Student servis na Radiću

Na Savskoj cesti u Zagrebu sretneš dečka s ruksakom, vrećom za spavanje, drvima za potpalu, lovačkim nožem i sprejem protiv komaraca. Pomisliš da sigurno ide na kampiranje

Ali ne. On samo ide u Student Servis u Studentskom centru. Takav je scenarij bio prije nekoliko mjeseci. Oni koji ne bi došli u Student servis odmah u ranu zoru, morali bi čekati i čekati. Oni koji bi došli oko podneva bi čekali i čekali, a na kraju ne bi uspjeli doći na red.

Međutim, prošle godine prije zimskih praznika, Domski odbor SD Cvjetno naselje je najavio da će se uskoro otvoriti nova podružnica Student servisa na Cvjetnom, o čemu smo već ranije pisali.

Prije otprilike mjesec dana se otvorila još jedna podružnica Student servisa i to u studentskom domu Stjepan Radić. Studenti mogu u obje podružnice obaviti sve što i u Student servisu na Savskoj.

 

Nova podružnica Student servisa se nalazi pored Restorana 1

Podružnica Student servisa na Cvjetnom se nalazi pored pothodnika koji spaja 3. i 4. paviljon, a na Savi pored Restorana 1.

Nadajmo se da će se sada Student Servis na Savskoj konačno rasteretiti i da studenti više neće odgledati cijelu sezonu serije prije nego dođu na red.

Novčanice eura Aktualna ponuda studentskih poslova: Nudi se i do 15 eura po satu, a moguće i stimulacije

Oglasna ploča studentskih poslova. Znate li da se možete učlaniti u više student-servisa, čak i u drugom gradu? Evo koji su na dobrom glasu

Još vijesti