Cura i dečko na dejtu

Nekome je idealan dejt šetnja gradom, drugome večera, a trećem odlazak na kuglanje. Svi smo različiti, a ako se vodimo osobinama koje po horoskopu imaju pripadnici određenog znaka, onda je lako otkriti i gdje bi svaki od znakova najradije otišao na spoj.

Kada želimo iznenaditi osobu s kojom se viđamo nekim posebnim dejtom, nije uvijek najlakše smisliti kako to odraditi, a da ne bankrotiraš. Pogotovo može biti problem ako još niste u vezi i tek se viđate kratko pa ih niti ne poznaješ dovoljno dobro. Osim svojim ponašanjem na dejtu, dobar ćeš dojam ostaviti i tako da predložiš i organiziraš neki malo drugačiji dejt. Svi uvijek idu na piće ili u kinu – a ti sljedeći put napravi nešto drugačije. Što će biti dejt odluči po tome što je u horosopu osoba koju želiš osvojiti.

OVAN – odlazak na kuglanje

Ovnovi se vole natjecati, a još više od toga vole pobjeđivati. To im jednostavno u prirodi i kada pobijede u nečemu, osjećaju se euforično više nego bilo koji drugi znak. Idealna ideja za dejt s njima je nešto u čemu se možete natjecati, ali što je istovremeno i zabavno, pa čak i malo drugačije, poput kuglanja. Nitko ne ide često na kuglanje, ali kada ode, dobro će se zabaviti čak iako ne zna kuglati.

BIK – skuhaj im nešto

Prva stvar koju će Bikovi zamijetiti na ljudima je koliko su normalni i prizemljeni. Druga stvar koju će primijetiti je: hrana. Ovaj znak uvijek može jesti i pravi je gurman. Sigurno će ga iznenaditi ako mu predložiš da za sljedeći dejt ti spremaš hranu. Samo oprezno i kuhaj nešto što znaš da ti ide – ili se pripremi na kritike.

BLIZANCI – odlazak na tulum

Blizanci su obožavatelji ljudi, vole se družiti i biti okruženi ljudima, pričati, zabavljati sve oko sebe, upoznavati nove ljude…a jedan od dejtova na koji onda možeš odvesti Blizanca je neki zanimljivi party. Toliko se toga tijekom ljeta događa u gradu! Bit ćete i dalje sami, ali okruženi ljudima, Blizancu će se svidjeti.

RAK – sladak piknik u parku

Organizirati piknik dejt uopće nije toliko teško. Treba ti samo dekica, neka društvena igra ili rekvizit poput lopte ili frizbija, nešto hrane i pića i to je to. Rakovi padaju na dejtove koji izgledaju kao da pripadaju u neke slatke romantične filmove, a piknik u parku je jedan od takvih prijedloga koji svatko može provesti u djelo.

LAV – karaoke

Nekima noćna mora, a nekima ultimativna zabava, ali za Lavove su karaoke super ideja za dejt. Ovaj znak voli biti u centru pažnje, a čak ako i nije neki pjevač, to ga neće zaustaviti da se dere u mikrofon stihove svoje omiljene pjesme. Uz to, vole zabavu, a ovo je definitivno zabavno iskustvo.

DJEVICA – odlazak na Sljeme

Ili koje god brdo imaš u svojoj blizini. Djevice su aktivni tipovi kojima se ne da baš sjediti na jednom mjestu dugo. Izdržat će oni, ali neće biti oduševljeni takvim dejtom. Pomalo znaju biti i sramežljivi pa će se sigurno osjećati ugodnije kada su negdje gdje nema oko vas još hrpa ljudi, već je tu samo hrpa drveća.

VAGA – odlazak na koncert

Zabavno, ali ne nešto što zahtjeva preveliki napor, to je ukratko idealan dejt za Vage, a jedna dobra ideja koja je sve to je odlazak na koncert. Događanja se polako počinju vraćati u gradove, a pojavilo se i puno live svirki, pa zašto ne iskoristiti to i otići na neku. Za Vagu će to biti super druženje.

ŠKORPION – odlazak na tarot čitanje

Drugačije i čudno, to su riječi kojima se trebaš voditi kod osmišljavanja dejta na koji ćeš odvesti Škorpiona. Zaboravi na sve standardne ideje i razmišljaj izvan okvira, daleko izvan okvira. To su ideje koje će pripadnike ovog znaka oduševiti. Jedna takva može biti da zajedno odete na proricanje budućnosti ili tarot čitanje.

STRIJELAC – odlazak na bazen

Što je nešto što osoba s kojom se viđaš ne bi nikada pomislila da će vam biti dejt? E upravo to je prava ideja! Samo da je neočekivano i Strijelac će biti oduševljen. Hoće li to u tvom slučaju biti odlazak na bazen, sudjelovanje u pub kvizu, gledanje zvijezda ili nešto drugo, ovisi o Strijelcu u tvom životu i što on ne bi nikada očekivao.


JARAC – hrana ili piće

Jarčevi su tradicionalni i ne žele nikakve ludosti kada su u pitanju dejtovi, bilo prvi, drugi ili deseti. Za njih je dejt nešto što je tipično. Piće, hrana, šetnja, kino…to će cijeniti više nego neke kreativne ludosti.

VODENJAK – posjet ukletoj kući

U svakom gradu ima neke građevina za koju se govori da je ukleta i koju zaobilazite u širokom luku, ovog puta neka bude vaša destinacija. I posjetite ju naravno po noći, za bolji doživljaj. Ovakav dejt sigurno još nisu imali i neće nikada zaboraviti.

RIBE – gledanje zalaska sunca

Romantičari i sanjari kakvi su Ribe će se rastopiti kada im predložiš neki full romantični dejt, a zalazak sunca je definitivno jedan takav scenarij. Razmišljaj što su old school prijedlozi za dejtove ili pitaj roditelje gdje su oni išli na dejtove i što su radili pa možeš i to prilagoditi današnjem vremenu kada organiziraš dejt s Ribom.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Ako im daš prst – uzet će ti ruku! Ljudi rođeni u ova tri znaka zodijaka su najviše pohlepni

[HOROSKOP] Što čeka svakog od znakova zodijaka na ljubavnom planu ovog ljeta

[HOROSKOP] Oni se nikada ne gase – 3 horoskopska znaka koja samo pričaju i pričaju i pričaju

Horoskop spoj dejt znakovi zodijaka