Slika nije pronađena

Bilo da voliš Arianu ili ne, nemoguće da ti je njena glazba uspjela skroz promaknuti. Niže hit za hitom, a koji od njih najbolje odgovora tvom horoskopskom znaku i najbolje ga opisuje? Saznaj u nastavku.

Arianu i njene vokalne sposobnosti stručnjaci uspoređuju s legendarnom Mariah Carey, a iako je sitna, Ari je teško ne primijetiti. Pjesme joj redovito postaju hitovi i vrte se po radijskim postajama, a nastupi i turneje ne prolaze bez da su rasprodani. Ima iza sebe već 5 studijskih albuma, a koja je pjesama s tih albuma ona koja najbolje opisuje tebe i horoskopski znak u kojem si rođen/a?

OVAN – Don't Call Me Angel


Ovnovi ne vole da im itko govori što da rade ili kako da nešto rade. Ako im se ne sviđa nešto što im ljudi kažu ili se ne slažu s tvojim mišljenjem, to će ti i reći i neće birati način, već prvim riječima koje im padnu na pamet.

BIK – Bang Bang


Bikovi su intenzivni, o čemu god da se radi. Napravit će stvari po svom i napravit će sve da to tako i bude. Borbeni su kada se radi o stvarima do kojima im je stalo, a i jedan su od kreativnijih znakova.

BLIZANCI  - One Last Time


'Cause I know that I failed you, I should’ve done you better'. Blizanci su puni sebe i sebični. Nije ih briga hoće li zbog toga drugima biti dragi ili ne. Lako povrjeđuju ljude oko sebe, ali iako to ne rade namjerno, ostavljaju iza sebe kaos. Uvijek će sebe staviti na prvo mjesto, a iako znaju da to nije dobro, i dalje to rade.

RAK – God Is A Woman


Rakovi se vole boriti za svoje stavove i uvjerenja. Dobro je poznato da se Ari zalaže i bori za ženska prava, a ova njena pjesma i stihovi 'You love it how I touch you, my one, when all is said and done, you’ll believe God is a woman' savršeno to opisuju.

LAV – Be Alright


'But the hard times are golden, cause they all lead to better days', stih je iz ove Arianine pjesme, a opisuje Lavove zbog njihove optimističnosti. Uvijek vide najbolje u svemu i kada se i pronađu u groznoj situaciji, tješit će se mišlju da i najlošija razdoblja nekada moraju proći i doći ona dobra.

DJEVICA – Love Me Harder


Djevica voli kada joj drugi pridaju pažnju i kada je predmet nečijeg obožavanja i ljubavi. Nikada im nije dosta ljubavi i uvijek traže više i više i više.

VAGA - Problem


Vage su poznati po tome da su jako društvena bića, ali trenutak kada će pobjeći od svih je kada se pojave prvi znakovi drame. To jednostavno nije za njih. 'So don’t be dumb, I got ninety-nine problems, But you won’t be one' pjeva Ariana, a Vage se slažu više nego s bilo kojom njenom drugom pjesmom.

ŠKORPION - Break up with your girlfriend, I'm bored


Škorpioni su sebični i nije im problem postavljati drugima uvjete, bilo da se radi o vezama ili nečemu drugom u životu. Ako nešto žele, to će i dobiti, neće pitati smiju li ili mogu li, samo će si uzeti.

STRIJELAC – Thank U, Next


Strijelčevi vjeruju da za njih postoji ona jedna THE osoba i tražit će ju dok ne nađu. Prekinut će vezu zbog i najmanje sitnice, a prijevaru i laži ne opraštaju nikome. Međutim, kada nađu osobu koja im se čini pravom, ponašat će se prema njoj kao prema kralju/kraljici.

JARAC – Right There


Ovaj se horoskopski znak veže za ljude i ne pušta. Spremni su svašta oprostiti i preko puno toga prijeći. Ali imaju svejedno i oni svoje granice, do kojih kada jednom dođu, slijedi eksplozija.

VODENJAK – Into You


Još jedan znak koji opisuje jedna od najljepših ljubavnih Arinih pjesama je i Vodenjak. 'Into You' je ona pjesma koju možeš poslati osobi koja ti se sviđa bez razmišljanja da ćeš biti krivo shvaćen/a. Nema drugog načina da se ova pjesma shvati, a ni druge pjesme koja će bolje opisati romantične Vodenjake.

RIBE – No Tears Left To Cry


Kada su Ribe jednom gotove s nekime, onda su GOTOVE. Neće se okretati niti razmišljati o svojim postupcima ili riječima. Žive u sadašnjosti, a prošlost ostavljaju iza sebe. Ako ih nešto i povrijedi, isplakat će se, obrisati suze i nastaviti dalje visoko podignute glave.

Foto: YouTube/ Shutterstock.com – Jstone/ Shutterstock.com - FashionStock.com

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Kakva je tetovaža idealna za tebe s obzirom na znak zodijaka?

Obožavaju dobivati poklone, vole bogatstvo i skupe stvari: Ovo su najveći materijalisti u horoskopu

[HOROSKOP] Koja je najveća *tajna* kvaliteta svakog od znakova zodijaka

pjesma Horoskop Ariana Grande znakovi zodijaka

Još vijesti