Pohlepna cura krade kokice

I neće stati dok to i ne dobiju. Jer znaju da oni to zaslužuju i napravit će sve da to i dobiju. I uvijek će htjeti više, i više, i više.

Nikada neće biti zadovoljni s onime što imaju, jer uvijek ima nešto još bolje i nešto još više što žele. S obzirom da živimo u društvu koje nam cijelo vrijeme i šalje poruke da trebamo sve i da moramo biti u korak s modom, tehnologijom i svim ostalim, nije neobično da imamo ovakva razmišljanja. Ali kod ova tri znaka zodijaka situacija izmiče kontroli. Njihova pohlepa nekada nema granica, a evo koja su to tri znaka.

OVAN – nezaustavljiv je i uzet će sve što mu se ponudi i još više

Kada Ovan nešto želi, Ovan će to i dobiti i ostvariti. Uvijek će dati sve od sebe da ostvare sve svoje želje i ciljeve. Kada dođu do tog cilja, već će vidjeti neki sljedeći i krenuti u utrku za njim. Kao djeca, pripadnici ovog znaka su oni koji će se rasplakati i napraviti dramu ako ne mogu dobiti onu igračku koju žele. Nije im problem napraviti što god treba da bi došli do onoga što žele.

LAV – pohlepan za pažnjom

Lav nije pohlepan kada su u pitanju materijalne stvari, već pažnja drugih. On ne može živjeti bez pažnje, doslovno će se kao vila Zvončica početi gasiti i umirati ako mu prestaneš davati pažnju. Nikada im nije dosta pažnje i uvijek će biti spremni napraviti kakvu god glupost samo da što više oči bude na njima. Zato će nekada i povrijediti druge, osramotiti ih ili rastužiti, ali nije ih briga, ako je rezultiralo time da su dobili puno pažnje.

JARAC – nikada im nije dosta

Jarac je pohlepan na način da će uvijek htjeti još. Što god da mu daš, njemu to neće biti dovoljno, čak iako mu realno je dovoljno, njemu nije. Imati dva para tenisica? Zašto ako ih možeš imati dvadeset i dva? Radit će dan i noć kako bi došli do svojih ciljeva i imali još više i još bolje nego što imaju sada. Bit će i ljubomorni na one koji imaju nešto što oni žele i tu ljubomoru neće moći sakriti.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Što čeka svakog od znakova zodijaka na ljubavnom planu ovog ljeta

[HOROSKOP] Oni se nikada ne gase – 3 horoskopska znaka koja samo pričaju i pričaju i pričaju

[HOROSKOP] Koji se to stereotip veže za svaki od znakova zodijaka – a koji ni malo nije istina?

Horoskop pohlepni pohlepa znakovi zodijaka