Slika nije pronađena

Jarac je jedan od 12 horoskopskih znakova s kojim završava i započinje nova kalendarska godina! Osobe koje su rođene od 22. prosinca do 20. siječnja su rođene u znaku Jarca. Za ovaj znak postoje predrasude o njihovom tvrdoglavom i temperamentom karakteru, a mi donosimo činjenice koje možda niste znali o Jarčevima – zato provjerite nalazi ni se ova predrasuda na našem popisu.

Najozbiljnijim znakom horoskopa se smatra definitivno Jarac. Trenutno smo u razdoblju kada 'vlada' ovaj horoskopski znak koji je osim po tvrdoglavosti poznat i po profesionalnosti, avanturističkom duhu i slično. Njegovim potpuno suprotnim znakom, po karakteristikama i obilježjima, se smatra znak raka. Jarčevo vrijeme je uskoro gotovo zato provjerite zanimljive i zabavne činjenice o njihovom znaku.

1.Uzimaju stvari u svoje ruke

Jarci ne vole ovisiti o drugim ljudima! Kada trebaju nešto napraviti, naprave to sami jer ne vole ovisiti o nečemu i biti u strepnji – hoće li to nešto biti napravljeno ili ne.


2.Kako se nose s hejterima

Osmijeh kao najbolja obrana – Jarčevi se protiv hejtera ne bore, već im se samo nasmiju i to im je najbolja obrana.

3.Raspoloženje

Kod njih ne postoji zlatna sredina – mogu biti ili potpuno radosni i sretni ili užasno ljuti. There is no in between.

4.Zaljubljenost

Jarčevima je potreban duži vremenski period kako bi se duboko zaljubili – osjećaju leptiriće u trbuhu, ali je potrebno vrijeme kako bi stvorili povjerenje.

5.Avanturisti

Jarčevi su jedni od najvećih avanturista! Vole osjećaj adrenalina i akcije tako da će oni uvijek pristati na neku ludost.

6.Druga prilika

Često daju drugu šansu, no ako se i ta šansa prokocka – komunikacija zauvijek prestaje. Zato oprezno kod drugih prilika.

7.Suosjećajnost

Jarčevi su poznati po odanosti i suosjećajnosti. Uvijek će stati leđa uz leđa osobe do koje mu je stalo i suosjeća sa svačijim problemima.

8.Nezadovoljstvo

Često su nezadovoljni napravljenim stvarima jer uvijek smatraju da stvari mogu biti bolje – vječiti perfekcionisti.

9.Temperament

Poznati su po temperamentu i tvrdoglavosti. No, to ne moramo smatrati manom! Nekada su to vrline koje odrede pravi put prema boljim stvarima.

10.Odlični slušači

Uvijek će poslušati priču do kraja, tek onda će ju komentirati. Makar se radilo i o nečem što im se ne sviđa – uvijek reagiraju na kraju razgovora.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji fakultet trebaš upisati s obzirom na svoj znak zodijaka?

Vole kao nitko drugi: Ovih 5 horoskopskih znakova daju uvijek sve od sebe za ljubav

[HOROSKOP] Koju sljedeću seriju trebaš pogledati jer je idealna za tvoj znak zodijaka

Horoskop jarac činjenice znakovi zodijaka

Još vijesti