koji imaju svoje ja i koji su pomalo tvrdoglavi.

LAV – Chuck Bass (Gossip Girl)

Lavovi žele pažnju i velike, over the top, romantične geste. Vole biti centar pažnje uvijek, pa tako i u vezi i ne pristaju na ništa manje. Kada se zaljube, vidjet će samo tu jednu osobu i bit će spremni sve napraviti za nju. I naravno, očekuju isto.

DJEVICA - Landon Carter (A Walk To Remember)

Djevice vole pomagati ljudima i zato je za njih najidealniji mogući dečko netko tko je dobar u duši, ali se ponaša malo upitno i problematično. Netko koga će moći 'popraviti'. Žele i vole rasti i razvijati se kao osobe i treba im netko tko će biti spreman raditi to s njima.

VAGA – Paxton (Never Have I Ever)

Vaga uvijek želi onog dečka kojeg je pomalo teško za razumjeti i čija ponašanja ne daju čiste signale. To im se čini kao pravi izazov, a izazove obožavaju. Što je teže osvojiv, to će se Vagama više svidjeti.

ŠKORPION – Simon Basset (Bridgerton)

Škorpioni su strastveni znak kojima treba isti takav partner. Oni ništa ne rade 'na pola' pa tako niti veze. Treba im netko tko će biti 'all in' i neće samo tako lako odustati od njih, čak i kada se nađu pred nekom kompliciranom situacijom.

STRIJELAC – Dawson (Dawson's Creek)

Ovo je znak koji neće ući u vezu s nekim koga prije nisu jako dobro upoznali. Vjeruju da je prijateljstvo prava osnova za svaku vezu i toga se uvijek pokušavaju držati. Uvjereni su da postoje srodne duše i da svatko ima onu jednu pravu osobu za sebe.

JARAC – Clay Jensen (13 Reasons Why)

Jarčevi razumiju da nitko nije savršen i da ljudi nekada donose krive odluke koje mogu završiti jako loše, ali su uvijek spremni oprostiti i nastaviti dalje. Isto tako, svjesni su toga da svatko ima prošlost koja nekada može biti komplicirana i uvijek će biti puni razumijevanja.

VODENJAK – John B (Outer Banks)

Idealna osoba za vezu za Vodenjake je netko tko im je već dugo prijatelj, koga znaju u dušu, s kime su opušteni, zezaju se, imaju zajedničke fore i uspomene. Vodenjake je nekada teško razumjeti jer znaju biti dosta čudni, a prijatelji ih ipak već dobro znaju.

RIBE – Archie (Riverdale)

Ribe su sanjari i romantičari i žele nekoga s kime će imati slatku ljubavnu priču, nekoga tko će biti romantičan i tko će razumjeti koliko su male stvari bitne. Osoba koja će za njih htjeti napraviti sve je njihov idealan partner.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Rođeni u ovih 6 znakova se čine kao dobrice, ali su zapravo bezosjećajni i hladni

[HOROSKOP] Njima nikako ne ide u ljubavi: 5 znakova koji se uvijek zaljube u pogrešnu osobu

Najtajanstveniji znakovi zodijaka: Rođene u ovim znakovima nikada nećeš u potpunosti upoznati

Horoskop serija film znakovi zodijaka muški likovi

Još vijesti