Slika nije pronađena

Iako svaki horoskopski znak ima svoje prednosti i mane, nakon što pročitaš koji je najpametniji, vjerujemo da ćeš i poželjeti da jedan/jedna od njih. Ako jesi, čestitamo, možeš se podičiti titulom pametnice, barem ako je vjerovati astrologiji.



Riječ je o vodenjaku! Upravo vodenjaci imaju najrazvijenije kognitivne sposobnosti i IQ, kako su izmjerili astrolozi. Oni su ujedno i najkreativniji i najoriginalniji horoskopski znak. U životu ih vodi čista logika i s lakoćom rješavaju svaki zadatak koji im život servira. Od slavnih osoba, u timu najpametnijih, odnosno vodenjaka su primjerice Harry Styles, Ed Sheeran i Oprah Winfrey.

via GIPHY


U stopu ih slijede oni rođeni u znaku škorpiona koji najbolje percipiraju, najbolji su u procjeni i razumijevanju svijeta u cjelini. Znatiželjni su po prirodi i često reagiraju (pre)brzo, ali spadaju među znakove s kojima se najlakše sprijateljiti zbog svojeg karizmatičnog karaktera. Slavni škorpioni su primjerice Katy Perry, Bill Gates i Drake.

No, blizanci i vage su također dosta inteligentni, ako pitate astrologa s Mayo School of Astrology, Neila Crabtreeja, kako piše Reader's Digest.

via GIPHY


Rakovi i ribe se, s druge strane, diče najvišom emocionalnom inteligencijom, a bik, djevica i jarac praktičnošću i spretnošću!

Vatreni znakovi (ovan, lav i strijelac) su najintuitivniji (imaju najjače šesto čulo) zbog čega često preuzimaju rizik i završavaju na vodećim pozicijama.

Sada kad ste bogatiji za tu informaciju, vjerujemo da ćete se lakše i usmjeriti u profesionalnom i privatnom životu.


via GIPHY


Foto: Profimedia/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Single si već 100 godina? Otkrij zašto – na temelju svojeg znaka [HOROSKOP]

HOROSKOP Rang lista po stresiraju – što izluđuje, a što smiruje tvoj znak?

HOROSKOP Zvijezde otkrivaju što svaki znak mora čuti (i to će mu promijeniti život)

Horoskop horoskopski znak inteligencija Najinteligentniji

Još vijesti