Slika nije pronađena

I dok ljetno služi za flertanje i zezanciju, jesen i zima su godišnja doba za veze. Odlasci u kino, gledanje filmova, maženje pod dekicom i šetnje po gradu – sad samo preostaje još jedna sitnica: pronaći idealnog dečka. Okej, ne mora baš biti idealan.

Ali ako ipak želiš pronaći onog koji će biti najbolji mogući i ako još k tome vjeruješ u horoskop – ovo su znakovi koje bi trebala tražiti.

1. Vaga -  njima je ljubav najvažnija stvar na svijetu i jednostavno su osobe koje vole biti u vezi. Ako ti kaže da te voli to onda iskreno i misli i nema šanse da prevari osobu koju iskreno voli. Oni ne ulaze u veze s osobama koje im ne odgovaraju i ne vole biti sami. Jednom kad nađu osobu koja ih zaslužuje, koja će ih obasipati pažnjom, a u isto vrijeme im pružati sigurnost, vage mogu biti najbolji partneri. Vrlo su miroljubivi i tolerantni, ne vole svađe i sukobe, a spremni su i mnogo toga oprostiti i ne uzimati za zbiljno.


2. Strijelac – strijelci su veliki entuzijasti i traže idealnog partnera. Ipak, ima opaki osjećaj za stvarnost pa je spreman objektivno uočiti sve mane voljene osobe. To znači da će te voljeti bez obzira na sve tvoje mane. Također, u curi ne traže samo seksualnog partnera već i prijateljicu. Jedno što jako voli je sloboda i ne voli kad mu netko to ograničava. Ako ga pustiš, vratit će ti se uvijek. Kad jednom nađe srodnu dušu, Strijelac postaje pažljiv, romantičan i brižan partner koji zna kako usrećiti voljenu osobu. Ako naiđe na hladnog, ljubomornog i posesivnog partnera, njegovi osjećaji se brzo hlade, a na koncu će vjerojatno pobjeći iz takve veze.3. Bik
– bikovi su jako senzualni i podatni. Iako vole koketirati, kad nađu pravu osobu sve će učiniti za nju. U mlađim danima vole avanture, ali s godinama teže ozbiljnijim vezama i osnivanju obitelji. Oni su stabilni, racionalni i tradicionalni ljudi koji će u braku i djeci pronaći smisao života. Kad se zaljube, ne pokazuju to na sva zvona i treba im mnogo vremena da uopće išta poduzmu zato ako ti se sviđa dečko koji je bik – preuzmi inicijativu. On često ima ozbiljne namjere i idealan je partner samo se trebaš naviknuti na njegovu tvrdoglavost, insistiranju da je uvijek u pravu i nespremnosti na promjene. Osim toga, najbolji je.


Foto: Unsplash


I.I.

Pročitajte još:

Jeste li među njima – ovi horoskopski znakovi su najbolji prijatelji

Nježna, strastvena ili energična - horoskop otkriva kakav je tvoj stil ljubljenja

Tri najsramotnije karakteristike vašeg horoskopskog znaka

dečko Horoskop znak veze

Još vijesti