Slika nije pronađena

Ako te nikada nitko nije iznenadio prekidom do sada, smatraj se sretnom osobom. Oni prekidi koji dođu, a koje uopće ne očekuješ su najgori. Najviše bole, najteže ih je preboljeti i ostaviti to iskustvo iza sebe.

Svaki prekid je težak, ali oni iznenadni kao da su još mrvicu teži. Pogotovo ako jasno vidiš da je osobi koja prekida s tobom to odluka o kojoj je dobro razmislila. Pitaš se kako ti nisu znakovi da nešto nije dobro upali u oko. Ali ne mora uopće biti da je to nešto o čemu su puno razmišljali, jer neki ljudi jednostavno tako objavljuju drugima loše vijesti. Nema najave, samo bace bombu. Tri znaka zodijaka su posebno poznata po ovakvim prekidima. Od njih tako nešto možeš najviše očekivati, a evo koji su to i zašto tako prekidaju.

OVAN – zaljube se brzo, a odljube još brže

Kada se Ovan zaljubi, znat ćeš to. Ne treba im puno vremena da im se netko svidi i neće svoje osjećaje skrivati. Jasno će ti pokazati da su ludi za tobom. I bit će sve super dok je u početnoj fazi vaš odnos i dok se Ovan osjeća kao da te lovi i dok se mora truditi. Kada se slegne prašina i veza vam se počne pretvarati u mirnu i stabilnu vezu, sve se čini super, BAM, evo prekida. Otići će jednako brzo i neočekivano kako su i došli i prije nego se okreneš, nemaš više tu osobu u životu.

VODENJAK – jedne minute su tu, a druge...

Uopće Vodenjaka uvući u vezu je nemoguća misija, a uspjeti ga zadržati u njoj, još više nemoguća. Oni se toliko boje veza da je zadivljujuće uopće to da su s nekime dovoljno dugo da ga i mogu ostaviti. Ali to je njihov problem. Čak i kada im se netko jako sviđa, ulaskom u vezu kada shvate da su ostali bez svoje slobode, počet će paničariti i samo nestati. Ne pomaže ni to što se ne znaju nositi s osjećajima i teškim situacijama pa će samo prekinuti i nestati kao da su mađioničari.

JARAC – i jedna sitnica je dovoljna da se u tren oka okrenu i kažu zbogom

Jarčevi gledaju na emocije i veze s vrlo logične točke gledišta. Ako vide da nešto ne funkcionira ili da se hlade, neće puno tu razmišljati niti čekati, presjeći će i otići. Znaju kakvu vezu žele i neće prihvatiti ništa manje od toga, što je u redu, ali način na koji će reagirati kada shvate da to ipak nije to, nije baš najosjećajniji. Nisu netko tko će donositi odluku jako dugo niti previše razmišljati jer su sigurni u sebe.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Proljeće će biti najromantičnije razdoblje za rođene u ova 4 znaka zodijaka

[HOROSKOP] Koji si lik iz serije 'Bridgerton' s obzirom na svoj znak zodijaka?

[HOROSKOP] Ljubavni savjet koji trebaš čuti s obzirom na svoj znak zodijaka

Prekid Horoskop Slomljeno srce znakovi zodijaka

Još vijesti