Slika nije pronađena
Zanima te kako osvojiti simpatiju? Prema tome koji je horoskopski znak tvoja simpa saznaj pravu definiciju za njegovo osvajanje...

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)
Ovnu obavezno pokaži svoju divlju stranu. Budi svoja jer ovan voli opuštene i jednostavne cure. Najviše će ga privući tvoje samopouzdanje, dok mu svoje slabosti radije nemoj pokazivati. To će ga odbiti jer ne voli vidjeti nesigurnost kod cura s kojima je u vezi. Obožava cure koje prve prilaze dečkima zato nemoj čekati da te on pozove van, ti se javi njemu.

via GIPHY


Bik (20. travnja – 21. svibnja)

Biku pokaži svoju hrabrost i u najtežim trenucima života. Njemu se posebno sviđa to što te baš nitko ne može odgovoriti od postizanja tvojih ciljeva. Pokaži biku da si posoban/a sve napraviti sama i on te nikad više neće pustiti od sebe! Za prilaženje biku ne trebaš neku posebnu taktiku - samo budi svoja i priđi mu sasvim ležerno. Neće ti moći odoljeti...

via GIPHY


Blizanci (22. svibnja – 21. lipnja)
Blizanac najviše voli vidjeti koliko se trudiš oko njega jer mu na taj način dižeš ego. Ako mu uz to pokažeš da mu nisi samo cura, nego i najbolja prijateljca, možeš biti sigurna da si ga osvojila. Kod zavođenja koristi zavodnički pogled u kombinaciji s komplimentima i ne sumnjamo da će odmah pasti.

via GIPHY


Rak (22. lipnja – 22. srpnja)
Rak kod svoje cure voli vidjeti onu osjetljiviju stranu, voli baš one 'girly' tipove cura. Pokaži mu da su tvoji osjećaji prema njemu duboki, ali i iskreni. On će se voljeti ako se ne bojiš pokazati svoje osjećaje, kakvi god oni bili. Kad kreneš u zavođenje, zamoli ga za pomoć (nije važno kakvu), potrebno je samo da se on osjeti kao 'pravo muško'.

via GIPHY


Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)
Ah, definitivno najveći zavodnik od svih horoskopskih znakova! Lavu pokaži svoj optimizam i volju za životom koja je za njega totalni TURN ON. Vjeruj nam, lav je horoskopski znak koji najviše cijeni nasmijane i pozitivne cure, bez dlake na jeziku. Pokaži mu da će se s tobom uvijek zabavljati i biti sretan, vjeruj nam da će ga to potpuno osvojiti!

via GIPHY


Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)
Djevici je najvažniji tvoj glas razuma i činjenica da si uvijek ti ona ozbiljna. Njemu je važno da vidi koliko si pribrana, sposobna i da ne dozvoljavaš emocijama da upravljaju tobom. S njim prvo trebaš stvoriti prisniji prijateljski odnos, a tek onda krenuti u zavođenje. Također ne voli ni curke koje dečkima prilaze prve, pa mu pokušaj nešto suptilnije dati do znanja da ti se sviđa.

via GIPHY


Vaga (23. rujna – 22. listopada)
Vaga kod svoje buduće cure voli vidjeti određenu karizmu koju nijedna druga ne posjeduje. Privlači ga način na koji doživljavaš neke stvari i koliko si strastvena u stvarima koje zaista voliš. Njega možeš zavesti i samo razgovorom, čim vidi koliko si ufurana u određene stvari, tvoj je.

via GIPHY


Škorpion (23. listopada – 22. studenog)
Kada je riječ o škorpionu, za njega se moraš malo više potruditi. Važno je da mu dokažeš da ti se stvarno sviđa i uvjeriš ga da su tvoji osjećaji prema njemu potpuno iskreni. Škorpion kao horoskopski znak nije baš sklon zaljubljivanju, zbog čega u vezu neće ulaziti samo tako. Što se tiče samog zavođenja, škorpion najviše pada na vanjski izgled i način na koji mu prilaziš.

via GIPHY


Strijelac (23. studenog – 21. prosinca)
Ovom horoskopskom znaku neće trebati predugo da te zavoli. Strijelcu samo trebaš pokazati svoju duhovitu stranu i već je tvoj. Privući ćeš ga prvenstveno pozitivom i time što život ne shvaćaš preozbiljno jer je i on duboko u sebi prava dječja duša.

via GIPHY


Jarac (22. prosinca – 20. siječnja)
Ovo je znak kojeg ne možeš zavesti samo tako. Jarcu je najvažnije da uvijek budeš uz njega i držiš se svih vaših dogovora. Ne voli prevrtljive cure i one koje stalno mijenjaju svoje mišljenje. Jarca je jako teško osvojiti, ali kad ti to jednom uspije - imat ćeš njegovo srce zauvijek!

via GIPHY


Vodenjak (21. siječnja – 18. veljače)
Dečki vodenjaci najviše vole cure slobodnog duha, uvijek nasmijane i pozitivne. Nikad neće prohodati s curom koja je stalno namrgođena ili negativna, to ih jako odbija. Vodenjak voli curu koja preuzima inicijativu, a s obzirom na to da je u ljubavi jako sramežljiv, ti ćeš morati biti ta koja prilazi prva.

via GIPHY


Ribe (19. veljače – 20. ožujka)
Riba ne traži samo curu, nego i najbolju frendicu s kojom će moći dijeliti baš sve! Ako želiš osvojiti ribu, znaj da mu trebaš pokazati da u tebe uvijek može imati povjerenja, a njegove tajne čuvaj kao da su tvoje. Ne voli cure koje mu prilaze prve, pa zato budi strpljiva i čekaj da se on tebi javi prvi.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

HOROSKOP 'Vatreni' u zodijaku – saznajte kojem znaku pripada vaš omiljeni hrvatski nogometaš

HOROSKOP Za neke ste kao stvoreni, a od drugih bježite – evo koji sport najviše leži tvom znaku!

Horoskop: koji horoskopski znakovi su najveći lažljivci?

Horoskop tjedni horoskop zavođenje ljubav

Još vijesti