Slika nije pronađena

Odvažni su, ali i buntovni i pomalo ludi... Nemoj se sad odmah uvrijediti ako je i tvoj znak među ova četiri koja smatramo 'nepoželjnima' – ipak je to samo horoskop.


1. Rak – rakovi su uvijek spremni na doslovno sve! Ako ubacite neku intrigantnu ideju u njihovu glavu, oni će ju odmah pretvoriti u stvarnost! Maštoviti su i kreativni, a od vas će tražiti da im se pridružite. Ako se s njima družiš, uz sebe uvijek imaj kutiju prve pomoći. Zašto? Jer razmišljaju emocijama, a ne mozgom, a usto su i tvrdoglavi.

2. Lav – lavovima što je na umu, to je na drumu! Samouvjereni su, neodoljivi i dominantni, s razlogom su kraljevi džungle. Lijeni su i buntovni u isti tren i s lakoćom sve oko sebe uvuku u svoje igrice.

3. Škorpion – 'otrovni' znak se jednostavno morao naći na ovom popisu. Pripadnici tog znaka su mirni i hladni do kad ih netko ne 'pikne'. A kada ih 'pikne', i ekipa oko njih nastrada. Ekstremno su iskreni, ali i eksplozivni. Ali hajde, barem znaš što misli...

4. Strijelac – iako su strijelci optimistični i energični, ta energija je često pretjerana za njihovu okolinu. Natjerat će te da radiš i ono što ne želiš, ono zbog čega bi te kasnije moglo biti sram... Jednostavno su divlji po prirodi, a uz to su i 'drama queen'.

Stoga se idući puta u ekipi dobro raspitaj tko je koji znak i nemoj poslije reći 'nisam znao/znala'.

via GIPHY


Foto: Pixabay/Shutterstock/Giphy

M.Z.


Provjeri još...

Najbolji prijatelji među horoskopskim znakovima – je li i tvoja BFF među njima?

[HOROSKOP] Ovo su laži koje najčešće izgovaraš ljudima oko sebe – jesmo li pogodili?

Od slatkih do 'kiselih' - koji horoskopski znakovi su defo najbolji, a od kojih ekipa bježi?

Horoskop nevolja horoskopski znak

Još vijesti