Slika nije pronađena

Horoskop ima prijedlog, ali nemoj ga shvatiti previše ozbiljno, bitno je da na kraju upišeš faks koji ti želiš, ne koji ti netko predloži. Pa ipak, zabavno je vidjeti što horoskop ima za reći i po ovom pitanju.

Došlo je ono vrijeme godine za maturante kada više nema odgađanja razmišljanja o fakultetu i kada se treba početi informirati i donositi konkretne odluke. Državna matura samo što nije tu, a kako bi znali koje ispite razine i koje izborne prijaviti, treba odlučiti koji će se fakulteti naći na tvojoj listi. Nije ovo ni malo lagana odluka, pogotovo za one koji nemaju pojma u kojem bi uopće smjeru htjeli ići. Horoskop nije najbolji način za donijeti bilo kakvu odluku, ali možda ti da ideju koja ti do sada nije pala na pamet. Evo koji ti fakultet on preporučuje.

OVAN – faks izvan Hrvatske

Ovnovi su hrabri i neustrašivi, uvijek ciljaju na više i bolje i spremni su riskirati kako bi došli do onoga što žele. Ako je netko pravi kandidat za uputiti se u nepoznatu (i strašnu) avanturu studiranja u drugoj državi, to je onda Ovan.

BIK – Ekonomski fakultet

Bikovi su marljivi i imaju nevjerojatno radnu etiku, koja će im sigurno dobro doći na Ekonomiji kada krenu u borbu s matematikom. Ovaj znak ima i dobre organizacijske vještine koje će mu sigurno biti od koristi u ekonomskim zanimanjima, a i zbog svoje tvrdoglavosti sigurno imaju šanse za uspjeh u poslovnom svijetu.

BLIZANCI – Fakultet političkih znanosti

Ovo je znak koji ima jako dobro razvijene komunikacijske sposobnosti, može pričati o bilo čemu, uvijek nađe temu za razgovor i baš je ona prava društvena osoba. Fakultet političkih znanosti koji nudi studije novinarstva i politologije po horoskopu je pravi odabir za pripadnike ovog znaka. Koji god smjer da odaberu, neće pogriješiti.

RAK – Učiteljski fakultet

Za neka zanimanja potrebna je veća intuicija i brižna strana nego za druge, a jedna od tih zanimanja su sasvim sigurno ona vezana za odgojno-obrazovne institucije. Učiteljski fakultet idealan je za Rakove, a zanimanja u obrazovanju super su prijedlog za ovaj znak kojem je kontakt s ljudima vrlo bitan.

LAV – Akademija likovnih umjetnosti

Umjetnici, željni uvijek pažnje i divljenja, to su Lavovi. Ovaj je znak pun samopouzdanja i siguran u sebe, a to je vrlo bitno ako želi u životu neku karijeru u umjetničkim vodama. Ovaj je fakultet način da pokažu svoj talent i da uz pomoć edukcije i vježbe postanu još bolji te jednog dana osvoje svijet.

DJEVICA – Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER)

Djevice su znak koji čvrsto stoji na zemlji, kod njih nema maštanja, sve je uvijek gledaju analitički i smisleno. Osim toga, uvijek paze kada nešto rade da to bude što bolje i savršenije, daju pažnju detaljima i ništa im ne promakne. Ovaj će im fakultet biti izbor koji sigurno neće požaliti.

VAGA – Filozofski fakultet

Imati mogućnost izbora u životu je za Vagu bitna stvar, a ako odluči upisati Filozofski fakultet, imat će i veliki izbor pri odabiru smjera u kojem se vidi. Ovdje postoje i dvopredmetni studiji, što znači da se ne moraju Vage čak niti odlučiti za samo jedan studij, već imati dva različita odabira.

ŠKORPION – Pravni fakultet

Znak koji se voli svađati može se cijeli život svađati i na taj način zarađivati ako upiše Pravni fakultet. Dokazivati non stop da si u pravu je tvoj omiljeni hobi, a koji je onda bolji faks od ovoga. Osim toga, koliko god bili pomalo mračni, Škorpioni će uvijek rado pomoći ljudima u nevolji, a kao super uspješni odvjetnici, to će moći raditi na puno većoj razini nego s bilo kojim drugim zanimanjem.

STRIJELAC – Arhitektonski fakultet

Iako Strijelac voli sanjati i maštati, uvijek će se potruditi dati sve od sebe da svoje snove i realizira. Voli vidjeti finalni proizvod svog rada, a kao arhitekt to će imati priliku. Spoj njegove kreativnosti i znanja najbolje će izaći na vidjelo na ovom faksu.

JARAC – Tehničko veleučilište

Jarčevi su vrlo odgovorni i zadatke koje dobiju uvijek će odraditi tip top. Međutim, nisu tip osobe koji može naštrebati hrpu pojmova na latinskom ili koji uživa u kreativnim zadacima. Kada se sve zbroji i oduzme, faks koji je za njih najbolji odabir bi bilo Tehničko veleučilište.

VODENJAK – Hrvatski studiji

Vodenjaci imaju osobnost koja je šarolika. Nisu nikada sigurni što i kako dalje napraviti i koju odluku donijeti, a koji fakultet odabrati jedna je od odluka oko koje će se dobro preznojiti. Za njih su zanimanja u kojima će moći biti okruženi ljudima, ali raditi nešto korisno i dobro za društvo. Koji god smjer odabrali na Hrvatskim studijima, neće pogriješiti.

RIBE – Medicinski fakultet

Ribe su vrlo pažljive kada su drugi ljudi u pitanju, uvijek žele pomoći svima kako god znaju i prave su dobrice koje će biti pristojne i drage bez obzira kako se netko odnosio prema njima. Smjer u kojem trebaju ići s odabirom zanimanja i fakulteta je medicina. Iako ovo nije lagan faks, Ribe se na njemu sasvim sigurno mogu snaći.

Pogledajte još:

Vole kao nitko drugi: Ovih 5 horoskopskih znakova daju uvijek sve od sebe za ljubav

[HOROSKOP] Koju sljedeću seriju trebaš pogledati jer je idealna za tvoj znak zodijaka

[HOROSKOP] Najružnija osobina svakog od znakova zodijaka – nekada stvarno pretjeraju

Fakultet Horoskop izbor fakulteta znakovi zodijaka